johnnix 14 Μαίου 2015 #1 Share 14 Μαίου 2015 Καλησπέρα στην παρέα, Έχω ενδείξεις ότι ίσως να χρειάζομαι κάλιο για τα φυτά μου (τρύπες σε φύλλα), χρησιμοποιώ το Flourish και θα ήθελα να μου πείτε αν ρίχνω έξτρα κάλιο θα έχω θέμα με τα ασπόνδυλά μου? Σας ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 14 Μαίου 2015 #2 Share 14 Μαίου 2015 Εγω ριχνω καθημερινα στο δικο μου και εχω red cherry και αμανο και δεν εχουν κανενα θεμα.Γενικα ριχνω απο ολα τα λιπασματα. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnnix 14 Μαίου 2015 Author #3 Share 14 Μαίου 2015 Εγω ριχνω καθημερινα στο δικο μου και εχω red cherry και αμανο και δεν εχουν κανενα θεμα.Γενικα ριχνω απο ολα τα λιπασματα. Όταν λες από όλα τα λιπάσματα τι εννοείς? Τι μου προτείνεις να ρίχνω πέρα από το Flourish? Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 14 Μαίου 2015 #4 Share 14 Μαίου 2015 Όταν λες από όλα τα λιπάσματα τι εννοείς? Τι μου προτείνεις να ρίχνω πέρα από το Flourish? Εγω ριχνω τα παντα.Και γενικο και καλιο και σιδηρο και τωρα θα αρχισω και trace. Δεν ριχνω μονο φωσφορικα. Αναλογα τι φυτα εχεις,τι φωτα και τι εξοπλησμο. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος