georgerocks 1 Ιουλίου 2015 #151 Share 1 Ιουλίου 2015 Ολα καλα! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΕΥΤΥΧΗΣ 1 Ιουλίου 2015 Author #152 Share 1 Ιουλίου 2015 Θα βγάλω μια φωτοφραφία αύριο το βραδάκι Θοδωρη και θα την ανεβασω ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΕΥΤΥΧΗΣ 2 Ιουλίου 2015 Author #153 Share 2 Ιουλίου 2015 Βαλε μια πανοραμικη! Φιλε τελικα ειμαι πολυ κακος στις φωτογραφιες , μακρινες και θεόστραβες Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΕΥΤΥΧΗΣ 8 Ιουλίου 2015 Author #154 Share 8 Ιουλίου 2015 Κολοκυθάκι .. Lunch time ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΕΥΤΥΧΗΣ 9 Ιουλίου 2015 Author #155 Share 9 Ιουλίου 2015 Σε ποια ηλικια ξεκινάνε παιδια οι τσαμπουκάδες των ancistrus σε περιπτωση που ειναι και οι δυο αρσενικοι ? Κατι ψιλες τις τρωει ο albino και αρχιζω και σκεφτομαι μηπως ειναι και τα δυο αρσενικα .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 9 Ιουλίου 2015 #156 Share 9 Ιουλίου 2015 Ξερεις να ξεχωριζεις τα φυλα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΕΥΤΥΧΗΣ 9 Ιουλίου 2015 Author #157 Share 9 Ιουλίου 2015 Θοδωρη νομιζω οτι μπορω να καταλαβω απο οσα εχω διαβασει για τα ancistrus , απλα δεν ειμαι σιγουρος ακομα γιατι ειναι μικρα και νομιζω οτι μπορεις να διακρινεις το διαχωρισμο του φυλλου απο καποια ηλικια και μετα , σωστα ?.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΕΥΤΥΧΗΣ 9 Ιουλίου 2015 Author #158 Share 9 Ιουλίου 2015 Φαινεται εδω Θοδωρη το φυλo ? Τα μουστακια αν δεν κανω λαθος ειναι το πιο κυριο χαρακτηριστικο ενος αρσενικου οταν ανεβαινουν και στο κεφαλι και στο θηλυκο μενουν περιμετρικα του στοματος , αν λεω κατι λαθος διορθωστε με plz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 10 Ιουλίου 2015 #159 Share 10 Ιουλίου 2015 Δεν ειμαι και ο ειδικος σε αυτα τα ζωντανα, αλλα ναι, ο αρσενικος εχει στο κεφαλι του εναν θαμνο απο "κεραιες" ενω το θηλυκο ειναι σαν κι αυτο της φωτο! Δεν λεω οτι αυτο της φωτο ειναι θηλυκο αλλα οτι το θηλυκο δεν εχει "κεραιες" , σαν τον τυπο στη φωτο! Ισως οντως να ειναι μικρα και να μην φαινεται ακομη! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΕΥΤΥΧΗΣ 10 Ιουλίου 2015 Author #160 Share 10 Ιουλίου 2015 Απλα υπομονη λοιπον να δω τι θα μου βγουνε τα αγκιστρακια ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΕΥΤΥΧΗΣ 14 Ιουλίου 2015 Author #161 Share 14 Ιουλίου 2015 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgerocks 14 Ιουλίου 2015 #162 Share 14 Ιουλίου 2015 Εβαλες γαριδες?Καλοριζικες! Red cherry ειναι?Ποσες? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΕΥΤΥΧΗΣ 14 Ιουλίου 2015 Author #163 Share 14 Ιουλίου 2015 Να σαι καλα Γιωργο , έβαλα γύρω στις 20 red cherry , δώρο απο ένα παλικάρι εδώ στα Χανιά , δικές του γέννες ..Ειναι πανέμορφες ! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΕΥΤΥΧΗΣ 17 Ιουλίου 2015 Author #164 Share 17 Ιουλίου 2015 Παιδια ολα πανε ρολοι ! Οι μετρησεις ειναι πολυ καλες , τα ψαρακια ευδιαθετα πολυ και με τις γαριδες εξαιρετικα , ειχα το αγχος οτι θα τους τη πεφταν τα black neon αλλα προς το παρον συμβιωνουν τελεια, με το γονο θα δουμε ελπιζω να τα καταφερει .. Ειναι αυγωμένη σωστα ? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chocolate_Puma 17 Ιουλίου 2015 #165 Share 17 Ιουλίου 2015 Μια φορά δοκίμασα τον συνδιασμό tetra και red cherry και παραλίγο να αποδεκατιστεί το "κοκκινο χαλί" Νομιζω πως πολύ δύσκολα θα δεις γόνο - Αλλά περίμενε κι άλλες απόψεις 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΕΥΤΥΧΗΣ 17 Ιουλίου 2015 Author #166 Share 17 Ιουλίου 2015 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΕΥΤΥΧΗΣ 17 Ιουλίου 2015 Author #167 Share 17 Ιουλίου 2015 Μια φορά δοκίμασα τον συνδιασμό tetra και red cherry και παραλίγο να αποδεκατιστεί το "κοκκινο χαλί" Νομιζω πως πολύ δύσκολα θα δεις γόνο - Αλλά περίμενε κι άλλες απόψεις Ποια tetra ειχες ? Μακάρι να τη παλέψουν .. Ειναι πολυ ομορφη προσθηκη σε ενα ενυδρειο .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chocolate_Puma 17 Ιουλίου 2015 #168 Share 17 Ιουλίου 2015 Neon & cardinal Η μικρή εμπειρία μου λεει, πως αν θέλεις να χαρείς γαρίδες, πρέπει να στήσεις ξεχωριστό γαριδάδικο Υπάρχουν συνδιασμοί ακίνδυνοι για τις γαρίδες, αλλά και πάλι δεν τις απολαμβάνεις όσο όταν ειναι μόνες τους 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΕΥΤΥΧΗΣ 17 Ιουλίου 2015 Author #169 Share 17 Ιουλίου 2015 Neon & cardinal Η μικρή εμπειρία μου λεει, πως αν θέλεις να χαρείς γαρίδες, πρέπει να στήσεις ξεχωριστό γαριδάδικο Υπάρχουν συνδιασμοί ακίνδυνοι για τις γαρίδες, αλλά και πάλι δεν τις απολαμβάνεις όσο όταν ειναι μόνες τους Μάλλον η επόμενη κίνηση μου , να δώ πως θα τα πάνε και το χειμώνα να μαστε καλα θα το κοιτάξω ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
argy1 17 Ιουλίου 2015 #170 Share 17 Ιουλίου 2015 Φιλε μου ειναι πολυ ομορφες οι γαριδες σου! Συμφωνω ομως τον puma,και εγω θα τους εδινα ενα γαριδαδικο. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΕΥΤΥΧΗΣ 17 Ιουλίου 2015 Author #171 Share 17 Ιουλίου 2015 Φιλε μου ειναι πολυ ομορφες οι γαριδες σου! Συμφωνω ομως τον puma,και εγω θα τους εδινα ενα γαριδαδικο. Σε ευχαριστω Μιχαλη , θα το δω το χειμωνα ! Μπας και αξιωθω και φτιαξω ενα ομορφο φυτεμενο με γαριδες Link to comment Share on other sites More sharing options...
theodor72 17 Ιουλίου 2015 #172 Share 17 Ιουλίου 2015 Εγώ πάλι είχα red cherry με black phantom tetra, και οι γαρίδες αυξάνονταν και πλήθαιναν χωρίς κανένα πρόβλημα! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nicpapa 17 Ιουλίου 2015 #173 Share 17 Ιουλίου 2015 Αν ειναι πυκνοφυτετεμενο το ενυδρειο , ολο και καποιο μικρο γαριδακι θα επιβιωσει. Ναι εχει τεραστια διαφορα το ενυδρειο με ψαρια -γαριδες, με ενυδρειο μονο γαριδες. Εχω δει με τα ματια μου ενα ροδοστομο να εχει μπουκωθει μια ενηλικη γαριδα red cherry , στο τελικο της μεγεθος , και να εχει σφηνωσει στο στομα του. Οποτε καταλαβενεται τι γινεται με τα μικρα. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΕΥΤΥΧΗΣ 17 Ιουλίου 2015 Author #174 Share 17 Ιουλίου 2015 Θα το παρακολουθήσω παιδια και θα σας ενημερώσω , θα θελα πολυ ενα γαριδαδικο και το σκεφτομαι για το χειμωνα .. Μακάρι προς το παρον να συνεχισουν να τα πηγαινουν καλα και να ειναι ολα οκ και με τα μωρα . Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΕΥΤΥΧΗΣ 16 Αυγούστου 2015 Author #175 Share 16 Αυγούστου 2015 Παιδια ολα καλα , μερικες φωτογραφιες just for fun , το ανγκιστρακι μου το μαυρο ειναι αρσενικο και κανει ολοφανερα κουμαντο εκει μεσα , το αλμπινο ενω τα πηρα ιδιο μεγεθος , ηταν και ελαχιστα πιο μεγαλο πριν 2 μηνες απο το μαυρο εχει μεινει πιο μικρο τωρα απο τον αρσενικο και με κανει να υποθετω πως ειναι θηλυκο ??? Δεν εχει εμφανισει μουστακακια ο αλμπινος σε αντιθεση με του μαυρου που αρχιζουν και ξεπεταγονται απο το κεφαλι του , κυριως 2 μπροστινα που του εχουν μακρυνει αρκετα . 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος