Mr.Puff 30 Μαίου 2015 #1 Share 30 Μαίου 2015 Αυτή η άλγη μεγαλώνει εκεί που έχω ένα κουτί με σφουγκάρι για να περιορίζω τις φυσαλίδες του σκίμμερ. Παρόλο που μεγαλώνει πλέον μέσα στο νερό τα tang δεν της δίνουν καθόλου σημασία. Τι άλγη είναι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 30 Μαίου 2015 #2 Share 30 Μαίου 2015 Με φως βαλε φωτο Λουκα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Puff 30 Μαίου 2015 Author #3 Share 30 Μαίου 2015 Και όμως με φως είναι Νίκο. Απλά έβαλα πρόγραμμα γρήγορης κίνησης στη μηχανή γιατί λόγο των ρευμάτων κουνιέται συνέχεια πέρα-δώθε, Και το πρόγραμμα αυτό σκοτείνιασε πολύ τη λήψη. Τέλος πάντον θα δω τι άλλο μπορώ να κάνω για να βγάλω καλύτερη φωτό... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Puff 30 Μαίου 2015 Author #4 Share 30 Μαίου 2015 Ελπίζω να βοηθήσουν περισσότερο αυτές οι φωτό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
baggos777777 30 Μαίου 2015 #5 Share 30 Μαίου 2015 Εμένα σαν καλουερπα μου φαίνεται. Οτι και να ειναι καλά θα κάνεις να την κόβεις και να την πετάς. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Puff 30 Μαίου 2015 Author #6 Share 30 Μαίου 2015 Κάνει καλό μεγαλώνοντας? Εννοώ τραβάει θρεπτικά όπως η chaeto? Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 30 Μαίου 2015 #7 Share 30 Μαίου 2015 (edited) Μοιαζει με αυτη? http://www.reeflex.net/tiere/5971_Dasycladus_vermicularis.htm Η http://www.reeflex.net/tiere/1153_Caulerpa_verticillata.htm Έγινε επεξεργασία 30 Μαίου 2015 - niknik Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Puff 30 Μαίου 2015 Author #8 Share 30 Μαίου 2015 Μοιαζει με αυτη? http://www.reeflex.net/tiere/5971_Dasycladus_vermicularis.htm Η http://www.reeflex.net/tiere/1153_Caulerpa_verticillata.htm Νίκο μου μοιάζει αρκετά περισσότερο με τη δεύτερη. Μα καλά που βρέθηκε στα καλά καθούμενα? Όχι ότι με χαλάει ειδικά αν τραβάει φωσφορικά μεγαλώνοντας! Στα tang δεν αρέσει η γεύση της?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 30 Μαίου 2015 #9 Share 30 Μαίου 2015 Χαχαχα προφανως απο σπορο που μεταφερθηκε στο ενυδρειο σου καποια την τρωνε καποια οχι κουρεψετη και παρακολουθατη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
baggos777777 30 Μαίου 2015 #10 Share 30 Μαίου 2015 Νίκο μου μοιάζει αρκετά περισσότερο με τη δεύτερη. Μα καλά που βρέθηκε στα καλά καθούμενα? Όχι ότι με χαλάει ειδικά αν τραβάει φωσφορικά μεγαλώνοντας! Στα tang δεν αρέσει η γεύση της??Εμένα ένας φίλος την έχει στο σαμπ σε μεγάλη ποσότητα και λέει ότι κάνει δουλειά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Puff 30 Μαίου 2015 Author #11 Share 30 Μαίου 2015 Μακάρι να κάνει δουλειά. Αύριο την κουρεύω και παρακολουθώ πόσο γρήγορα θα ξαναμεγαλώσει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pan_Oz 1 Ιουνίου 2015 #12 Share 1 Ιουνίου 2015 εμένα αυτό το look "φτέρης" δεν μου αρέσει καθόλου... Link to comment Share on other sites More sharing options...
teoxan 1 Ιουνίου 2015 #13 Share 1 Ιουνίου 2015 Θα συμφωνήσω με τον Πάνο. Εμενα για bryopsis μου κανει, εχει το χαρακτηριστικό σχημα "φτέρης" στις άκρες. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Puff 1 Ιουνίου 2015 Author #14 Share 1 Ιουνίου 2015 Ωχ λέτε να έμπλεξα με αυτόν τον διάολο? Το καλό είναι ότι μεγαλώνει σε ένα μόνο σημείο. Αν είναι bryopsis μεταδίδεται με σπόρο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
teoxan 1 Ιουνίου 2015 #15 Share 1 Ιουνίου 2015 Δεν ειμαι σιγουρος, αλλα μοιαζει πολυ. και να ειναι ομως μην αγχώνεσαι. Ειχα κι εγω και τη ξεπάστρεψα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Puff 1 Ιουνίου 2015 Author #16 Share 1 Ιουνίου 2015 Μια και μεγάλωνε πάνω σε κομμάτια εξοπλισμού, τα έβγαλα και τα έτριψα καλά με οδοντόβουρτσα και καυτό νερό και τα καθάρησα. Ευχόμαι να μην βγει ξανά. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
teoxan 2 Ιουνίου 2015 #17 Share 2 Ιουνίου 2015 Εγω ενα βραχάκι που ειχα γεματο με bryopsis το βουτηξα για πεντε λεπτά σε ενα ταπερ με νερο ενυδρείου και οξυζενέ και μετα το έτριψα. Δεν ξαναβγήκε ποτε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος