eustratios1 28 Μαίου 2015 #1 Share 28 Μαίου 2015 γεια σας παιδια θα θελα να ρωτσω για την αναπαραγωγη μονομαχων γιατι δεν τα καταφερνω ειναι η 3η προσπαθεια που κανω και δεν αλλαζει χρωμα η θηληκια και παρολο που κανει ο αρσενικος φωλια στο πλαστικο που του εχω βαλει.......της αλλες 2 φορες αναγκαστικα μετα απο μια βδομαδα να τα χωσισω γιατι την δευτερι ειδικα φορα ο αρσενικος απελπιστικε μαλλον και παραλιγο να τεμαχισει την θηλικια αυτο πριν 4μηνες τα ψαρακια τα εχω γυρω στο 10μηνω απο πετ τα αγορασα........οσο αφορα το ζευγαρωμα εχω ακολουθηση ολα τα βηματα που ενημερωθηκα απο εδω απο διαφορα ποστ που διαβασα..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
eustratios1 28 Μαίου 2015 Author #2 Share 28 Μαίου 2015 (edited) φωτο Έγινε επεξεργασία 28 Μαίου 2015 - eustratios1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 28 Μαίου 2015 #3 Share 28 Μαίου 2015 Η θυληκια ειναι ετοιμη?Εχει βγαλει καθετες ρηγες? Διαβασε και εδω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
eustratios1 28 Μαίου 2015 Author #4 Share 28 Μαίου 2015 Η θυληκια ειναι ετοιμη?Εχει βγαλει καθετες ρηγες? Διαβασε και εδω. oxi δεν βγαζει καθετες ρηγες ειναι δευτερη μερα σημερα Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 28 Μαίου 2015 #5 Share 28 Μαίου 2015 Αν δεν εχει βγαλει καθετες ρηγες δεν ειναι ετοιμη για αναπαραγωγη.Διαβασε αυτο που σου εδωσα πιο πανω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
eustratios1 28 Μαίου 2015 Author #6 Share 28 Μαίου 2015 Αν δεν εχει βγαλει καθετες ρηγες δεν ειναι ετοιμη για αναπαραγωγη.Διαβασε αυτο που σου εδωσα πιο πανω. το διαβασα ευχαριστω για τι βοηθεια πιστευω οτι τα εχω κανει ολα μαλλον πρεπει να αλλαξω θηληκο ........θα περιμενω μια δυο μερες ακομα να δω μετα θα την αφησω μαζι κανα 4ωρο και αμα ειναι το ιδιο αλλαγη ψαρινας Link to comment Share on other sites More sharing options...
argy1 29 Μαίου 2015 #7 Share 29 Μαίου 2015 Να εχεις υποψην σου οτι το πιο σημαντικο σε μια επιτυχημενη γεννα ειναι η διατροφη και αμεσως μετα η θερμοκρασια.Η θερμοκρασια βεβαια λογο ημερων νομιζω θα ειναι οκ ακομα και χωρις θερμαντηρα οποτε προσεξε την διατροφη σου.Οχι υπερβολικες δοσεις αλλα ποιοτικες και διαφορετικες τροφες. Το επομενο που πρεπει να κοιταξεις ειναι οι παραμετροι του νερου σου. Η αναπαραγωγη νομιζω ειναι η καλυτερη ανταμοιβη στο ενυδρειο και εχεις διαλεξει δυσκολο ειδος ψαριου που απαιτει πολυ προσπαθεια,παρατηρηση και φροντιδα απο μερους σου.Οι ομονομαχοι ειναι ευκολα σχετικα ψαρακια αλλα για να παρεις και να μεγαλωσεις μικρα θελει αγωνα. Υπομονη λοιπον και καλη επιτυχια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
eustratios1 29 Μαίου 2015 Author #8 Share 29 Μαίου 2015 Να εχεις υποψην σου οτι το πιο σημαντικο σε μια επιτυχημενη γεννα ειναι η διατροφη και αμεσως μετα η θερμοκρασια.Η θερμοκρασια βεβαια λογο ημερων νομιζω θα ειναι οκ ακομα και χωρις θερμαντηρα οποτε προσεξε την διατροφη σου.Οχι υπερβολικες δοσεις αλλα ποιοτικες και διαφορετικες τροφες. Το επομενο που πρεπει να κοιταξεις ειναι οι παραμετροι του νερου σου. Η αναπαραγωγη νομιζω ειναι η καλυτερη ανταμοιβη στο ενυδρειο και εχεις διαλεξει δυσκολο ειδος ψαριου που απαιτει πολυ προσπαθεια,παρατηρηση και φροντιδα απο μερους σου.Οι ομονομαχοι ειναι ευκολα σχετικα ψαρακια αλλα για να παρεις και να μεγαλωσεις μικρα θελει αγωνα. Υπομονη λοιπον και καλη επιτυχια ευχαριστω φιλε μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
eustratios1 31 Μαίου 2015 Author #9 Share 31 Μαίου 2015 (edited) καλησπερα παιδια ....ελευθερωσα την μονομαχινα εχθες και την εχω μια μερα μεσα τωρα στο 25αρι μαζι με το αρσενικο εχοθν εξαφανιστη η οριζοντιες γραμμες που καπου διαβασα οτι δειχνει οτι το θυληκο εχει στρες και απο την μια μερια αρχιζουν και σχηματιζοντε καθετεσ μαυροασπρεσ γραμμες αλλα δεν ειναι μονιμεσ την κυνηγα το αρσενικο και καθετε μετα απο λιγο σε μια γωνια και ειναι λιγο μαυρο το δερμα της και η γραμμες δεν φενοντε η καθετες ....διακρινοντε οσο οταν την κυνηγα.....να επλιζω η να εγκαταλειψω την προσπαθεια? Έγινε επεξεργασία 31 Μαίου 2015 - eustratios1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
argy1 1 Ιουνίου 2015 #10 Share 1 Ιουνίου 2015 Για πες θερμοκρασια. Εχεις ταισει καλα τις προηγουμενες ημερες? Νομιζω βιαστηκες να την βαλεις μαζι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 1 Ιουνίου 2015 #11 Share 1 Ιουνίου 2015 Δεν νομιζω οτι ειναι ετοιμη για αναπαραγωγη. Μολις κανει ο αρσενικος φωλια και η θηλυκια φουσκωσει απο αυγα και εχει και καθετες ρηγες,τοτε ειναι ετοιμη. Αυτο που περιγραφεις πιο πολυ για στρεςς μου κανει.. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος