stavros078 8 Μαίου 2015 #1 Share 8 Μαίου 2015 Καλησπέρα. Θα ήθελα να ρωτήσω για 110 λίτρα το eheim 2010 πως το βλέπετε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimos 8 Μαίου 2015 #2 Share 8 Μαίου 2015 δε φτανει , 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
argy1 8 Μαίου 2015 #3 Share 8 Μαίου 2015 Εχω το 2211 σε 60 λιτρα και το νιωθω οριακα,οποτε συνφωνω με τον Δημο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stavros078 8 Μαίου 2015 Author #4 Share 8 Μαίου 2015 Θα μου πείτε πιο επαρκή για αυτα τα λίτρα? Κάποιο αξιόλογο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimos 8 Μαίου 2015 #5 Share 8 Μαίου 2015 Θα μου πείτε πιο επαρκή για αυτα τα λίτρα? Κάποιο αξιόλογο. φιλε μου ολα τα φιλτρα ειναι αξιολογα αναλογως της χρησης που προοριζονται ....τι εννοω....αν αυτο το φιλτρακι το βαλεις σε αυτο το ενυδρειο που εχεις με 1 μονομαχο φτανει, αν θες να βαλεις πχ κιχλιδες αφρικανες δε φτανει , πες μας πρωτα τι θελεις να βαλεις μεσα για να συζητησουμε Link to comment Share on other sites More sharing options...
stavros078 8 Μαίου 2015 Author #6 Share 8 Μαίου 2015 Δεν ξέρω να σου πω γιαυτα τα λίτρα τι επιλογές εχω.Στα 110 λίτρα με αυτό το φίλτρο τι επιλογές ψαριών εχω?Επίσης έχω μέσα ενα ξύλο μοπανι και λίγα φυτά επάνω στο ξύλο. Και υπόστρωμα άσπρη χαλαζιακη άμμο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimos 8 Μαίου 2015 #7 Share 8 Μαίου 2015 (edited) για να μην σε μπερδεψω ριξε μια ματια στο φορουμ εχει διαφορα τετοια θεματα για να δεις και ποια ψαρια σου αρεσουν και τι μπορεις να κανεις , γιατι πχ εμενα μου αρεσουν οι καρδιναλιοι , θα μπορουσες να βαλεις ενα κοπαδακι 8-10 ψαρακια , αλλα αυτα ειναι γουστα , ψαξτο λιγο ,παντως πιστευω οτι μπορεις να παρεις φιλτρο μεγαλυτερου ογκου με την τιμη στα ιδια λεφτα Έγινε επεξεργασία 8 Μαίου 2015 - dimos Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος