0nickgreek0 6 Μαίου 2015 #1 Share 6 Μαίου 2015 εχω δει δει σκυλους και γατες που θενε χαιδεμα αλλα σαν και αυτα δεν εχει!!! πως το καταφερε??? https://youtu.be/3EQZh7d3Opw https://youtu.be/yQnRybySNWI 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
eja 6 Μαίου 2015 #2 Share 6 Μαίου 2015 Χαχαχα Ωραίος Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ 6 Μαίου 2015 #3 Share 6 Μαίου 2015 Τι λες τωρα..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
almuros 6 Μαίου 2015 #4 Share 6 Μαίου 2015 ψαρι φιλος!!! μαλλον ταιζει με χερι ολο μεσα στο νερο.....για να εμαθαν κατι τετοιο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 6 Μαίου 2015 #5 Share 6 Μαίου 2015 Απιστευτο! Μωρε μπραβο! Ειδικα το πρωτο ειναι ολα τα λεφτα! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgosmarios 6 Μαίου 2015 #6 Share 6 Μαίου 2015 (edited) ψαρι φιλος!!! μαλλον ταιζει με χερι ολο μεσα στο νερο.....για να εμαθαν κατι τετοιο Ακριβώς, για να έχουν το συνήθειο και να μην τους είναι κάτι ξένο.Πολλές φορες το έχει κανει αυτό ο γιος μου με τους δισκους. Βέβαια όχι σε αυτό το βαθμο του φίλου. Έγινε επεξεργασία 6 Μαίου 2015 - giorgosmarios Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnbaggios 6 Μαίου 2015 #7 Share 6 Μαίου 2015 Τι αλλο θα δουμε!!!Ευγε κ απο μενα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pan_Oz 7 Μαίου 2015 #8 Share 7 Μαίου 2015 και ο Iάπωνας που έχω κάθεται για χάδι! δεν κανει σαν σκυλάκι βέβαια αλλα οταν τον ταίζω μπορώ και τον χαιδεύω. θα προσπαθήσω video αν και όταν βρίσκετε άλλος στον χώρο είναι πιο καχύποπτος Link to comment Share on other sites More sharing options...
pan_Oz 7 Μαίου 2015 #9 Share 7 Μαίου 2015 και νομίζω πως κάπως έτσι μαθένει γιατι και γώ απο την πρώτη μέρα που τον πήρα τον τάιζα στο χέρι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Force 7 Μαίου 2015 #10 Share 7 Μαίου 2015 Η εμπιστοσύνη είναι σπουδαίο πράγμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Puff 7 Μαίου 2015 #11 Share 7 Μαίου 2015 Φοβερά βιντεάκια! Εγώ πάλι όταν κάνω αλλαγή νερού ο νέμο μου ρίχνει κάτι τσιμπιές τρελές! Καμία σχέση με αυτά... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tasso 7 Μαίου 2015 #12 Share 7 Μαίου 2015 Πολύ ωραία βιντεάκια !! Άλλο τι θα δούμε ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAN 7 Μαίου 2015 #13 Share 7 Μαίου 2015 Ομορφα βιντεακια... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr_Zoo 7 Μαίου 2015 #14 Share 7 Μαίου 2015 και νομίζω πως κάπως έτσι μαθένει γιατι και γώ απο την πρώτη μέρα που τον πήρα τον τάιζα στο χέρι μας αν δείτε στο δεύτερο βίντεο, θα δείτε πως ο τύπος στη χούφτα του μέσα έχει τροφή, την οποία στο τέλος αφήνει στο ενυδρειο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 7 Μαίου 2015 #15 Share 7 Μαίου 2015 Ειδικα το πρωτο τα σπαει,μπραβο του. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0nickgreek0 7 Μαίου 2015 Author #16 Share 7 Μαίου 2015 εμενα παλι ερχετε και μοy καθαριζει το χερι η lysmata amboinensis αυτο βεβαια ειναι λογικο γιατι αυτη ειναι η δουλεια τις αλλα η δευτερη με εχει χεσμενο αχαχα Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad23 8 Μαίου 2015 #17 Share 8 Μαίου 2015 Τιιιιι ειπες τωρα!!! Εχω μεινει παγωτο και χαζευω το βιντεακι εδω και 5 φορες!! Τελειο! Και μετα σου λενε ελα μωρε ψαρακι ειναι....ποσο να δεθεις Πολυ μου αρεσε,ευχαριστουμε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap 8 Μαίου 2015 #18 Share 8 Μαίου 2015 Ωωωω τρομερά βιντεάκια !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
lykourgos 8 Μαίου 2015 #19 Share 8 Μαίου 2015 Και μετά άντε να μας πούνε για το χόμπι μας! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasilis4x4 9 Μαίου 2015 #20 Share 9 Μαίου 2015 Υπεροχα βιντεακια :thumbsu: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος