teo96 29 Μαρτίου 2016 Author #26 Share 29 Μαρτίου 2016 και κατι τελευταιο, επειδη βλεπω οτι εσυ ξερεις κατι παραπανω για την αμερικη, ποιο κατα την αποψη σου ειναι πιο συμβατο ψαρι για κοινωνικο; το apistogramma cacatuoides ή το mikrogeophagus ramirezi; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 29 Μαρτίου 2016 #27 Share 29 Μαρτίου 2016 Τα ιδια ειναι αδερφε. Αν ζευγαρωσουν γινονται διαολακια αλλα οχι σε σημειο που να σου κανουν προβλημα.Οποιο κι αν διαλεξεις μια χαρα θα ναι. Αρκει ομως να προσεξεις την διατροφη τους. Send from the heart of the Amazonas 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
teo96 30 Μαρτίου 2016 Author #28 Share 30 Μαρτίου 2016 οκ ευχαριστω φιλε, ειπα να σε ρωτησω γιατι με τοσα που ακουσα για τους μονομαχους εχω αρχισει να τους φοβαμαι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 30 Μαρτίου 2016 #29 Share 30 Μαρτίου 2016 Να τους φοβασαι γιατι; το καθε ψαρι θελει τα δικα του. Send from the heart of the Amazonas Link to comment Share on other sites More sharing options...
avraamp 30 Μαρτίου 2016 #30 Share 30 Μαρτίου 2016 Μια χαρά ψάρια είναι οι μονομάχοι, μη φοβάσαι καθόλου. Απλά έχουν τις ιδιαιτερότητές τους. Είναι λίγο ιδιότροποι, αλλά είναι και πολύ ωραία ψάρια. Εγώ έχω ένα μονομάχο μαζί με ember tetra. Λένε ότι καλό είναι οι μονομάχοι να μην μπαίνουν με tetra γιατί τσιμπάνε τις ουρές τους. Εγώ 2 μήνες τώρα δεν έχω παρατηρήσει κάτι και όλα βαίνουν καλώς. Απλά, στη συγκατοίκηση με άλλα ψάρια θα πρέπει να τον παρατηρείς και αν δεις κάτι περίεργο να επέμβεις έγκαιρα για να μην έχεις θύματα. Θέλω κάποια στιγμή να κάνω ένα μικρό ενυδρείο και να τον βάλω μόνο του, αλλά είναι λίγο πρόβλημα το θέμα του χώρου για να μπει δεύτερο ενυδρείο στο σπίτι, οπότε προς το παρών τον έχω αφήσει στο μεγάλο με τα υπόλοιπα ψάρια και στο μέλλον βλέπουμε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
teo96 31 Μαρτίου 2016 Author #31 Share 31 Μαρτίου 2016 Να τους φοβασαι γιατι; το καθε ψαρι θελει τα δικα του. Send from the heart of the Amazonas γιατι απο οτι καταλαβα ο χαρακτηρας του μονομαχου μπορει να αλλαξει ξαφνικα και να τα κανει ολα φυλλο και φτερο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 31 Μαρτίου 2016 #32 Share 31 Μαρτίου 2016 Οχι ρε συ. Τι ειναι, καρχαριας; σε ενα κοινωνικο ενυδρειο πιο πολυ κινδυνευει ο μονομαχος παρα τα υπολοιπα. Send from the heart of the Amazonas Link to comment Share on other sites More sharing options...
avraamp 31 Μαρτίου 2016 #33 Share 31 Μαρτίου 2016 Οχι ρε συ. Τι ειναι, καρχαριας; σε ενα κοινωνικο ενυδρειο πιο πολυ κινδυνευει ο μονομαχος παρα τα υπολοιπα. Send from the heart of the Amazonas Μπορεί να κινδυνέψουν οι θηλυκές όμως αν έχει μέσα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 31 Μαρτίου 2016 #34 Share 31 Μαρτίου 2016 Ασχετο αυτο. Και πολλες φορες κινδυνειυν οι αρσενικοι απο τις θηλυκες. Send from the heart of the Amazonas Link to comment Share on other sites More sharing options...
avraamp 31 Μαρτίου 2016 #35 Share 31 Μαρτίου 2016 Ασχετο αυτο. Και πολλες φορες κινδυνειυν οι αρσενικοι απο τις θηλυκες. Send from the heart of the Amazonas Ναι έχω ακούσει ότι παίζει και αυτό. Απλό το άλλο που περιγράφω νομίζω είναι πιο πιθανό και το έζησα, για αυτό ενημερώνω τον φίλο να είναι προετοιμασμένος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
teo96 31 Μαρτίου 2016 Author #36 Share 31 Μαρτίου 2016 ευχαριστω παιδια, η αληθεια ειναι οτι με τις εμπειριες και τις γνωσεις σας με προετοιμασατε για τυχον παραξενες συμπεριφορες. ως τωρα ολα ειναι ηρεμα, αλλα ποτε δεν ξερεις. ο sturm πιστευει πως ειναι τα μονα που δεν ταιριαζουν με τα υπολοιπα και οντως, ειναι τα μονα απο Ασια. λεω να τα βαλω σε αγγελια και να τα δωσω σε καποιον που εχει σκοπο την αναπαραγωγη τους. τι λετε; Link to comment Share on other sites More sharing options...
avraamp 31 Μαρτίου 2016 #37 Share 31 Μαρτίου 2016 (edited) Εγώ αρχάριος ειμαι, δεν ξέρω, απλά επειδή δεν είχα καλή εμπειρία με τον μονομάχο και 3 θηλυκές που είχα για αυτό σε ενημερώνω. Ο sturm σαν πιο έμπειρος θα σου τα πει καλύτερα. Έγινε επεξεργασία 31 Μαρτίου 2016 - avraamp Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 31 Μαρτίου 2016 #38 Share 31 Μαρτίου 2016 Δωστα φιλαρακι η κρατα μονο αυτα. Send from the heart of the Amazonas Link to comment Share on other sites More sharing options...
teo96 31 Μαρτίου 2016 Author #39 Share 31 Μαρτίου 2016 Δωστα φιλαρακι η κρατα μονο αυτα. Send from the heart of the Amazonas εχεις καποιον φιλο που να ενδιαφερετε; γιατι δεν θελω να κακοπεσουν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 31 Μαρτίου 2016 #40 Share 31 Μαρτίου 2016 Οχι δυστυχως. Αλλα καποιον θα βρεις. Send from the heart of the Amazonas Link to comment Share on other sites More sharing options...
teo96 31 Μαρτίου 2016 Author #41 Share 31 Μαρτίου 2016 ενταξει. θα τους βαλω σε αγγελια και θα κοιταξω να βρω ενα ζευγαρι απο νανοκιχλιδες να ειναι πιο συμβατα με τα υπολοιπα.συντομα update. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fred13 1 Απριλίου 2016 #42 Share 1 Απριλίου 2016 Aν κάνεις υπομονή θα σου δώσω ζευγάρι κριμπένσις εφ'όσον ταιριάζουν με τις συνθήκες σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 1 Απριλίου 2016 #43 Share 1 Απριλίου 2016 Aν κάνεις υπομονή θα σου δώσω ζευγάρι κριμπένσις εφ'όσον ταιριάζουν με τις συνθήκες σου.Ποσο υπομονη θα κανει δηλαδη μεχρι να βγαλεις ζευγαρι;Send from the heart of the Amazonas Link to comment Share on other sites More sharing options...
teo96 1 Απριλίου 2016 Author #44 Share 1 Απριλίου 2016 Aν κάνεις υπομονή θα σου δώσω ζευγάρι κριμπένσις εφ'όσον ταιριάζουν με τις συνθήκες σου. ευχαριστω φιλε, να σαι καλα. δεν νομιζω να εχουν θεμα, το ph μου ειναι ουδετερο (7 ελεγε η τελευταια μετρηση) η διακοσμηση αποτελειτε κυριως απο ξυλα και οι συγκατοικοι του θα ειναι 1 κοπαδι απο νεον και κορυ + ενα ζευγαρι ανσιστρους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fred13 1 Απριλίου 2016 #45 Share 1 Απριλίου 2016 Γίνονται λίγο επιθετικά την περιόδο αναπαραγωγής και είναι λίγο περίεργη η συμβίωση τους αλλά θα μας συμβουλέψουν και άλλοι. Ε κοίταξε Θοδωρή θέλει υπομονή απλά το πρότεινα για την συνέχεια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
teo96 1 Απριλίου 2016 Author #46 Share 1 Απριλίου 2016 Γίνονται λίγο επιθετικά την περιόδο αναπαραγωγής και είναι λίγο περίεργη η συμβίωση τους αλλά θα μας συμβουλέψουν και άλλοι. Ε κοίταξε Θοδωρή θέλει υπομονή απλά το πρότεινα για την συνέχεια. ενταξει φιλε θα τα δουμε ολα στην πορεια, εδω θα ειμαστε. μονο πες μου ποσο καιρο περιπου να κανω υπομονη? για να κανονισω και τους μονομαχους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
teo96 4 Απριλίου 2016 Author #47 Share 4 Απριλίου 2016 sturm, κοιταξα τα βολιβιανα ραμ πιστευεις ειναι πολυ μεγαλα για το ενυδρειο μου; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 4 Απριλίου 2016 #48 Share 4 Απριλίου 2016 Αν βαλεις ενα ζευγαρι ειναι μια χαρα. Για παραπανω δεν εισαι. Send from the heart of the Amazonas 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
teo96 4 Απριλίου 2016 Author #49 Share 4 Απριλίου 2016 (edited) εννοειται. παντα για ζευγαρια μιλαω Έγινε επεξεργασία 4 Απριλίου 2016 - teo96 Link to comment Share on other sites More sharing options...
diskus fan 4 Απριλίου 2016 #50 Share 4 Απριλίου 2016 Ελπίζω να ΜΗΝ ενοχλήσει αλλά... η προσωπική μου άποψη είναι πως τα νέον τέτρα, καλό είναι να μπαίνουν σε πολύ μεγαλύτερα ενυδρεία. Για τέτοιους χώρους υπάρχουν άλλα είδη... όπως πχ. Pseudomugil Furcatus, Iriatherina werneri κλπ.- 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος