Sturm 26 Οκτωβρίου 2015 #201 Share 26 Οκτωβρίου 2015 (edited) Κοιτα, το βλεπω λιγο πρησμενο οντως, αλλα δεν βλεπω κατι αλλο. Μην ταισεις για 2-3 μερες να δουμε πως θα παει. Περιμενε και καμια γνωμη ακομη. Βρε συ, τι τιτλο εβαλες στο βιντεο χαχαχαχα και που το ξερεις οτι δεν κανει, το παρακολουθεις ολη μερα; Έγινε επεξεργασία 26 Οκτωβρίου 2015 - Sturm Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giannis_X 27 Οκτωβρίου 2015 Author #202 Share 27 Οκτωβρίου 2015 Κοιτα, το βλεπω λιγο πρησμενο οντως, αλλα δεν βλεπω κατι αλλο. Μην ταισεις για 2-3 μερες να δουμε πως θα παει. Περιμενε και καμια γνωμη ακομη. Βρε συ, τι τιτλο εβαλες στο βιντεο χαχαχαχα και που το ξερεις οτι δεν κανει, το παρακολουθεις ολη μερα; Ας πούμε πος ναι ότι το παρακολουθώ.. Έγκυος δεν είναι παντός γιατί δεν έχω δήγματα ζευγαρώματος. Οσο για τον τίτλο στο βίντεο μου βγήκε αυθόρμητα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giannis_X 27 Οκτωβρίου 2015 Author #203 Share 27 Οκτωβρίου 2015 Ακόμα τίποτα δεν το εχω δει να ενεργήτε. Πρεπι να έχει στουμπώσει! Τι κανω σε αυτή την περίπτωση? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giannis_X 28 Οκτωβρίου 2015 Author #204 Share 28 Οκτωβρίου 2015 Δεύτερη μερα σήμερα χωρίς φαγητό και μου φαίνεται χειρότερα , κολυμπάει αργά και σιγά σιγά αρχίζει και χάνει τη ισορροπία του https://m.youtube.com/watch?v=fjjyqac-rn4&feature=youtu.be Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giannis_X 28 Οκτωβρίου 2015 Author #205 Share 28 Οκτωβρίου 2015 (edited) Διάβασα στα άρθρα για τα ψάρια κριού νερού και ίσος έχει και νηκτική κύστη.. Λει μέσα για θεραπεία με αλάτι. Εχω ένα ενυδρειακι 5 λίτρα να το βάλω μέσα εκεί με αεραντλία και αλατόνερο? Τη ποσότητα να βάλω? Αυτό που κάνει τώρα είναι να κάθετε κοντά στην επιφάνεια και να κουνιέται ελαφρά. Που και που ρίχνει και καμιά βουτιά. Έγινε επεξεργασία 28 Οκτωβρίου 2015 - Giannis_X Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 28 Οκτωβρίου 2015 #206 Share 28 Οκτωβρίου 2015 Εγω φοβαμαι για dropsy και οχι για νηκτικη. Ριξε μια ματια στις ασθενειες για dropsy γιατι ειμαι απο κινητο. Στάλθηκε από το LG-P710 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giannis_X 28 Οκτωβρίου 2015 Author #207 Share 28 Οκτωβρίου 2015 Υπάρχει και αυτή η περίπτωση. Πάω αύριο προη προη να πάρω ενυδρειακο αλάτι και να το βάλω σε καραντίνα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
takis_gt 28 Οκτωβρίου 2015 #208 Share 28 Οκτωβρίου 2015 Για τη νυκτική κύστη όχι αλάτι, αλλά epsom salt και ακόμα καλύτερα σε συνδιασμό με flagyl. 1 κουταλάκι του γλυκού ανα 25 λίτρα νερού μέρα παρά μέρα για 4 ημέρες, καλύτερα να κάνεις πρώτα μια καλή αλλαγή νερού, αλλά αν το βάλεις σε καραντίνα το νερό θα είναι φρέσκο και επομένως δεν χρειάζεται Το epsom salt το διαλύεις ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ. Epsom salt = Θειικό Μαγνήσιο MgSO4, το βρίσκεις σε φαρμακεία. Το 5λιτρο είναι μικρό, πάρε ένα πλαστικό δοχείο απο το ΙΚΕΑ, τουλάχιστον 30 λιτρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 28 Οκτωβρίου 2015 #209 Share 28 Οκτωβρίου 2015 Tακη, αν ηταν νυκτικη θα ειχε και αποπροσανατολισμο; Θα κολυμπουσε αναποδα κτλ. Εμενα για dropsy μου κανει! Link to comment Share on other sites More sharing options...
takis_gt 28 Οκτωβρίου 2015 #210 Share 28 Οκτωβρίου 2015 Tακη, αν ηταν νυκτικη θα ειχε και αποπροσανατολισμο; Θα κολυμπουσε αναποδα κτλ. Εμενα για dropsy μου κανει! To epsom salt και το flagyl το είπα για περίπτωση νυκτικής κύστης. Η αλήθεια είναι πως και εγώ έχω την ίδια απορία, ίσως να είναι στο αρχικό στάδιο ακόμα, από την άλλη δεν βλέπω τα λέπια να σηκώνονται , και όσο φαίνεται , νομίζω πως είναι από το πρήξιμο. Το bactopur θα έκανε για το dropsy, αν είναι όμως νυκτική κύστη δεν ξέρω αν θα βοηθήσει, από την άλλη το flagyl κάνει για τη νυκτική κύστη και δεν ξέρω πόσο θα βοηθήσει σε περίπτωση του dropsy . Αλλά όλες οι πιθανες θεραπείες πρέπει να γίνουν σε καραντίνα και αμέσως Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 28 Οκτωβρίου 2015 #211 Share 28 Οκτωβρίου 2015 Το εχει αφησει αταιστο 2 μερες. Αν ηταν νυκτικη νομιζω θα ειχε επανελθει το ψαρι! Στο αμεσως συμφωνω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giannis_X 29 Οκτωβρίου 2015 Author #212 Share 29 Οκτωβρίου 2015 Ευχαριστώ πολύ παιδιά για την βοήθεια το flagyl που το βρισκω? Εχω ένα πλαστικό ταπερ που κανω τις αλλαγές θα το βάλω μέσα εκεί είναι 50 λίτρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
takis_gt 29 Οκτωβρίου 2015 #213 Share 29 Οκτωβρίου 2015 Ευχαριστώ πολύ παιδιά για την βοήθεια το flagyl που το βρισκω? Εχω ένα πλαστικό ταπερ που κανω τις αλλαγές θα το βάλω μέσα εκεί είναι 50 λίτρα. Flagyl στα φαρμακεία η δόση είναι μία κάψουλα 500 mg ανά 100 λίτρα νερό η θεραπεία έχει διάρκεια 5 ημέρες για 5 ημέρες βάζεις κάθε μέρα δόση flagyl ανάλογα με τα λίτρα σου ξεκινάς με μια καλή αλλαγή και βάζεις epsom ανάλογα με τα λίτρα του ενυδρείου τη 2η και τη 4η ημέρα κάνεις 50% αλλαγή πριν τη δόση και στο φρέσκο νερό έχεις προσθέσει το ανάλογο epsom salt την 6η ημέρα κάνεις αλλαγή 50% με το ανάλογο epsom salt η αναλογία του epsom salt είναι 1 κουταλάκι του γλυκού ανά 25 λίτρα νερό μετά τις 7 ημέρες μικρές αλλαγές χωρίς epsom για να το αφαιρέσεις σταδιακά, αν δεν αφαιρέσεις το epsom δεν μεταφέρεις το ψάρι στο κεντρικό ενυδρείο, η απότομη μείωση σκληρότητας είναι επικίνδυνη Επίσης διάβασα πως η θεραπεία μπορεί να συνδυαστεί και με bactopur, άρα τη 1η και 3η ημέρα μπορείς να βάλεις και bactopur δεν ταΐζεις κατά τη θεραπεία σβηστά τα φώτα, η δραστική ουσία του flagyl είναι φωτοευαίσθητη, για αυτό κάλο είναι να μπαίνει η δόση το βραδάκι το flagyl δεν επηρεάζει τη βιολογία η θερμοκρασία στους 27 θα βοηθήσει αεραντλία οπωσδήποτε Τα παραπάνω τα έχω διαβάσει και τα έχω ακούσει σε συζητήσεις, ευτυχώς δεν μου έχει τύχει να τα εφαρμόσω, για αυτό είναι με κάθε επιφύλαξη 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giannis_X 29 Οκτωβρίου 2015 Author #214 Share 29 Οκτωβρίου 2015 Flagyl στα φαρμακεία η δόση είναι μία κάψουλα 500 mg ανά 100 λίτρα νερό η θεραπεία έχει διάρκεια 5 ημέρες για 5 ημέρες βάζεις κάθε μέρα δόση flagyl ανάλογα με τα λίτρα σου ξεκινάς με μια καλή αλλαγή και βάζεις epsom ανάλογα με τα λίτρα του ενυδρείου τη 2η και τη 4η ημέρα κάνεις 50% αλλαγή πριν τη δόση και στο φρέσκο νερό έχεις προσθέσει το ανάλογο epsom salt την 6η ημέρα κάνεις αλλαγή 50% με το ανάλογο epsom salt η αναλογία του epsom salt είναι 1 κουταλάκι του γλυκού ανά 25 λίτρα νερό μετά τις 7 ημέρες μικρές αλλαγές χωρίς epsom για να το αφαιρέσεις σταδιακά, αν δεν αφαιρέσεις το epsom δεν μεταφέρεις το ψάρι στο κεντρικό ενυδρείο, η απότομη μείωση σκληρότητας είναι επικίνδυνη Επίσης διάβασα πως η θεραπεία μπορεί να συνδυαστεί και με bactopur, άρα τη 1η και 3η ημέρα μπορείς να βάλεις και bactopur δεν ταΐζεις κατά τη θεραπεία σβηστά τα φώτα, η δραστική ουσία του flagyl είναι φωτοευαίσθητη, για αυτό κάλο είναι να μπαίνει η δόση το βραδάκι το flagyl δεν επηρεάζει τη βιολογία η θερμοκρασία στους 27 θα βοηθήσει αεραντλία οπωσδήποτε Τα παραπάνω τα έχω διαβάσει και τα έχω ακούσει σε συζητήσεις, ευτυχώς δεν μου έχει τύχει να τα εφαρμόσω, για αυτό είναι με κάθε επιφύλαξη Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου πιστεύω πος με βοηθάει πολύ αυτο το πλάνο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giannis_X 29 Οκτωβρίου 2015 Author #215 Share 29 Οκτωβρίου 2015 Δεν μου φάτνη το 1 αροστο τώρα παρατήρησα και σε δεύτερο οραντα πος έχει Fungus! αυτό τώρα τη θεραπια παίρνει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giannis_X 29 Οκτωβρίου 2015 Author #216 Share 29 Οκτωβρίου 2015 Παιδιά μπορώ να κάνω τις θεραπιες με τα αλάτια και τα φάρμακα μέσα στο κιριο ενυδρείο η θα μου βλάψουν τα φυτά? Θα πάω να πάρω και esha 2000 Link to comment Share on other sites More sharing options...
takis_gt 29 Οκτωβρίου 2015 #217 Share 29 Οκτωβρίου 2015 Το fungus είναι σε μεγάλη έκταση ; Το άλλο καντο θεραπεια μόνο του Στα δικά μου το ελαφρυ fungus φευγει με τη κανελα, και για αυτο το λογο τη βαζω Link to comment Share on other sites More sharing options...
takis_gt 29 Οκτωβρίου 2015 #218 Share 29 Οκτωβρίου 2015 Αν είναι ετσι με τη κανελα θεραπεύεται Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giannis_X 29 Οκτωβρίου 2015 Author #219 Share 29 Οκτωβρίου 2015 Είναι πολυ λίγο το fungus σαν το κεφαλή της καρφίτσας είναι στην αρχή ακόμα εχω κανελα μέσα παω άμεσος να το αλλάξω . Να κάνω ξεκινήσω απο το απόγευμα και μια θεραπια προληπτικά με εσχα 2000? Link to comment Share on other sites More sharing options...
takis_gt 29 Οκτωβρίου 2015 #220 Share 29 Οκτωβρίου 2015 Αν είναι τόσο λίγο θα σου προτεινα να αφήσεις μόνο τη κανελα μεσα, μη κανεις τιποτα αλλο. Ποσα ξυλακια κανελας έχεις ; Θυμισε μου ποσα λιτρα ειναι το ενυδρειο ; Με το αλλο δες τι θα κανεις, το θεωρω πιο σοβαρό Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giannis_X 29 Οκτωβρίου 2015 Author #221 Share 29 Οκτωβρίου 2015 Είναι 190 μικτά . Εχω ένα ξυλάκι μέσα σε μέγεθος οσο ενα δάχτυλο ενός ενήλικα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giannis_X 29 Οκτωβρίου 2015 Author #222 Share 29 Οκτωβρίου 2015 Περιμένω τώρα το απόγευμα να μου φέρει το αλάτι και το αλο το φάρμακο να αρχίσω θεραπια στο πρισμένο οραντα Link to comment Share on other sites More sharing options...
takis_gt 29 Οκτωβρίου 2015 #223 Share 29 Οκτωβρίου 2015 Είναι 190 μικτά . Εχω ένα ξυλάκι μέσα σε μέγεθος οσο ενα δάχτυλο ενός ενήλικα. Βάλε 5-6 βρε συ, μη τα φοβασε Περιμένω τώρα το απόγευμα να μου φέρει το αλάτι και το αλο το φάρμακο να αρχίσω θεραπια στο πρισμένο οραντα Οχι απλο αλατι ε , epsom salt Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giannis_X 29 Οκτωβρίου 2015 Author #224 Share 29 Οκτωβρίου 2015 Βάλε 5-6 βρε συ, μη τα φοβασε Οχι απλο αλατι ε , epsom salt Ναι του τα έγραψα για να μου τα παραγγείλει και τώρα το απόγευμα να παω να τα πάρω Link to comment Share on other sites More sharing options...
manos3 29 Οκτωβρίου 2015 #225 Share 29 Οκτωβρίου 2015 (edited) Τα ξυλάκια κανέλας μπορούν να μένουν μέσα μόνιμα σαν μέσο προφύλαξης ή μπορεί να δημιουργήσουν πρόβλημα? Μπορούμε να τα βάλουμε μέσα στο φίλτρο για να μην φαίνονται? Έγινε επεξεργασία 29 Οκτωβρίου 2015 - manos3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος