gyristroula 30 Μαίου 2015 #1 Share 30 Μαίου 2015 Διάβασα εδώ στο φόρουμ το προφίλ και έχω μια απορία. Τί φυτά μπορούμε να βάλουμε στο ενυδρείο της; Στάλθηκε από το Lenovo A5500-H μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr_Zoo 31 Μαίου 2015 #2 Share 31 Μαίου 2015 Ότι φυτό και να βάλεις, ανούμπιες, κερατόφυλλο, δράκαινα, θα τις αρέσει..... Το βασικό είναι να είναι πλατύφυλλα, για να κάθετε μέσα στα φύλλα του. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gyristroula 31 Μαίου 2015 Author #3 Share 31 Μαίου 2015 Άλλη μία, για υπόστρωμα τί είναι καλύτερο, άμμος ή χαλικάκι; Στάλθηκε από το Lenovo A5500-H μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
lost 31 Μαίου 2015 #4 Share 31 Μαίου 2015 Νομιζω οτι θα τα φαει τα φυτα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gyristroula 31 Μαίου 2015 Author #5 Share 31 Μαίου 2015 Δεν τρώει φυτά, έτσι έχω καταλάβει με όσα έχω διαβάσει. Το θέμα είναι ποιά φυτά ταιριάζουν σ'αυτό το ζωάκι.. Στάλθηκε από το Lenovo A5500-H μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr_Zoo 31 Μαίου 2015 #6 Share 31 Μαίου 2015 σωστά, δεν είναι φυτοφάγα ζώα οι σαλαμάνδρες ούτε τα κόβουν με τα νύχια τους, αφού δεν έχουν νύχια. Από φυτά είπαμε... Από υπόστρωμα καλύτερα πολύ ψιλό χαλικάκι... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gyristroula 31 Μαίου 2015 Author #7 Share 31 Μαίου 2015 σωστά, δεν είναι φυτοφάγα ζώα οι σαλαμάνδρες ούτε τα κόβουν με τα νύχια τους, αφού δεν έχουν νύχια. Από φυτά είπαμε... Από υπόστρωμα καλύτερα πολύ ψιλό χαλικάκι... Οκ, σ'ευχαριστώ πολύ Στάλθηκε από το Lenovo A5500-H μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
gyristroula 1 Ιουνίου 2015 Author #8 Share 1 Ιουνίου 2015 Τελικά είναι πιο δύσκολο να βρεθεί απ'όσο περίμενα Στάλθηκε από το Lenovo A5500-H μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr_Zoo 1 Ιουνίου 2015 #9 Share 1 Ιουνίου 2015 Περίεργο, την πετυχαίνεις συχνά στα Αθηναϊκά μαγαζιά 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gyristroula 2 Ιουνίου 2015 Author #10 Share 2 Ιουνίου 2015 Περίεργο, την πετυχαίνεις συχνά στα Αθηναϊκά μαγαζιάΈχω στείλει email,περιμένω απάντηση, μακάρι να βρω Στάλθηκε από το Lenovo A5500-H μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος