dimtsok 5 Ιουνίου 2015 #1 Share 5 Ιουνίου 2015 Παιδιά ξέρει κάποιος τι είναι αυτό το εξωγηίνο που εθεάθη σήμερα στο ενυδρείο μου? Είναι ολόλευκο, με πάχος ένα χιλιοστό μπορεί και λιγότερο, μπορεί να πάρει ότι σχήμα θέλει και προσπαθούσε να κολυμπήσει κάνοντας κυματοειδής κινήσεις.... forum image hosting uploading images image hosting free image upload free Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 5 Ιουνίου 2015 #2 Share 5 Ιουνίου 2015 Δημητρη αυτο ειναι? http://www.reeflex.net/tiere/6681_Chelidonura_electra.htm 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimtsok 5 Ιουνίου 2015 Author #3 Share 5 Ιουνίου 2015 Νίκο μοιάζει αλλά δεν έχει το κίτρινο περίγραμμα ή τουλαχιστον δεν είναι εμφανές...άσχετο αλλά το site που το βρήκες είναι φοβερό, σε ευχαριστώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 5 Ιουνίου 2015 #4 Share 5 Ιουνίου 2015 Νίκο μοιάζει αλλά δεν έχει το κίτρινο περίγραμμα ή τουλαχιστον δεν είναι εμφανές...άσχετο αλλά το site που το βρήκες είναι φοβερό, σε ευχαριστώ.Βγαλτο παντως και βαλε ενα melanuro Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimtsok 5 Ιουνίου 2015 Author #5 Share 5 Ιουνίου 2015 Βγαλτο παντως και βαλε ενα melanuro Το έχω βάλει σε ένα ποτηράκι ήδη.....ο chrysus που έχω δεν αρκεί λες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 5 Ιουνίου 2015 #6 Share 5 Ιουνίου 2015 Το έχω βάλει σε ένα ποτηράκι ήδη.....ο chrysus που έχω δεν αρκεί λες?Πριν το δω θα ελεγα ναι αλλα τωρα οχι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimtsok 5 Ιουνίου 2015 Author #7 Share 5 Ιουνίου 2015 Πριν το δω θα ελεγα ναι αλλα τωρα οχι. Κατάλαβα τι εννοείς.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
petran halen 7 Ιουνίου 2015 #8 Share 7 Ιουνίου 2015 Να τα βγαζεις αυτο μητσαρα και ο chrysus μπορει να μην ασχοληθει με τοση ορεξη οσο το melanurus πολυ καλος θυρευτης!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gregkn73 10 Ιουνίου 2015 #9 Share 10 Ιουνίου 2015 Η ομορφια των υφαλων ειναι η τεραστια βιοποικιλοτητα που εχουν. Διατηρωντας ενα ενυδρειο υφαλου προσπαθουμε να μιμηθουμε τη φυση , διατηρωντας οσο μεγαλυτερη βιοποικιλοτητα γινετε και οχι επιδιοκοντας ενα αποστειρωμενο περιβαλον. Εξαλου τα κοραλια σε βαθος χρο ου σε ενα αποστερομενο περιβαλον θα υποφερουν αν καταφερουν να επιβξωσουν! Γι αυτο τετοιους οργανισμους, γνωμη μου ει αι οτι αν δεν ειμαστε σιγουροι οτι ειναι επιβλαβης , να επιδιωκουμε να τους διατηρουμε. Ο συγκεκριμενος αν ειναι αυτος που εβαλε ο νικος, ειναι και πολυ ωφελιμος περα απο ομορφος. Τρωει φλατγορμς! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος