mageiras293 18 Μαίου 2015 #1 Share 18 Μαίου 2015 γεια σας παιδια το ενυδρειο μου πηγενει παρα πολυ καλα ,,,και επειδη εχει πολυ καιρο να μου τυχει μια στραβη ......ηρθε τωρα η στραβη εχω το celio φωτιστικο(οχι το marine) πριν 1 μηνα παρατήρησα οτι δεν αναβαν το moon light οπως φοτο 1 ενας φιλος και χομπιστας αφου το ειδε μου ειπε οτι δεν ειναι κατι καλα κολημενο οπως στην φοτο 2 ξερει καποια πραγματα αφου το κολλησε ,,,ολα ηταν μια χαρα πριν 1 εβδομαδα ειδα οτι δεν αναβουν 8 μπλε led και 2 ασπρα οπως φοτο 3 (εχω 2 παιδια και παιζουν μπαλα στο σαλονι ,,κι την εφαγε την μπαλια 2-3 φορες το φωτιστικο ,,,,αλλα κι εγω οταν καθαριζω το ενυδρειο το χτυπαω με τον αγκονα μου κατα λαθοςς)ετσι δεν αναβαν και την πρωτη φορα τα moon ligth... αναβουν αλλα (οπως και τα moon light την πρωτη φορα) αναβουν 5 τις εκατο ειπα παλι αυτο το φιλο μου κατι πηγαμε να κανουμε αλλα φοβηθήκαμε και το αφησαμε καποιος παιδια που να ξερει απο αυτα ,,,,το προβλημα μαλλον ειναι οτι καπου δεν κανει καλη επαφη και δεν παιρναει το ρευμα η καποιον ηλεκτονικο αν γνωριζει καποιος απο θεσσαλονικη?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
lykourgos 18 Μαίου 2015 #2 Share 18 Μαίου 2015 Δεν ξερω να σου πω για το προβλημα σου αυτο που ξερω ομως ειναι αυτο ειναι ενα στάνταρ προβλημα που βγάζουν σε βάθος χρόνου. γιατι δεν μιλάς με τον αντιπρόσωπο; Link to comment Share on other sites More sharing options...
mageiras293 19 Μαίου 2015 Author #3 Share 19 Μαίου 2015 Ποιος είναι?επειδή το site που ήξερα δεν υπαρχει Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasilis4x4 19 Μαίου 2015 #4 Share 19 Μαίου 2015 Για κοιτα και τον ανεμιστηρα αν δουλευει; η τους ανεμιστηρες αν εχεις το καινουργιο celio Συνηθως καιγονται και υπερθερμενονται τα led Eλπιζω να ειναι οι κολλησεις απο τα χτυπηματα Link to comment Share on other sites More sharing options...
mageiras293 20 Μαίου 2015 Author #5 Share 20 Μαίου 2015 Το ανεμιστήρακι δουλεύει πήγε το μυαλό μου στο να καηκαν τα λεντ αλλά ας πούμε ότι η σειρά των λεντ στο φωτιστικό έχουν αρίθμηση 1,2,3,4,5,6,7 κλπ δεν κάηκαν το 1 2,3,4,5,6,7 αλλά το 1,3,5,7,9 κλπ όπως φοτο τρία δεν έχω ένα δίκαιο σε αυτό που λέω ? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος