baggos777777 11 Μαίου 2015 #1 Share 11 Μαίου 2015 (edited) Τα εχει δοκιμάσει κανείς αυτα? http://www.seachem.com/Products/product_pages/ReefZooplankton.html http://www.seachem.com/Products/product_pages/ReefPhytoplankton.html Έγινε επεξεργασία 11 Μαίου 2015 - baggos777777 Link to comment Share on other sites More sharing options...
baggos777777 11 Μαίου 2015 Author #2 Share 11 Μαίου 2015 Αν ναι ποια είναι η διαφορά τους? Ευχαριστώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAN 11 Μαίου 2015 #3 Share 11 Μαίου 2015 Βαγγέλη το ένα είναι ζωοπλαγκτόν και το άλλο φυτοπλαγκτόν αυτή είναι και η βασική τους διάφορα.. Εχω δοκιμάσει το σκεύασμα με το ζωοπλαγκτόν και θα σου έλεγα οτι είναι τυπικό οπως και τα αντίστοιχα άλλων εταιριών με την σημαντική διάφορα οτι είναι κατά αρκετά ευρώ φτηνότερο κατι που το κάνει δελεαστικό.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
baggos777777 11 Μαίου 2015 Author #4 Share 11 Μαίου 2015 θαναση εγω εχω ποιο πολλα λπς ποιο απο τα 2 να παρω λες???βαζω βεβαια και ριφ πλας.ευχαριστω, Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad23 13 Μαίου 2015 #5 Share 13 Μαίου 2015 Βαγγελη μου μηπως δεν τα χρειαζεσαι βρε φιλε? Ειδικα απο τη στιγμη που ηδη ριχνεις καποιο προσθετο. Στο λεω για να μην πεταξεις χρηματα,καλυτερα π.χ να τα δωσεις σε αλατι για αλλαγη νερου. Δεν θα δεις καποια τρελλη διαφορα σε καποιο τομεα μετα τη χρηση τους. Γιατι σκεφτεσαι να τα χρησιμοποιησεις? Εαν επαιρνα καποιο απο τα δυο για καποιο ολογο θα επαιρνα το ζωοπλανγκτον.Αλλα θα επρεπε να με υποχρεωσεις ...ουτε καν τσαμπα δεν θα το εβαζα Απο τιμες πως εισαι? .....να δω ποτε θα κανεις την παρουσιαση βρε βαγγελη μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
baggos777777 13 Μαίου 2015 Author #6 Share 13 Μαίου 2015 (edited) Βαγγελη μου μηπως δεν τα χρειαζεσαι βρε φιλε? Ειδικα απο τη στιγμη που ηδη ριχνεις καποιο προσθετο. Στο λεω για να μην πεταξεις χρηματα,καλυτερα π.χ να τα δωσεις σε αλατι για αλλαγη νερου. Δεν θα δεις καποια τρελλη διαφορα σε καποιο τομεα μετα τη χρηση τους. Γιατι σκεφτεσαι να τα χρησιμοποιησεις? Εαν επαιρνα καποιο απο τα δυο για καποιο ολογο θα επαιρνα το ζωοπλανγκτον.Αλλα θα επρεπε να με υποχρεωσεις ...ουτε καν τσαμπα δεν θα το εβαζα Απο τιμες πως εισαι? .....να δω ποτε θα κανεις την παρουσιαση βρε βαγγελη μου Μιχάλη φιλε μου αλλαγές κανω τα τελευταία χρονιά στα ενυδρεία μου με θάλασσα. Και μου πανε ολα καλά χωρίς θέμα σε τίποτα. Λοιπόν μετρισεις κανω μονο KH και ασβέστιο τόσα χρόνια. Όσο για τα ζουμιά τα βαζω ετσι για το γαμ... που λενε. Θα κανω παρουσίαση κάποια στιγμή. Εχω την τρέλα και αλλάζω ενυδρεία και δεν κλείνουν χρόνο. Ειναι το θεμα και με της φωτογραφίες που μου γράφει ειναι μεγαλες και δεν μπορώ να της ανεβάσω. Έγινε επεξεργασία 13 Μαίου 2015 - baggos777777 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad23 13 Μαίου 2015 #7 Share 13 Μαίου 2015 χαχα και εγω τα ιδια με rescape κτλ,οποτε σε καταλαβαινω απολυτα! Ναι ρε συ το ξεχασα οτι εισαι με θαλασσινο,εννοουσα γενικα καποιο αναλωσιμο κτλ Για τις τιμες ελεγα πιο πολυ ΝΟ3 ΡΟ4 γιατι αν δεν εισαι μηδεν εκει τοτε πραγματικα δεν χρειαζεσαι καποιο απο τα δυο προιοντα. Αν θελεις να βαλεις κατι για το γμτ που λες(το εχω κανει τοοοοσες φορες και σε αυτο σε καταλαβαινω απολυτα) θα σου ελεγα κατα την ταπεινη μου αποψη να δοκιμασεις κατι σε diy τροφη. Και πιο φθηνα θα σου ερθει και καλυτερα αποτελεσματα θα δεις 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
baggos777777 13 Μαίου 2015 Author #8 Share 13 Μαίου 2015 Μιχάλη πιστεύω ότι θα εχω νιτρικά και φωσφορικά έστω και λίγο. Για πες για καμια τροφή που μπορώ να φτιάξω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad23 14 Μαίου 2015 #9 Share 14 Μαίου 2015 Βασικα για μενα η καλυτερη diy τροφη ειναι τυπου pappone που πολλες φορες αν δεν την κανεις "κρεμα" ειναι και τροφη για τα ψαρακια. Αλλα επειδη αυτο εχει διαδικασια να γινει,μια σχετικα ευκολοτερη ειναι να παρεις οτι τροφη εχεις flakes,pellets,κατεψυγμενες και μαζι καποιες βιταμινες,αμινοξεα κτλ και να τα βαλεις σε ενα μπλεντερακι με νερο απο το ενυδρειο και να φτιαξεις κατι θρεπτικοτατο και γρηγορα. Βαζεις λιγο απο το καθενα.Δεν βαζεις π.χ ολοκληρο τον κυβο απο τα artemia Πριν ξεκινησω το pappone αυτο εκανα μια φορα την εβδομαδα 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
baggos777777 14 Μαίου 2015 Author #10 Share 14 Μαίου 2015 Βασικα για μενα η καλυτερη diy τροφη ειναι τυπου pappone που πολλες φορες αν δεν την κανεις "κρεμα" ειναι και τροφη για τα ψαρακια. Αλλα επειδη αυτο εχει διαδικασια να γινει,μια σχετικα ευκολοτερη ειναι να παρεις οτι τροφη εχεις flakes,pellets,κατεψυγμενες και μαζι καποιες βιταμινες,αμινοξεα κτλ και να τα βαλεις σε ενα μπλεντερακι με νερο απο το ενυδρειο και να φτιαξεις κατι θρεπτικοτατο και γρηγορα. Βαζεις λιγο απο το καθενα.Δεν βαζεις π.χ ολοκληρο τον κυβο απο τα artemia Πριν ξεκινησω το pappone αυτο εκανα μια φορα την εβδομαδα Οκ. Μιχάλη σε ευχαριστώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad23 14 Μαίου 2015 #11 Share 14 Μαίου 2015 Σιγα το πραγμα βαγγελη μου,μακαρι να σου κανει δουλιτσα και να εχει αποτελεσμα οτι επιλεξεις Τι θελεις να επιτυχεις?Χρωματα-ταχυτερη αναπτυξη? Link to comment Share on other sites More sharing options...
baggos777777 14 Μαίου 2015 Author #12 Share 14 Μαίου 2015 (edited) Σιγα το πραγμα βαγγελη μου,μακαρι να σου κανει δουλιτσα και να εχει αποτελεσμα οτι επιλεξεις Τι θελεις να επιτυχεις?Χρωματα-ταχυτερη αναπτυξη? Φιλε βασικά δεν θέλω να πεινάνε γιατί ειναι στην ουσία ειναι αιχμαλωτα στα ενυδρεία μας έτσι? Και θελω καλό χρώμα. Θέλω να τους προσφέρω οτι μπορώ καλύτερα. Έγινε επεξεργασία 14 Μαίου 2015 - baggos777777 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad23 15 Μαίου 2015 #13 Share 15 Μαίου 2015 Οπως το ειπες βαγγελη,πολυ βασικο το να εχουν τα κοραλια διαθεσιμο,το φαγητο που χρειαζονται και ειναι και πολυ φαγανα! Το θεμα ειναι να μπορεις να εξαγειςαυτο που θα περισευει κιολας,με καποιο τροπο ωστε να μην επιβαρυνεις το νερο σου περισσοτερο απ'οσο μπορουν να διαχειριστουν οι ρουτινες σου και ο εξοπλισμος σου! Αχ αυτα τα χρωματα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος