Jump to content

νεος, καλο ξημερωμα σε ολους και ολες

morgan

Recommended Posts

τα πρωτα μου ψαρια τα εθαψα σε δυο σπιρτοκουτα,ηταν δυο χρυσοψαρα,και εγω 9 χρονων.στη γυαλα τους αρνηθηκα να ξαναβαλω αλλο ψαρι. ομως ποτε δεν ξεχασα, και το καλοκαρι του 1983 αγορασα ενα πρασινο βιβλιο σχετικο με τα ενυδρεια, και λιγο καιρο μετα εφτιαξα το πρωτο μου ενυδρειο. απο τοτε τα ψαρια εγιναν το καλυτερο κατοικιδιο συντροφιας. σημερα εχω ενα ενυδρειο 220 λιτρα, με 1 HerosSeverus, 2 festivum, 2 fire mouth, 3 botia. να κλεισω λεγοντας πως ζηλευω, αλλα και χαιρομε ολους εσας που μπορειται να εχετε πολλα ενυδρεια, και πολλα, πολλα ψαρια. να εισται ολοι καλα

τα πρωτα μου ψαρια τα εθαψα σε δυο σπιρτοκουτα,ηταν δυο χρυσοψαρα,και εγω 9 χρονων.στη γυαλα τους αρνηθηκα να ξαναβαλω αλλο ψαρι. ομως ποτε δεν ξεχασα, και το καλοκαρι του 1983 αγορασα ενα πρασινο βιβλιο σχετικο με τα ενυδρεια, και λιγο καιρο μετα εφτιαξα το πρωτο μου ενυδρειο. απο τοτε τα ψαρια εγιναν το καλυτερο κατοικιδιο συντροφιας. σημερα εχω ενα ενυδρειο 220 λιτρα, με 1 HerosSeverus, 2 festivum, 2 fire mouth, 3 botia. να κλεισω λεγοντας πως ζηλευω, αλλα και χαιρομε ολους εσας που μπορειται να εχετε πολλα ενυδρεια, και πολλα, πολλα ψαρια. να εισται ολοι καλα

Σε καλοσορίζουμε στην όμορφη συντροφιά και καλή διαμονή.....και με πολλά ενυδρεία.

:bowdown: στο ΑΖ

Καλωστον ... :bowdown:

Καλη διαμονη ... :thumbup:

καλως ηρθες!! :bowdown:

καλη διαμονη,και να χαιρεσαι τα ψαρακια σου!!

Καλως ηρθες στο ΑΖ και στην παρεα μας.

Καλωςηρθες και καλη συνεχεια...

:thumbup::bowdown:

Καλως Ηρθες στο ΑΖ και καλη συνεχεια!! :thumbup::bowdown:

:bowdown::thumbup::D

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...