velos 10 Μαίου 2015 #1 Share 10 Μαίου 2015 Γεια χαρα!Σε εναν κυβο 65*65*65 275 λιτρα μπορω να φοιλοξενησω Neolamprologus brichardi και αν ναι ποσα στον αριθμο? Ευχαριστω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
adlib 11 Μαίου 2015 #2 Share 11 Μαίου 2015 Αν και το ύψος δεν παίζει ρόλο στα λίτρα για τις Αφρικάνες, εγώ θα το τολμούσα, γιατί έχεις μεγάλο πλάτος. Βάζεις μια πεντάδα και μπορείς να αφήσεις το ζευγάρι μόλις σχηματιστεί. Link to comment Share on other sites More sharing options...
velos 11 Μαίου 2015 Author #3 Share 11 Μαίου 2015 Συνολικα ποσα ψαρακια μπορουν να φοιλοξενηθουν! Link to comment Share on other sites More sharing options...
adlib 12 Μαίου 2015 #4 Share 12 Μαίου 2015 Δεν μπορώ να σου πω αριθμό αλλά θα σου πω τι θα έκανα εγώ. Θα άφηνα ένα ζευγάρι μαζί με τις γέννες του και θα αφαιρούσα ανάλογα την συμπεριφορά. Είναι ψάρια που στη φύση ζουν σε μεγάλες ομάδες, οπότε σε ένα ενυδρείο με τις διαστάσεις σου, ίσως θα μπορούσε να κρατηθεί μια μικρή ομάδα. Αλλά νομίζω οτι μόνο στην πράξη θα δεις και θα πράξεις αναλόγως. Link to comment Share on other sites More sharing options...
velos 12 Μαίου 2015 Author #5 Share 12 Μαίου 2015 Αυτο σκοπευω να κανω!ευχαριστω για τις πληροφοριες! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spiros Tai Ki 13 Μαίου 2015 #6 Share 13 Μαίου 2015 (edited) εχω ζευγαρι δοκιμασμενο για να σου δωσω αν θεσ , στειλε μηνυμα να σου δωσω τηλ επικοινωνιασ , Έγινε επεξεργασία 13 Μαίου 2015 - Spiros Tai Ki Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος