Chocolate_Puma 25 Αυγούστου 2015 #101 Share 25 Αυγούστου 2015 Το χειμώνα να κατέβω στους 16 που μου έχει γράψει και η Καλλιρόη? Τον χειμώνα άφησε τη θερμοκρασία να κατέβει όσο θέλει με όριο τους 15 (εφόσον μιλάμε για fancy χρυσόψαρα) Ειναι χαζό να δουλεύεις ανεμιστήρες τον χειμώνα και θερμαντήρα το καλοκαίρι, εκτός κι αν μιλάμε για ιδιαίτερες συνθήκες Τι να πω κι εγώ που κρατάω ένα ενυδρείο σε μπαλκόνι, με τη ΔΕΗ να με έχει πλεον ως βασικο μέτοχο!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giannis_X 25 Αυγούστου 2015 Author #102 Share 25 Αυγούστου 2015 Καλά σίγουρα κάθε άλλο να κάνουμε όσο το δυνατόν οικονομία γίνετε. Απλά το μόνο σίγουρο επειδή είναι μέσα στο σπίτι σίγουρα δεν θα έχω σταθερές θερμοκρασίες οπότε και τον χειμώνα θα παίξει μπάλα ο controller . Link to comment Share on other sites More sharing options...
takis_gt 25 Αυγούστου 2015 #103 Share 25 Αυγούστου 2015 Τι να πω κι εγώ που κρατάω ένα ενυδρείο σε μπαλκόνι, με τη ΔΕΗ να με έχει πλεον ως βασικο μέτοχο!!!!! Δεν με ακους που σου λέω να το κάνεις ξύλινο 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chocolate_Puma 25 Αυγούστου 2015 #104 Share 25 Αυγούστου 2015 Δεν με ακους που σου λέω να το κάνεις ξύλινο Τάκη αν το πάρω απόφαση, τότε θα γίνει 2μετρο! Γιαννη, σορρυ για το οφ τοπικ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giannis_X 26 Αυγούστου 2015 Author #105 Share 26 Αυγούστου 2015 Δεν με πειράζει καθόλου Χαίρομαι να γίνονται συζητήσεις ακόμα και εκτός θέματος Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giannis_X 29 Αυγούστου 2015 Author #106 Share 29 Αυγούστου 2015 Και ένα μικρό update Πραγματικά δεν αγγίζουν τίποτα απο φυτά παρά μόνον όταν βγαίνει λίγο τριχωιδη άλγη. Έχουν γίνει τουμπανακια τα ταΐζω εναλλάξ πουρέ αρακα αποξηραμένο σε κομματάκια, σπιρουλινα βυθού και 2 άλλες τροφές με λίγο πρωτεΐνη και ιδού τα αποτελέσματα 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giannis_X 29 Αυγούστου 2015 Author #107 Share 29 Αυγούστου 2015 Λίγες ακόμα φωτο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chocolate_Puma 29 Αυγούστου 2015 #108 Share 29 Αυγούστου 2015 Γιάννη θα τα σκάσεις ρε συ στο τέλος Βάλε και λίγη δίαιτα στο πρόγραμμα ή φτιάξε ένα διάδρομο να γυμνάζονται!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsala 29 Αυγούστου 2015 #109 Share 29 Αυγούστου 2015 πανεμορφα, να τα χαιρεσαι! αρακα δινε πιο σπανια... τους παει "αιμα" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giannis_X 30 Αυγούστου 2015 Author #110 Share 30 Αυγούστου 2015 Μαλον πρέπει να μειώσω της ποσότητες γιατί δευτέρα και πέμπτη έχουν νηστεία τέταρτη παρασκευή το τελευταίο γεύμα είναι με αρακά και τα υπόλοιπα γεύματα είναι με ελαφρός πρωτεϊνούχες τροφές Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chocolate_Puma 30 Αυγούστου 2015 #111 Share 30 Αυγούστου 2015 Γιάννη είναι λάθος το πρόγραμμα Σκέψου εσένα να μην τρως δυο μέρες την εβδομάδα και δυο φορές την εβδομάδα να σου δίνουν καθαρτικό!!!! Τα χρυσόψαρα θέλουν ποικιλία τροφών και πιο λογικό πρόγραμμα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giannis_X 30 Αυγούστου 2015 Author #112 Share 30 Αυγούστου 2015 Μμμ μάλιστα οπότε κάθε δευτέρα που κάνω αλλαγή νερού θα παίζει και νηστεία 2 φορές τον μήνα αρακά και διάφορες τροφές καθημερινά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giannis_X 9 Σεπτεμβρίου 2015 Author #113 Share 9 Σεπτεμβρίου 2015 Περιμένω πος και πος να χειμωνιάσει για να αρχίσω να ρίχνω στο ενυδρείο την θερμοκρασία. Link to comment Share on other sites More sharing options...
takis_gt 9 Σεπτεμβρίου 2015 #114 Share 9 Σεπτεμβρίου 2015 Περιμένω πος και πος να χειμωνιάσει για να αρχίσω να ρίχνω στο ενυδρείο την θερμοκρασία. Υπομονή !!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chocolate_Puma 9 Σεπτεμβρίου 2015 #115 Share 9 Σεπτεμβρίου 2015 Περιμένω πος και πος να χειμωνιάσει για να αρχίσω να ρίχνω στο ενυδρείο την θερμοκρασία. Το ανάποδο εννοεις Η θερμοκρασία θα πέφτει μονη της. Εσυ θα πρέπει να την κρατας πάνω απο ένα κατώτατο όριο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giannis_X 9 Σεπτεμβρίου 2015 Author #116 Share 9 Σεπτεμβρίου 2015 Ναι σίγουρα αλλα αν δεν κατεβάσω σταδιακά και την θερμοκρασία του controller θα παραμένει σταθερά ως έχει στους 25 δλδ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giannis_X 14 Σεπτεμβρίου 2015 Author #117 Share 14 Σεπτεμβρίου 2015 Να και νέος μας συγκάτοικος τον οποίο ( ψάρεψα ) στο πανηγύρι στο Αιγάλεω Έψαχνα καιρό να βρω ένα να μου αρέσει και για πρώτη φορά είδα oranda με λευκό καπέλο.... Μέσα στο πλήθος των χρυσόψαρών που είχαν η ιδιοκτήτης του πάγκου ξεχώριζε ήταν το πιο όμορφο απο ολλα 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 14 Σεπτεμβρίου 2015 #118 Share 14 Σεπτεμβρίου 2015 Ομορφο. Να σου ζησει. Στάλθηκε από το LG-P710 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
mary74 15 Σεπτεμβρίου 2015 #119 Share 15 Σεπτεμβρίου 2015 Να σου ζήσει!! Είναι κουκλάκι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giannis_X 16 Σεπτεμβρίου 2015 Author #120 Share 16 Σεπτεμβρίου 2015 Σας ευχαριστώ πολύ παιδιά αυτό που μου έκανε απίστευτη εντύπωση είναι πος αφού του έκανα 2 ώρες προσαρμογή μέσα στην σακούλα και μετά το ελευθέρωσα μέσα στο ενυδρείο κατευθείαν πήγε κοντά στα αλλα 2 σαν να γνωρίζονται κερο χωρίς επιθέσεις η καπια αρνητικά σημάδια προς το oranda. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giannis_X 17 Σεπτεμβρίου 2015 Author #121 Share 17 Σεπτεμβρίου 2015 Καλησπέρα σε όλους . Έχω μια ερώτηση προς τους χρησοψαραδες... Βάζω συχνά λαθρεπιβάτες απο το γαριδαδικο στο χρυσοψαραδικο μου και δεν αφήνουν κανένα όρθιο, τα πιπιλάνε συνέχεια με αποτέλεσμα να μην τρώνε οσο πρέπει η και καθόλου απο το στρες με αποτέλεσμα να πεθαίνουν όλα... Εσείς έχετε δει ίδια συμπεριφορά απο τα χρυσόψαρα σας? Ρωτάω γιατί θέλω να βάλω zebra snail και φοβάμαι μην μου τα ( φάνε ) και αυτά. Εσείς τη λέτε ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
takis_gt 17 Σεπτεμβρίου 2015 #122 Share 17 Σεπτεμβρίου 2015 Καλησπέρα σε όλους . Έχω μια ερώτηση προς τους χρησοψαραδες... Βάζω συχνά λαθρεπιβάτες απο το γαριδαδικο στο χρυσοψαραδικο μου και δεν αφήνουν κανένα όρθιο, τα πιπιλάνε συνέχεια με αποτέλεσμα να μην τρώνε οσο πρέπει η και καθόλου απο το στρες με αποτέλεσμα να πεθαίνουν όλα... Εσείς έχετε δει ίδια συμπεριφορά απο τα χρυσόψαρα σας? Ρωτάω γιατί θέλω να βάλω zebra snail και φοβάμαι μην μου τα ( φάνε ) και αυτά. Εσείς τη λέτε ? Προσωπικά τα έβγαλα όλα τα σαλιγκάρια από το χρυσοψαράδικο, και αυτό γιατί , τα μικρά physsa τα έτρωγαν , τώρα πως τα έτρωγαν είναι άλλο θέμα , και με τα ramshorn παρά λίγο να χάσω τον "Πάγκαλο", το μεγάλο μου blackmoor , είχε βάλει ένα μεγάλο ramshorn στο στόμα και του είχε σφηνώσει, και βρήκα το ψάρι ανάποδα, στο τσακ το πρόλαβα, με ένα τσιμπιδάκι φρυδιών του το έβγαλα, και από τότε μάζεψα όλα τα σαλιγκάρια που είχα μέσα έκτος από 3 μεγαλούτσικα Zebra που αυτά δεν χωράνε στο στόμα τους , ο "Πάγκαλος" φοβάμαι πως θα κάνει πάλι καμια βλακεία και θα προσπαθήσει να καταπιεί κανένα αλλά δεν νομίζω αυτά να μπορέσει να τα βάλει στο στόμα του. Και το κακό ήταν πως το σαλιγκάρι που είχε σφηνώσει στο στόμα του ήταν ψόφιο και βρόμαγε ο τόπος Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giannis_X 17 Σεπτεμβρίου 2015 Author #123 Share 17 Σεπτεμβρίου 2015 Ναι ψοφάνε τα σαλιγκάρια απο το στρες και την ασιτία έχω βγάλει μέχρι τώρα τουλάχιστον 6 κελύφη και να παραθέτω και φωτογραφία να δείτε ίσα ίσα που δεν χωράει όλο στο στόμα του και αυτό το κέλυφος είναι αδια και πολύ φοβαμε σε λίγο κερί θα χώρα στο στόμα τους. Εσύ τη λες να βάλω zebra snail η όχι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giannis_X 17 Σεπτεμβρίου 2015 Author #124 Share 17 Σεπτεμβρίου 2015 Αυτό μου με απασχολεί είναι τη μέγεθος έχει το Zebra snail η γενικά το τελικό του μέγεθος? Link to comment Share on other sites More sharing options...
takis_gt 17 Σεπτεμβρίου 2015 #125 Share 17 Σεπτεμβρίου 2015 Πιστεύω πως τα zebra δεν θα τα πειράξουν, είναι πιο μεγάλα από τα ramshorn. Το τελικο μέγεθος των zebra δεν το ξέρω να σου πω την αλήθεια, είναι πιο μεγάλα όμως από ramshorn , έχω δει βέβαια και κάτι ramshorn γομάρια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος