Giannis_X 15 Δεκεμβρίου 2015 Author #276 Share 15 Δεκεμβρίου 2015 Δεν καταλαβα. Send from the heart of the Amazonas Για να το κανω αυτό που μου λες θα πρέπει να αλλάξω σολινες και δεν με περνει τορα για 1-2 μήνες απο θέμα χρημάτων γιατη αυτές τις μέρες παω για επισημοποίηση σχέσεις με τη κοπέλα μου και θα έχω πολα έξοδα αυτές τις μέρες και δεν παίζει να κανω αλλαγές παρα μόνο να πάρω 2 λιπάσματα για τα φυτά μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 15 Δεκεμβρίου 2015 #277 Share 15 Δεκεμβρίου 2015 Α οκ. Γιατι να αλλαξεις σωληνες ομως; Πας να κανεις μεγα λαθος αλλα να ζησετε χαχαχαχα Send from the heart of the Amazonas 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giannis_X 15 Δεκεμβρίου 2015 Author #278 Share 15 Δεκεμβρίου 2015 Ευχαριστω Πιο είναι το λάθος?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
takis_gt 15 Δεκεμβρίου 2015 #279 Share 15 Δεκεμβρίου 2015 Πιο είναι το λάθος?! Που παντρεύεσαι :) ΥΓ Πλάκα κάνω ε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 15 Δεκεμβρίου 2015 #280 Share 15 Δεκεμβρίου 2015 Που παντρεύεσαι :) ΥΓ Πλάκα κάνω ε Αυτο ακριβως χαχαχαχαSend from the heart of the Amazonas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giannis_X 15 Δεκεμβρίου 2015 Author #281 Share 15 Δεκεμβρίου 2015 Καλα στην αρχή ειμαι ακόμα δεν είπα παντρεύομαι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giannis_X 31 Δεκεμβρίου 2015 Author #282 Share 31 Δεκεμβρίου 2015 Το πήραμε και εμείς για λίγες γνώσεις παραπάνω. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
argy1 31 Δεκεμβρίου 2015 #283 Share 31 Δεκεμβρίου 2015 Μολις μας θυμησες μια ωραια επιλογη για δωρο σε ενυδρειοφιλους!Αντι να μας παιρνουν ψαρια οπως συνηθιζουν οι κοντινοι μας και να αναγκαζομαστε να τα διωξουμε επειδη δεν κανουν για το ενυδρειο που εχουμε στησει,ενα ωραιο βιβλιο ειναι πολυ καλη επιλογη για δωρο και πηγη γνωσης! Καλη αναγνωση! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giannis_X 7 Ιανουαρίου 2016 Author #284 Share 7 Ιανουαρίου 2016 Καλησπέρα παιδιά είναι 10 που γύρισα από δουλεία και διαπίστωσα πος γίνεται της κακομοίρας απο τα κυνηγητά με τα oranda. Βλέπω πολύ σύντομα να γεμίζω με αυγά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giannis_X 7 Ιανουαρίου 2016 Author #285 Share 7 Ιανουαρίου 2016 Και οπος καθομε και τα παρατηρώ μαλον εχω 2 θηλυκά και 3 αρσενικά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giannis_X 15 Ιανουαρίου 2016 Author #286 Share 15 Ιανουαρίου 2016 Καλησπέρα παιδιά να ρωτήσω. Βλέπω και ακούω που ταΐζουν με ζωντανά σκουλήκια οπος γκρινταλ μπλαντ ουορμς κλπ. Θα μπορουσα να τα ταΐσω αν τα ξεπλύνω καλα σκουλήκια ψαρέματος? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giannis_X 24 Ιανουαρίου 2016 Author #287 Share 24 Ιανουαρίου 2016 ένα μικρό update 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 28 Ιανουαρίου 2016 #288 Share 28 Ιανουαρίου 2016 Χρειαζεται να ψηλωσουν και αλλο τα φυτα και θα δειχνει ωραιο Ισως αναμεσα στις πετρες εβαλα μια μικρη ριζουλα ακομα (περιττη βεβαια) Την μικρη anubias μηπως να την μεταφερεις καπου αλλου που να εχει περισσοτερο χωρο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giannis_X 28 Ιανουαρίου 2016 Author #289 Share 28 Ιανουαρίου 2016 Σε ευχαριστώ πολύ φιλε μου για τα καλα σου λόγια. Τη εχω εκεί μέχρι να πάρει για τα καλα τα πάνω της και μετά όλο και κάπου θα τη σφηνώσω. Οσο για τα αλλα φυτά ακόμα ειμαι στο κοψε ράψε απο κλαδεματα που πείρα απο ενα παιδί απο Κρήτη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 29 Ιανουαρίου 2016 #290 Share 29 Ιανουαρίου 2016 Πολυ ομορφα ψαρακια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giannis_X 29 Ιανουαρίου 2016 Author #291 Share 29 Ιανουαρίου 2016 Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giannis_X 3 Οκτωβρίου 2016 Author #292 Share 3 Οκτωβρίου 2016 Το θέμα αυτο το τελειώνω εδω εφόσον 18 του μήνα παίρνω το νέο ενυδρείο θα ανοίξω νέο θέμα και θα τα λέμε όλα εκεί και οτι νέο υπάρχει θα το μοιράζομαι μαζί σας εκεί. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος