theodor72 8 Ιουνίου 2015 #101 Share 8 Ιουνίου 2015 Κάτι μου λέει ότι τα ancistrus έβαλαν και σαλατικό στο διατολόγιο τους... Οι τρύπες δε φαίνεται να προέρχονται από κάποια έλλειψη. Και εσένα δε σου μοιάζουν για δαγκωνιές; 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΕΥΤΥΧΗΣ 8 Ιουνίου 2015 Author #102 Share 8 Ιουνίου 2015 Θοδωρή νομίζω , αλλα μπορει και να συνέπεσε χρονικά , οτι μπορει να ειναι απο τα ramshorn , παιζει τα ανκιστρακια να την κανανε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
theodor72 8 Ιουνίου 2015 #103 Share 8 Ιουνίου 2015 Τα ramshorn από όσο γνωρίζω δεν τρώνε υγειή φύλλα. Αν κάποιο φύλλο αρχίσει να χαλάει και να λιώνει μπορεί να το δεις εκεί γύρω και να δημιουργήσει την ψεύτικη εντύπωη ότι τρώει το φυτό... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΕΥΤΥΧΗΣ 8 Ιουνίου 2015 Author #104 Share 8 Ιουνίου 2015 Αν τοτε δεν ειναι ελλειψη καλιου , και την πεσαν τα ancistrus , ενα εχω να πω , χαλαλι τους αχχαχαχα , μαλλον πρεπει να ριχνω καμια ταμπλετιτσα παραπανω το βραδυ που σβηνουν τα φωτα , αν και εκει εχω καναδυο αποριες , μια ταμπλετιτσα minitab ριχνω ανα δυο μερες για τα cory , τωρα που γιναν 10 , να γινουν 2 οι ταμπλετες ? Ριχνω και algae wafers μια ταμπλετα τη βδομαδα της hikari , σε ολες τις ταμπλετες βλεπω φυσικα εκτος τα cory και τα ανκιστρακια , μηπως πρεπει να προσεξω πιο πολυ τη διατροφη τους ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 8 Ιουνίου 2015 #105 Share 8 Ιουνίου 2015 Tαμπλετες να ριχνεις καθε μερα! Απλα σπαε την μια σε δυο κομματια ωστε να τρωνε ολα! Ριχνε δυο σε 4 κομματια! Και μην ριχνεις μονο την νυχτα! Ριχνε και την ημερα για να κυκλοφορουν περισσοτερο τα ανσιστρους! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΕΥΤΥΧΗΣ 9 Ιουνίου 2015 Author #106 Share 9 Ιουνίου 2015 Θοδωρη ετσι το κανα σημερα , βεβαια το νερο εγινε χαλια λιγο απο τις ταμπλετες λιγο βεβαια αλλα θολωσε και τα black neon την ειχανε αραξει απο πανω και τρωγανε κομματακια που εβγαιναν στην επιφανεια !!! Φοβηθηκα μηπως ηταν πολυ 2 ταμπλετες τη μερα , δε ξερω , γιαυτο εδινα μερα παρα μερα μια Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΕΥΤΥΧΗΣ 9 Ιουνίου 2015 Author #107 Share 9 Ιουνίου 2015 Επισης ποιά άλγη είναι αυτή παιδιά ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 9 Ιουνίου 2015 #108 Share 9 Ιουνίου 2015 Και μερα παρα μερα να ριχνεις δεν πειραζει! Αν εννοεις αυτο που βλεπω στο ξυλο κατω, που ειναι σαν τριχα, μου φαινεται σαν κλαδοφορα! Βγαλε τωρα το ξυλο και καθαρισε το προτου παρει τα πανω της και βρες τα αιτια της! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΕΥΤΥΧΗΣ 9 Ιουνίου 2015 Author #109 Share 9 Ιουνίου 2015 Και μερα παρα μερα να ριχνεις δεν πειραζει! Αν εννοεις αυτο που βλεπω στο ξυλο κατω, που ειναι σαν τριχα, μου φαινεται σαν κλαδοφορα! Βγαλε τωρα το ξυλο και καθαρισε το προτου παρει τα πανω της και βρες τα αιτια της! Αν την αφαιρεσω απλα με το χερι ? Θα κανω δουλεια ? Πως θα το βρασω αυτο το moorwood, τσικαλι για το πιλαφι θελω , πω πω εχουν ριζωσει και στις τρυπες του οι δυο nana anubies ! Οταν ειχα αγορασει παντως και στο ενυδρειο που τις ειχε τις nana , ειχε τις marimo balls , δεν ξερω αν ειχε μεινει στο φυτο κατι.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
theodor72 9 Ιουνίου 2015 #110 Share 9 Ιουνίου 2015 Έλεγξε οπτικά τα ξύλα του ενυδρείου και αφαίρεσε την άλγη όπου την εντοπίσεις. Πρόσεχε να μη σου ξεφύγει κανένα από τα "κλαδάκια" που αφαιρέσεις μέσα στο ενυδρείο και πάει και ριζώσει κάπου αλλού! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΕΥΤΥΧΗΣ 11 Ιουνίου 2015 Author #111 Share 11 Ιουνίου 2015 Ειναι Echinodorus bleheri παιδιά ? Και το σημείο που είναι φυτεμένο είναι λάθος ? Εννοώ προτείνεται για το πισω μερος του ενυδρειου ? Επισης υπαρχει προβλημα που χωριστηκε ? Στο σφουγγαρακι ηταν σχεδον 2 φυτα , δε το τραβηξα καθολου .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ 12 Ιουνίου 2015 #112 Share 12 Ιουνίου 2015 Κοίτα οι εχινόδωροι γίνονται μεγάλα φυτά. Θα έλεγα να τον έβαζες κάπου πιο άνετα και όχι στη γωνία. Όταν θεριέψει δεν θα χωράει καν..... Δεν ξέρω αν είναι μπέχερι. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΕΥΤΥΧΗΣ 12 Ιουνίου 2015 Author #113 Share 12 Ιουνίου 2015 Σε ευχαριστω Παρασκευα , θα μετακομίσει τότε σε πιο ευρυχωρο κομμάτι ! Αχ έρμο εσωτερικό φίλτρο , όλο το χώρο μου τρως .. Το βρήκα και με αυτήν την ονομασια Broadleaved Amazon Sword , τον συγκεκριμενο εχινοδορο , οποτε αυτος πρεπει να ναι .. Καποιος αν μπορουσε να μας επιβεβαιωσει την ονομασια Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 12 Ιουνίου 2015 #114 Share 12 Ιουνίου 2015 Μαλλον για blecheri τον βλεπω. Θα γινουν τεραστιοι αν πιασουν. Δεν ειναι για εκει! Φυτεψε και σε καποια αποσταση τον ενα απο τον αλλο! Ειναι για πισω, και θα καλυψουν αρκετο χωρο! Παρε μια εικονα του πως θα γινουν! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΕΥΤΥΧΗΣ 12 Ιουνίου 2015 Author #115 Share 12 Ιουνίου 2015 Μαλλον για blecheri τον βλεπω. Θα γινουν τεραστιοι αν πιασουν. Δεν ειναι για εκει! Φυτεψε και σε καποια αποσταση τον ενα απο τον αλλο! Ειναι για πισω, και θα καλυψουν αρκετο χωρο! Παρε μια εικονα του πως θα γινουν! Κατα αρχην το ενυδρειο που με παρεπεμψες να δω τους εχινοδορους μου δημιουργει ψυχολογικα προβληματα χαχαχα , ειναι φοβερο Θοδωρη ! Ok παω για αλλαγη τοτε μεσα στη βδομαδα , περιμενω και καποια φυτακια ακομα και θα γινει το τελειωτικο στησιμο τοτε ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 12 Ιουνίου 2015 #116 Share 12 Ιουνίου 2015 (edited) Aν τους βαλεις και ταμπλετιτσα θα δεις πως θα παρουν τα πανω τους! Εγω τους εχω πολυ κοντα μεταξυ τους, πιο μακρια να τους βαλεις! Έγινε επεξεργασία 12 Ιουνίου 2015 - Sturm 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 12 Ιουνίου 2015 #117 Share 12 Ιουνίου 2015 http://www.aquazone.gr/forums/topic/83438-echinodorus-bleheri/ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΕΥΤΥΧΗΣ 12 Ιουνίου 2015 Author #118 Share 12 Ιουνίου 2015 http://www.aquazone.gr/forums/topic/83438-echinodorus-bleheri/ Ευχαριστώ Κώστα ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΕΥΤΥΧΗΣ 14 Ιουνίου 2015 Author #119 Share 14 Ιουνίου 2015 Ισως τα 4 καινούργια ψάρια του κοπαδιού , που είναι πιό θαραλλέα ίσως ο καιρός , ίσως οτι τα cory αι τα ancistrus ετρωγαν απο κάτω ,τα black neon εχουν ξεθαρρεψει πια τελείως .. Εϊχα και μια απωλεια σε ένα black neon δυστυχως , ελπίζω να πάνε όλα καλα για τα υπόλοιπα .. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgerocks 14 Ιουνίου 2015 #120 Share 14 Ιουνίου 2015 Υπαρχουν και οι απωλειες στο χομπυ Ευτυχη δυστυχως....μερικες φορες δεν προλαβαινουμε να κανουμε τιποτα.... Χαιρομαι που τα υπολοιπα ψαρακια ειναι καλα! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΕΥΤΥΧΗΣ 14 Ιουνίου 2015 Author #121 Share 14 Ιουνίου 2015 Υπαρχουν και οι απωλειες στο χομπυ Ευτυχη δυστυχως....μερικες φορες δεν προλαβαινουμε να κανουμε τιποτα.... Χαιρομαι που τα υπολοιπα ψαρακια ειναι καλα! Ειναι ολα καλα ! Το θέμα που με απασχολεί τώρα είναι το ανέβασμα της θερμοκρασίας ! Θα δώ , μάλλον πάμε για ανεμιστηράκια επειγόντως !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgerocks 15 Ιουνίου 2015 #122 Share 15 Ιουνίου 2015 Πρεπει,ναι! Ποσο εφτασε? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΕΥΤΥΧΗΣ 15 Ιουνίου 2015 Author #123 Share 15 Ιουνίου 2015 (edited) 28 ,Εχω 2 εσωτερικα φιλτρα και τα δυο τα εχω βάλει να αναταρασουν την επιφανεια ..Και σκεφτομαι το βραδυ να αφηνω ανοιχτο το καπακι .. Μεχρι να δω τι θα κανω .. Έγινε επεξεργασία 15 Ιουνίου 2015 - ΕΥΤΥΧΗΣ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Irakles 15 Ιουνίου 2015 #124 Share 15 Ιουνίου 2015 (edited) Φιλε μου παρε ενα 12volt μετασχηματιστη (αυτος που μοιάζει με φορτιστη κινητου) παρε και δυο ανεμιστηράκια 8 ή 12 εκατοστά αθόρυβα κανε τρυπες στο καπάκι και βιδώνεις... εχεις controller θερμοκρασίας?? Το ενα να φυσά μεσα το αλλο εξω... αλλιως και τα δυο μεσα αλλα με ανοιχτο ενα μερος να φεύγει εξω ο αερας Έγινε επεξεργασία 15 Ιουνίου 2015 - Irakles 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΕΥΤΥΧΗΣ 15 Ιουνίου 2015 Author #125 Share 15 Ιουνίου 2015 Φιλε μου παρε ενα 12volt μετασχηματιστη (αυτος που μοιάζει με φορτιστη κινητου) παρε και δυο ανεμιστηράκια 8 ή 12 εκατοστά αθόρυβα κανε τρυπες στο καπάκι και βιδώνεις... εχεις controller θερμοκρασίας?? Το ενα να φυσά μεσα το αλλο εξω... αλλιως και τα δυο μεσα αλλα με ανοιχτο ενα μερος να φεύγει εξω ο αερας Ηρακλή αύριο κιόλας θα πάω να τα πάρω ! Controller δέν έχω .. Θα χρειαστώ , επίσης ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος