Jump to content

Αναπαραγωγη Μονομαχων

Recommended Posts

Καλησπέρα στο φόρουμ!! Εχω ενα ζευγαρι μονομαχων τους εχω ετοιμασει για αναπαραγωγη δηλαδη σχετικα με την διατροφη... Εχω βαλει τα ενυδρεια κολλητα ωστε να ετοιμασει την φωλια ο αρσενικος και να γεμισει αυγα η θηλυκια.. Η θηλυκια εχει εμφανισει  τις καθετες ριγες αλλα ο αρσενικος ομως δεν μας κανει φωλια για ποιο λογο ???? ευχαρηστω εκ προτερον!!  ^_^  ^_^ 

Πες μας καμια λεπτομερια για τα ενυδρεια..

Ποσα λιτρα ειναι,μετρησεις,τι ταιζεις?

Καμια φωτογραφια.

Ισως να μην ειναι ετοιμος ο αρσενικος.

Διαβασε και εδω.

Και κατι ακομα,αν καταφερεις αναπαραγωγη,τα μικρα που θα τα βαλεις?

Θα πρεπει να μεινουν μονα τους και θα πρεπει να εχεις πολλα ενυδρεια.

Έχεις κάποιο φυτο επιφάνειας για να κανει φωλιά με φούσκες? Επίσης παίζει ρόλο η ηλικία και η θερμοκρασία κυρίως..πες μας λεπτομέρειες για το ενυδρειο σου οπως είπε και ο ρασταφαριαν και βαλε και φωτογραφίες να τα θαυμάζουμε!

Απο τροφη σκουληκια ο αρσενικος ειναι σε 40λτρ η θηλυκια σε 30 και εχω αλλα 2 20λτρ μετρησεις εχω κανει ειναι ενταξει η θερμοκρασια 25 φυτα επιφανεισ δεν εχω...

:thumbdown:  :thumbdown:  :thumbdown: 

Μια χαρα εισαι απο ενυδρεια και απο γνωσεις απ'οτι βλεπω!

Απο ροη πως παει στο ενυδρειο του αρσενικου? Αν εχεις αυξημενη ροη δεν θα κανει φωλια.Θελει μηδενικη κυκλοφορια καλο ταισμα και υπομονη.Βαλε και κανενα κομμενο πλαστικο ποτηρι αν δεν θελεις φυτα επιφανειας.

Καλη επιτυχια! Σε παρακολουθουμε και περιμενουμε νεα!

Κατεστραμμένο αρχείο...θερμοκρασία εγω θα έλεγα να ειναι στους 26-27 οχι χαμηλότερα. Αν εχεις ροή στην επιφάνεια έστω και λιγο δεν θα μπορει να κανει φωλιά. Πρεπει να την "κολλήσει καπου"
  • Like 1

Καλησπερα φιλε μου!!Καλη συνεχεια σου ευχομαι!λοιπον 25-27 βαθμους ειναι καλα!η ηλικια του αρσενικου σου??εγω προσωπικα ειχα κοψει πανω και κατω ενα πλαστικο 5 λιτρων (απο νερο) και ειχα την θηλυκια στο ιδιο ενυδρειο με τον αρσενικο...αν δεις οτι συνεχιζει να αδιαφορει μαλλον δεν του αρεσει η κυρια! :P μπολικο σκουλικακι και μπιλιτσες ποτηρακι απο φελιζολ κομμενο στην μεση και υπομονη!αν δεις οτι δεν εχεις αποτελεσματα με αυτην την θυληκια κοιτα σε κανα πετ σοπ να την ανταλλαξεις!!!καλη συνεχεια φιλε!

Σήμερα πάω σαν καλό παιδάκι να δω τα ψάρια και τι να δω ? Το ενυδρείο από τον αρσενικό είχε αδιασει από το νερό είχε μείνε στο τέλος μόνο λέω ωχ ωχ έσπασε το ενυδρείο αλλά είχε πέσει το μισώ χαρτί μέσα που είχα στην μέση από τα δύο ενυδρεία και τράβαγε το νερό από το ενυδρείο έξω στο τραπέζι πήρα μια τρομάρα

Σήμερα πάω σαν καλό παιδάκι να δω τα ψάρια και τι να δω ? Το ενυδρείο από τον αρσενικό είχε αδιασει από το νερό είχε μείνε στο τέλος μόνο λέω ωχ ωχ έσπασε το ενυδρείο αλλά είχε πέσει το μισώ χαρτί μέσα που είχα στην μέση από τα δύο ενυδρεία και τράβαγε το νερό από το ενυδρείο έξω στο τραπέζι πήρα μια τρομάρα

Πραγματικά απίστευτο!! Πως τα κατάφερες?? Βάλε μας και φωτογραφίες που περιμένουμε ακόμη!! Πάρε φυτά να είσαι και εσύ σιγουρος!!χααχαχαχ

Το θυληκο δεν εχει καθετες αλλα οριζοντιες ριγες,το οποιο δεν σημαινει οτι εχει αυγα αλλα οτι ειναι στρεσαρισμενη.

Μετρησεις?

Υ.Σ οι φωτογραφιες ειναι πριν 3 μηνες που τους πηρα...το pH 6,5 σκληροτητα 24 

Κατι μετρας λαθος...Πως γινεται να εχεις ph 6.5 και σκληροτητα 24?

Με τι τεστ μετρας?

Νερο βρυσης βαζεις στο ενυδρειο η το επεξεργαζεσαι καπως για να γινεται μαλακο?

Αυτά τα τεστ που σε χαρτί και τα βάζεις σε νερό ενυδρείου... Και το νερό βρύσης σε λεκάνη για κανα 2 ώρες ωστε να έχει την θερμοκρασία του ενυδρείου και βάζω και αντιχλωριο

Αυτά τα τεστ που σε χαρτί και τα βάζεις σε νερό ενυδρείου... Και το νερό βρύσης σε λεκάνη για κανα 2 ώρες ωστε να έχει την θερμοκρασία του ενυδρείου και βάζω και αντιχλωριο

Καμια σχεση οι μετρησεις σου με τις αληθινες που θα εχεις.Ph 6,5 απο τη βρυση πολυ δυσκολα.Το πιο πιθανο ειναι να ειναι 7.5

Παρε υγρα τεστ,τα τεστ σε χαρτακια μετρανε οτι ναναι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...