Jump to content

Recommended Posts

Σήμερα ανακάλυψα κάτι το οποίο δεν είχα διαβάσε και παρατηρησει ποτε....:)

Τα αυγά που αφήνουν τα assassin μετακινούνται και τρέφονται.

• Like 1

Τα μικρα επισης για 6 μηνες κυκλοφορουν μονο στον βυθο χωρις να κανουν εμφανηση γιατι ειναι διαφανα και φωτοευαισθητα.

Τα μικρα επισης για 6 μηνες κυκλοφορουν μονο στον βυθο χωρις να κανουν εμφανηση γιατι ειναι διαφανα και φωτοευαισθητα.

Δεν νομιζω να ειναι αυτος ο ολογος.

Αν ητανε δεν θα τα γενουσαν σε επιφανειες με φωτισμο.

Νομιζω οτι πάνε στον βυθο μονο και μονο για τροφη και ασφάλεια αλλα οχι και για 6μηνο.

Δεν εχω δει ποτε τα αυγα τους! Βλεπω κατευθειαν τα νεαρα σαλιγκαρια! Πως μοιαζουν;

Ειχα βαλει 4 απο την αρχη του ενυδρειου και σε ενα μηνα τα εβγαλα και τα 4,νομιζα οτι δεν εχουν εκκολαφθει τα αυγα που εβλεπα και χαθηκαν ξαφνικα και δεν ειχα μωρα ωσπου καπου το διαβασα μετα απο καιρο και μετα απο 6 μηνες εσκασε μυτη το πρωτο μικρο.Αυτο για την ευαισθησια δεν το εβγαλα απο το μυαλο μου αλλα το διαβασα σε ξενα φορουμ.googlαρε το λιγο και θα δεις γιατι ειμαι απο κινητο τωρα.Επισης οταν ζευγαρωνουν κυκλοφορουν για αρκετες ημερες κολλημενα το ενα πανω στο αλλο.

Τα αυγα ειναι σαν τετραγωνα ζελεδακια με χρυση κουκιδα μεσα.

Που τα αμολανε;

Παντου :)

Σε φυτα,σε ξυλα,στο μπαστουνι,στον θερμαντηρα.Παντα ομως απο ενα αυγο.

Παντου :)

Σε φυτα,σε ξυλα,στο μπαστουνι,στον θερμαντηρα.Παντα ομως απο ενα αυγο.

post-47325-0-92602700-1432844948_thumb.jpg

post-47325-0-76410700-1432844971_thumb.jpg

• Like 1

Ειχα βαλει 4 απο την αρχη του ενυδρειου και σε ενα μηνα τα εβγαλα και τα 4,νομιζα οτι δεν εχουν εκκολαφθει τα αυγα που εβλεπα και χαθηκαν ξαφνικα και δεν ειχα μωρα ωσπου καπου το διαβασα μετα απο καιρο και μετα απο 6 μηνες εσκασε μυτη το πρωτο μικρο.Αυτο για την ευαισθησια δεν το εβγαλα απο το μυαλο μου αλλα το διαβασα σε ξενα φορουμ.googlαρε το λιγο και θα δεις γιατι ειμαι απο κινητο τωρα.Επισης οταν ζευγαρωνουν κυκλοφορουν για αρκετες ημερες κολλημενα το ενα πανω στο αλλο.

Δεν το εχω ψάξει αλλα μου κανει εντυπωση που λες 6 μηνες.. :)

Μα αυτο λεω , τα αυγα μετακινουνται, ακομη πριν βγουν τα μικρα . :)

Α αυτο δεν το ξερω,δεν το ειχα παρατηρησει για να πω την αληθεια γιατι δεν το ειχα ακουσει.Παντως αν ψαξεις στο γκουγκλ στα αγκλικα για την αναπαραγβγη τους και διαβασεις τα πρωτα αποτελεσματα λεει 5-6 μηνες οτι ειναι κρυμμενα στον βυθο και δεν βγαινουν καθολου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...