teo96 9 Μαίου 2015 #1 Share 9 Μαίου 2015 επειδη δεν βρισκω πληροφορίες στο ιντερνετ, τα μυδια γλυκου νερου μπορουν να επιβιώσουν μονα τους σε ενα ενυδρειο η πρεπει να προσθεσω κατι στο νερο μου? το μονο που ξερω για αυτα ειναι οτι φιλτραρουν το νερο και αμα πεθάνουν πρεπει να απομακρυνθούν πολυ γρηγορα. (το ενυδρειο μου ειναι φυτεμενο). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astra 10 Μαίου 2015 #2 Share 10 Μαίου 2015 Γενικά δεν είναι τόσο δύσκολο να τα κρατήσεις, αρκεί ο βυθός σου να είναι αρκετά παλιός, αλλιώς δεν θα έχουν να φάνε τον πρώτο καιρό. Γενικά με τα μύδια καλό είναι να ταϊζεις φυτοπλαγκτόν κατά καιρούς, μιας και δεν είνι εύκολο να δεχτούν διαφορετική τροφή. Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 10 Μαίου 2015 #3 Share 10 Μαίου 2015 Και αν πεθανουν που θα τα δεις για να τα απομακρυνεις; Mobile klaz speaking... Link to comment Share on other sites More sharing options...
teo96 10 Μαίου 2015 Author #4 Share 10 Μαίου 2015 δεν υπαρχει καποιο σιμαδι που να δείχνει οτι πέθαναν? δεν εχω καποια εμπειρία πανω τους για να ξερω πως ειναι. φυτοπλαγκτον μπορω να βρω στην αγορα? και κατι ακομα, μηπως ξέρετε το προσδόκιμο ζωης τους? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος