In the pond 11 Απριλίου 2007 #1 Share 11 Απριλίου 2007 φώτο Νο1: Καταρράκτης εν δράση! Φώτο Νο2: Ξεχωρίζει το φυτό Πάπυρος. Φώτο Νο3: Η μικρή βρύση είναι βασικά το νερό που εξέρχεται από το φίλτρο που είναι κρυμμένο πίσω από τις πέτρες. Φώτο Νο4: Η βάση και το ρίζωμα του φυτού πάπυρος. Όπως βλέπετε, αναπτύσσει δυνατό ρίζωμα, βρήσκουν προστασία τα μικρά, αποθέτουν εκεί τα θηλυκά και γερό φίλτρο. Φώτο Νο5&6: Το τάισμα, η καλύτερη στιγμή και το τρόπαιο του κατόχου λίμνης (έστω και μικρής). Τρώνε από το χέρι μου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitrizakis Nikos 11 Απριλίου 2007 #2 Share 11 Απριλίου 2007 Πανέμορφη η λίμνη… Απίστευτες φωτογραφίες... ΜΠΡΑΒΟ!!! Είναι κάτι που δεν έχω δοκιμάσει και θα ήθελα πάρα πολύ να κάνω… Ελπίζω να με αξιώσει ο θεός να αποκτήσω μία λιμνούλα στο μέλλον! Πες μας όμως για το εξοπλισμό σου και αν είναι εύκολο… FOTOS!!!! (Καμιά πανοραμική αν είναι εύκολο) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giannis-malawi 11 Απριλίου 2007 #3 Share 11 Απριλίου 2007 φιλε Βασιλη,μονο μπραβο εχω να πω..πολυ ομορφη λιμνουλα,φτιαγμενη με μερακι.. συγχαρητηρια!! Γιαννης Link to comment Share on other sites More sharing options...
PPAP 11 Απριλίου 2007 #4 Share 11 Απριλίου 2007 Super η λίμνη σου!!!!!!!! Μακαρι να μπορούσα και γώ να φτιάξω μια γύρω από το μαγαζί μου με τα αγαπημένα μου πιράνιααααα!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΨΑΛΤΗΣ ΝΙΚΟΣ 12 Απριλίου 2007 #5 Share 12 Απριλίου 2007 Βασίλη τα συγχαρητήριά μου!!!!!! Θα μπορούσες να δώσεις περισσότερες τεχνηκές πληροφορίες, καθώς και για τον εξοπλισμό. Πιστεύω ότι θα βοηθήσουν αρκετά τους ενδιαφερόμενους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
yiannossavva 12 Απριλίου 2007 #6 Share 12 Απριλίου 2007 Τςςςςςςςςςςςς !!!!! Τέλεια. Να δήξουμε κάτι και εμείς οι κύπριοι. Μπράβο Βασίλη. Ευχαριστώ. Γιάννος Σάββα Link to comment Share on other sites More sharing options...
printioa 12 Απριλίου 2007 #7 Share 12 Απριλίου 2007 μπραβο πολυ ομρφη λιμνη και σε ανωτερα Link to comment Share on other sites More sharing options...
stratos 12 Απριλίου 2007 #8 Share 12 Απριλίου 2007 Ενα μεγαλο Μπαβο, πολυ ομορφη η λιμνη σου,φτιαγμενη με μερακι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Πάνος 12 Απριλίου 2007 #9 Share 12 Απριλίου 2007 Απλά και μόνο: ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ Link to comment Share on other sites More sharing options...
dodo 12 Απριλίου 2007 #10 Share 12 Απριλίου 2007 Υπέροχη... Και σκεφτόμουν να ξεκινήσω την επόμενη εβδομαδα την κατασκευή μιας στον κήπο μου... Δεν μας δινεις πληροφορίες για το πως και τι??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
filoxenos 12 Απριλίου 2007 #11 Share 12 Απριλίου 2007 Από τις φωτογραφίες που έβαλες, πράγματι δείχνει πολύ ωραία και προσεγμένη. Μπράβο σου! Βάλε και καμιά φωτο που να τη δείχνει όλη όμως και από μακρυά. Θα έχει ενδιαφέρον. Link to comment Share on other sites More sharing options...
In the pond 12 Απριλίου 2007 Author #12 Share 12 Απριλίου 2007 Από τις φωτογραφίες που έβαλες, πράγματι δείχνει πολύ ωραία και προσεγμένη. Μπράβο σου! Βάλε και καμιά φωτο που να τη δείχνει όλη όμως και από μακρυά. Θα έχει ενδιαφέρον. Φώτο θα βγάλω σε 2-3 μέρες όπου θα δείτε και δύο νούφαρα ανθισμένα. Θα προσπαθήσω για μια πιο μακρινή φώτο, αλλά όσο μου επιτρέπει ο φακός καθώς υπάρχουν εμπόδια. Η λίμνη δεν είναι κατά 100% τελειωμένη αλλά παραμένουν κάποιες μικρές ατέλειες που θα γίνουν εντός λίγων ημερών, όπως μια μικρή γέφυρα με ξύλινη κατασκευή. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Discos 16 Απριλίου 2007 #13 Share 16 Απριλίου 2007 H λιμνη σου ειναι εκπληκτικη!! Υπεροχο το συντρηβανι και γενικα η ολη υποδομη διχνει ενα ανθρωπο με πολυ μερακι. Μπραβο και παλι μπραβο!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος