Scelazar 9 Μαίου 2015 #1 Share 9 Μαίου 2015 Ειδα τον μονομαχο μου να πηγαινει και να καθετε εκει που κοιματε οταν τα φωτα ειναι κλειστα,δεν το εχει ξανα κανει οταν τα φωτα ειναι ανοιχτα και εκανα μετησεις και το ph εχει παει 8 απο 7,5.Γινετε να ανεβει ετσι ?Μπορει απο αυτο να ειναι καπως? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap 9 Μαίου 2015 #2 Share 9 Μαίου 2015 Υπάρχει περίπτωση να έχεις κάτι ασβεστολιθικό μέσα στο ενυδρείο ; Ο βυθός , κάποια πέτρα ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Scelazar 9 Μαίου 2015 Author #3 Share 9 Μαίου 2015 Οχι δεν εχω κατι τετοιο!Μηπως το diy co2 μπορει να επειρεασει το ph?Μονο λαβα εχω μεσα Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap 9 Μαίου 2015 #4 Share 9 Μαίου 2015 Το co2 αν είναι σε θέση να επηρεάσει , τότε θα το κατέβαζε , δεν θα το ανέβαζε. Με τι μετράς ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Scelazar 9 Μαίου 2015 Author #5 Share 9 Μαίου 2015 με υργα τεστ της aquili και αμμωνια με υργα της jbl δεν εχει ουτε αμμωνια ουτε n02 του εβαλα νερο να πρετημαζεται οταν γυρισωνα του κανωαλλαγη Link to comment Share on other sites More sharing options...
almuros 9 Μαίου 2015 #6 Share 9 Μαίου 2015 αλλαγες νερου με νερο βρυσης κανεις? μαλλον κατι ασβεστολιθικο εχεις μεσα ..παντως Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap 9 Μαίου 2015 #7 Share 9 Μαίου 2015 Πριν πόσο καιρό έκανες το μείγμα για το co2. Αν έχει αρχίσει να χάνει την "δύναμή" του τότε είναι λογική η αύξηση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΤΑΜΑΤΗΣ 10 Μαίου 2015 #8 Share 10 Μαίου 2015 Με ποιο τρόπο ήταν παλιότερα ήταν σταθερό το ΡΗ ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
fenryr83 24 Μαίου 2015 #9 Share 24 Μαίου 2015 Κάνε μια μέτρηση και στο νερό της βρύσης, αν έχεις διαφορά με το ενυδρείο, κάτι μέσα στο ενυδρείο επηρεάζει την χημεία του νερού σου. Αν είναι ίδιο τότε ή το τεστ δείχνει λάθος ή απλά το νερό της βρύσης σου έχει μια διακύμανση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος