Jump to content

Recommended Posts

καλησπερα παιδια θα θελα να ρωτησω κατι σχετικα με τα μολλυ μου γεννησε ενα θηληκο και εκανε 9 μικρα και την ξαναεβαλα στο 200αρι ενυδρειο και ο αρσενικος την κυνηγαγε απο την πρωτη μερα και απο οτι παρατηρουσα ζευγαρωνε κανονικα .....3 μαιου γεννησε βασει σημειωσεις που εχω κρατησει και ειναι λιγο φουσκομενη ποτε να περιμενω για να την βαλω χανα στην γεννιστρα,,,,,,,μια ακομα ερωτηση τα μαυρα μολλυ εχουν τιποτα σημαδια οτι πλησιαζουν σε γεννα ?

ευχαριστω

Θα ελεγα να μην αγχωνεσαι με αυτα τα πραγματα και βαζεις βγαζεις το ζωντανο σε γεννηστρες γιατι το στρεσαρεις! Απολαυσε το ενυδρειο σου και ασε την φυση να παρει τον δρομο της και αν το ενυδρειο σου ειναι καταλληλα διαμορφωμενο, τα μικρα θα επιζησουν!

Ποσες θηλυκες και ποσους αρσενικους εχεις μεσα; Και αν μπορεις μια φωτο απο το ενυδρειο σου, ποσα λιτρα ειναι κτλ!

Ριξε και μια ματια εδω, εδω κι εδω μιας και δεν ξερω ποιο Μολυ εχεις!

Έγινε επεξεργασία - Sturm
  • Like 1

εχω 3 θηλυκες και 1 αρσενικο και το ενυδρειο ειναι 200λιτρα αλλα την πρωτη γεννα την προλαβα και τα εσωσα ολα αφου την ειχα βγαλει σε ενα 25αρι που εχω και γεννησε τωρα το 25αρι ειναι φισκα σε μωρα απο 3γενννες γκαμπυ και 1 του μολλυ και εχω παρει μια γενιστρα διπλη με τουλι απο το ebay.στο ενυδρειο εχω πολλες κρυψωνες και λιγα φυτα αλλα ειναι ακομα μικρα αφου πριν κανα μηνα τα εβαλα και το εστρωσα...

Αν τα αφηνεις στο κυριως ενυδρειο, θα επιβιωνουν τα δυνατοτερα και δεν θα εχεις και αυξηση του πληθυσμου!

Τωρα τι σκοπευεις να τα κανεις τοσα μωρα;

Ασε τν φυση να κανει τν δουλεια τς και εγω εχω μολλυ σε 120 λιτρα και γενναν συνεχεια αλλα επιβιωνουν και αλλα οχι..

μαλλον θα τα δωσω σε κανα πετ σοπ...αλλα πρςτα θα ψαξω να δω αν τα θελει κανεισ φιλος ειναι 1 μηνου τωρα και μερικα τα εχω ενταχει στο μεγαλο και εχουν αρχισει και επιβιωνουν

Έχω ξεκινήσει νέο σετ υπ σε rio180 με γκαπυ και ξιφοφορους οπότε θα ήθελα να φυλοξενησω μερικά μολυ.

Στάλθηκε από το Lenovo A806 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

καθε ποτε γεννανε τα μολλυ εμενα γενισε 4 μαιου και τηω εβαλα σε μια γενιστρα σημερα και περιμενω να ξαναγενισει ο αρσενικοσ που παρατηρουσα δεν την αφηνε σε χλωρο κλαρι την μολλιτσα καθε μερα ολη μερα.......................το μονο που φοβαμε ειναι οτι η γενιστρα ειναι απο ττουλι γυρο γυρο και τα μικρα οταν γενιοθυν καθοντε στο πατο και πανε απο κατω τα χρυσοψαρα και τα τραβουν απο τησ τριπιτσεσ(το δαμε και αυτο)ελεος και σκεφτομε να βγαλο τα χρυσοψαρα αλλα δεν εχω τι να τα κανω ¨(

καθε ποτε γεννανε τα μολλυ εμενα γενισε 4 μαιου και τηω εβαλα σε μια γενιστρα σημερα και περιμενω να ξαναγενισει ο αρσενικοσ που παρατηρουσα δεν την αφηνε σε χλωρο κλαρι την μολλιτσα καθε μερα ολη μερα.......................το μονο που φοβαμε ειναι οτι η γενιστρα ειναι απο ττουλι γυρο γυρο και τα μικρα οταν γενιοθυν καθοντε στο πατο και πανε απο κατω τα χρυσοψαρα και τα τραβουν απο τησ τριπιτσεσ(το δαμε και αυτο)ελεος και σκεφτομε να βγαλο τα χρυσοψαρα αλλα δεν εχω τι να τα κανω ¨(

Η γεννήστρα είναι στο ενυδρείο με τα χρυσόψαρα ; Γιατί ; :)

γιατι το 25αρι που εχω ειναι γεματο  στα μολλυ και γκαμπυ που εχω απο 4 γεννες και ειναι 1-2μηνων και δεν μπορς να τα τα δωσω ακομα η να τα ενταξω στο μεγαλο γιατι θα γινουν τροφη 99.9%(εκανα τεστ με 6-7 γκαμπακια 1 μηνων δεν εμεινε ουτε ενα)

παιδια εβγαλα ολα τα ασχετα ψαρακια που ειχα απο το ενυδρειο μου και κρατησα μεσα 3 θηλ μολλυ και ενα αρσενικο και 3 γκαμπυ θηλθκα και 1 αρσενικο και εβαλα μεσα ολο τα ψαρακια απο το 25αρι που ειχα καμια 40αρια και αλλα ειναι στο πατο και αλλα σε γωνιες πανωστο ενυδρειο  δεχια και αριστερα και τα μεγαλα δεν φαινετε να τους κανουν επιθεσεισ και ειναι ετσι ολη μερα λετε να αντεξουν η θα μετρο καθε μερα απωλειες??????

να το αφησω?

Νομιζω πως αγχωνεσαι χωρις λογο! Ασε την φυση να κανει την δουλεια της! Οσα ζησουν θα ειναι τα δυνατοτερα και τα εξυπνοτερα!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...