rastafarian 10 Μαίου 2015 #1 Share 10 Μαίου 2015 (edited) Για 3η συνεχομενη χρονια,το φορουμ μας διοργανωνει ανταλλαγη κοραλιων και φυτων. Σας περιμενουμε ολους στην Κυριακη 7 Ιουνιου 2015 και ωρα 12 το πρωι στο Flocafe Δέλτα Φαλήρου(παλαια Λεωφ.Ποσειδώνος 1 και Μωραιτινη) Ελατε να ανταλλαξουμε φυτα και να τα πουμε απο κοντα! Έγινε επεξεργασία 10 Μαίου 2015 - rastafarian Link to comment Share on other sites More sharing options...
bouboulas 10 Μαίου 2015 #2 Share 10 Μαίου 2015 Κώστα έχει ανοιχτεί το θέμα νωρίτερα Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 10 Μαίου 2015 Author #3 Share 10 Μαίου 2015 Κώστα έχει ανοιχτεί το θέμα νωρίτερα Σταματη,εδω στη κατηγορια του φυτεμενου? Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 24 Μαίου 2015 Author #4 Share 24 Μαίου 2015 (edited) Δεν βλεπω κινηση εδω καθολου..δεν θα ερθει κανεις? Δεν θα φερει κανεις φυτα? Που ειστε ολοι? Έγινε επεξεργασία 24 Μαίου 2015 - rastafarian Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hlio 24 Μαίου 2015 #5 Share 24 Μαίου 2015 Εγώ υπάρχει περίπτωση να έρθω... Είμαι νέος όμως στο ενυδρείο και δεν έχω από φυτά κλαδέματα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
argy1 24 Μαίου 2015 #6 Share 24 Μαίου 2015 (edited) Εγω θα ερθω αλλα περισσοτερο για την παρεα,θα φερω κατι λιγα κλαδεματα που εχω γιατι πλεον τα περισσοτερα φυτα τα αποχωριστηκα. Έγινε επεξεργασία 24 Μαίου 2015 - argy1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΕΥΤΥΧΗΣ 24 Μαίου 2015 #7 Share 24 Μαίου 2015 Καλα να περασετε παιδια μακαρι να γινοταν και για μας απο επαρχια να ανεβουμε ! Ισως καποια αλλη φορα που θα συμπεσει και με μια βολτα στην Αθηνα ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgerocks 25 Μαίου 2015 #8 Share 25 Μαίου 2015 Δεν βλεπω κινηση εδω καθολου..δεν θα ερθει κανεις? Δεν θα φερει κανεις φυτα? Που ειστε ολοι? Κι εγω θα ερθω Κωστα....εκτος απροοπτου....λιγα κλαδεματακια μπορει να βγουνε! Κυριως βεβαια για την παρεα και τον καφε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgerocks 25 Μαίου 2015 #9 Share 25 Μαίου 2015 Εγώ υπάρχει περίπτωση να έρθω... Είμαι νέος όμως στο ενυδρείο και δεν έχω από φυτά κλαδέματα... Να ερθεις!Σιγουρα ολο και κατι θα περισσεψει να παρεις ομως φευγοντας! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hlio 25 Μαίου 2015 #10 Share 25 Μαίου 2015 (edited) Να ερθεις!Σιγουρα ολο και κατι θα περισσεψει να παρεις ομως φευγοντας! Το ενυδρείο το έχω γεμίσει, απλά περιμένω να πιάσουν και να μεγαλώσουν... Θέλω να έρθω για να μιλήσω με έμπειρους στο χόμπυ και να κλέψω καμία ιδέα... Έγινε επεξεργασία 25 Μαίου 2015 - Hlio Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 4 Ιουνίου 2015 Author #11 Share 4 Ιουνίου 2015 Yπενθυμιση! Την Κυριακη ειναι το swap,μη ξεχνιομαστε ετσι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
argy1 4 Ιουνίου 2015 #12 Share 4 Ιουνίου 2015 Θα ειμαι εκει αλλα χωρις φυτα,εκανα βλακεια,εβγαλα νωρις κατι φυτα που ηθελα να βγαλω τελειως απο το ενυδρειο και στον κουβα δεν αντεξανε.. Θα ερθω για καφε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgerocks 4 Ιουνίου 2015 #13 Share 4 Ιουνίου 2015 Δεν βλεπω πολλους φυτεμενους ζεστους!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bouboulas 4 Ιουνίου 2015 #14 Share 4 Ιουνίου 2015 Αρκεί να μην δουλεύω, αν δουλεύω την κάτσαμε την βάρκα. Όσο για φυτά, ουουουου………. Υπάρχει μπόλικο πράγμα……. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikos Wayne Korres 6 Ιουνίου 2015 #15 Share 6 Ιουνίου 2015 θα ερχομουνα και εγω να σας γνωρισω και να φερω κλαδεματα που υπολογιζα αλλα η καταραμενη bba αλγη εβγαλε knock out σχεδον ολα φυτα μου αυτες τις μερες Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος