Jump to content

Μονομάχος Ανατομία Ή Ασθενεία

xristos74

Recommended Posts

Φιλοι μου καλησπέρα χρονια πολλα σε οσους  γιορταζουν!!!!!!!!!!!!ο πρωτος μου μονομάχος σε 100 λιτρα στρωμένο ενυδρειο με ιδανικές τιμές και τα 100 λιτρα για πάρτυ του!!!τον εκανα μπλουμ εχτες,Ολος ενεργεια σημερα εφαγε κανονικα....αλλά σε σχεση με χτες ο λαιμος του φουσκονει και σαν να έχει εξόγκωμα...φυσιολογικο ή αρρωστουλης??????????????

post-59541-0-00881700-1432232647_thumb.jpg

post-59541-0-68202500-1432232674_thumb.jpg

post-59541-0-51875000-1432232701_thumb.jpg

Καθρεφτίζεται κάπου το ψάρι ; Εμένα μου φαίνεται για flaring. :)

• Like 1

Καθρεφτίζεται κάπου το ψάρι ; Εμένα μου φαίνεται για flaring. :)

Αυτό είναι φιλε μου...απλα εχτες με την προσαρμογή δεν το έκανε τοσο έντονα....

Αν καθρεφτίζεται, είναι λογικό να το κάνει. Το ενυδρείο, έχει σημεία στα οποία μπορεί να κρυφτεί το ψάρι ;

Έγινε επεξεργασία - dpap

Αν καθρεφτίζεται, είναι λογικό να το κάνει. Το ενυδρείο σημεία στα οποία μπορεί να κρυφτεί το ψάρι ;

Το ξυλο είναι 35 χ 30....μονο φυτα θέλω απλα πρεπει να δω και το Co2 :bow:

post-59541-0-52205300-1432236034_thumb.jpg

• Like 1

Μέχρι να ασχοληθείς με φυτέματα, μπορείς να βάλεις ένα κερατόφυλλο στην επιφάνεια, ούτε διοξείδιο θέλει, ούτε τίποτα, και ο μονομάχος σου θα το λατρέψει! :)

• Like 1

Tσαμπουκαλευεται! Τα φυτακια φυτεψε τα ολα μαζι σαν μια συσταδα, μακρια απο την εισαγωγη του φιλτρου!

Μέχρι να ασχοληθείς με φυτέματα, μπορείς να βάλεις ένα κερατόφυλλο στην επιφάνεια, ούτε διοξείδιο θέλει, ούτε τίποτα, και ο μονομάχος σου θα το λατρέψει! :)

Αύριο θα αγοράσω ευχαριστώ πολύ για τη συμβουλή :bow: 

Tσαμπουκαλευεται! Τα φυτακια φυτεψε τα ολα μαζι σαν μια συσταδα, μακρια απο την εισαγωγη του φιλτρου!

Φιλε μου του αρεσει πολύ να πηγαίνει στα φυτα και να τυλίγει το σωμα του....χτες το ίδιο έκανε και στο σιφώνι του φίλτρου που τραβάει το νερό αν δεν τον ξεκόλλαγα στα 5 λεπτα θα μου ψόφαγε !!!! είναι το fluval to 406 και πάει με 1200 l/h...το μειωσα στο μισό...αλλα φυσικά και θα ακούσω τη συμβουλη σου θα βαλω τα φυτα πλας αυτά που θα προσθεσω  μακριά από το φιλτρο...το θεμα είναι ότι διαβασα αλλα μονο τα χουγια του την τροφη και την αναπαραγωγή...αλλα οσο ζεις μαθαινεις ευχαριστω :thumbsu:

Κούκλος ειναι να τον χαίρεσαι! Δεν έχει τίποτα, απλα εκτείνει το βραγχιοκαλυμμα επειδή καθρεφτίζεται όπως είπαν και τα παιδιά παραπάνω!! Καλυτερα πάρε κάποιο αλλο φυτό επιφανειας και όχι κερατοφυλλο!! Π.χ. Pistia stratiotes. Παρτοτ και 2-3 θηλυκές να κάνει παρτυ!!

Κούκλος ειναι να τον χαίρεσαι! Δεν έχει τίποτα, απλα εκτείνει το βραγχιοκαλυμμα επειδή καθρεφτίζεται όπως είπαν και τα παιδιά παραπάνω!! Καλυτερα πάρε κάποιο αλλο φυτό επιφανειας και όχι κερατοφυλλο!! Π.χ. Pistia stratiotes. Παρτοτ και 2-3 θηλυκές να κάνει παρτυ!!

Εγω και ο μονομάχος μου σε ευχαριστούμε για τα καλά σου λόγια φιλε!!!!!!!!!θα βάλω λιγο κερατόφυλλο αν και η ονομασία του φυτου δεν ταιριαζει με ένα ψαρι που ζει μονο για τα θυλικά....ειδα και το φυτό που μου προτεινες φοβερο!!!!!!!!οσο για τις θηλυκες λεω να τον κρατήσω παρθένο :icon_dance:και σε καμια δεκαρια ημερες θα γινει ένα ενυδρειο αυστυρως ακατάλληλο :lolu: σε ευχαριστω!!!!!!!!!!!

Ερωτηση...το κερατοφυλλο δεν θελει οξινο νερο???γιατι διαλυεται...το εχω περασει στο παρελθόν ...το ενυδρείο εχει νερο που ζουν ανετα και Δίσκοι  

Εννοω αυτο το συγκεκριμενο που εχεις μεσα να βαλεις μαζι ωστε να κανεις μια καλη συσταδα! Για τα υπολοιπα που θα βαλεις βλεπουμε!

Μακρια απο την εισοδο το λεω για να μην σου ρουφαει το φυτο!

Να προσεχεις να μην παιζει πολυ ροη εκει μεσα γιατι θελει πολυ χαμηλη ροη ο μονομαχος! Νομιζω ειναι υπερβολη αυτο το φιλτρο για ενα ψαρι!

Το κερατοφυλλο ρουφαει νιτρικα. Οταν δεν υπαρχουν στο νερο νιτρικα, διαλυεται!

• Like 1

Υγιέστατος και κούκλος είναι...να τον χαίρεσαι.

Μπράβο για τα λτ που του προσφέρεις.

Αρχοντας θα είναι. :thumbsu: 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...