sailor247 21 Δεκεμβρίου 2015 Author #376 Share 21 Δεκεμβρίου 2015 Ομορφα ζωντανά, μπράβο Γιώργο! Sent from my iPhone using Tapatalk Ευχαριστώ Πάνο!!!Στάλθηκε από το W910 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marou 22 Δεκεμβρίου 2015 #377 Share 22 Δεκεμβρίου 2015 Μεγεια σου Γιωργο. Καλη τυχη με τις ακροπορες, μην φοβάσαι απλα θελουν σταθερες τιμες, καθαρο νερό και καλο φως. Αν κρινω απο το τι εχεις καταφερει με τα υπολοιπα κοραλλια, η επιτυχια ειναι σιγουρη. Συνέχισε ετσι φιλε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ioannis tank 22 Δεκεμβρίου 2015 #378 Share 22 Δεκεμβρίου 2015 Πολυ ωραια!!! Η buble πως τα παει με τα κοραλακια? Εχεις προβληματα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikos@ 22 Δεκεμβρίου 2015 #379 Share 22 Δεκεμβρίου 2015 Πανέμορφα όλα τους .καλορίζικα και πάντα υγεία να σου έχουν όλα..... :thumbsu: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Puff 22 Δεκεμβρίου 2015 #380 Share 22 Δεκεμβρίου 2015 Καλορίζικα Γιώργο είναι πολύ όμορφα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sailor247 22 Δεκεμβρίου 2015 Author #381 Share 22 Δεκεμβρίου 2015 Μεγεια σου Γιωργο. Καλη τυχη με τις ακροπορες, μην φοβάσαι απλα θελουν σταθερες τιμες, καθαρο νερό και καλο φως. Αν κρινω απο το τι εχεις καταφερει με τα υπολοιπα κοραλλια, η επιτυχια ειναι σιγουρη. Συνέχισε ετσι φιλε!Ευχαριστώ πολύ Γιώργη!!Το ελπίζω να πάνε καλά.Πολυ ωραια!!! Η buble πως τα παει με τα κοραλακια? Εχεις προβληματα?Οι 2 bubble που έχω δεν έχουν μετακινηθεί ποτέ από τις θέσεις τους.Φαντάσου ότι είναι στα βραχάκια που τα είχα στο προηγούμενο ενυδρείο.Πανέμορφα όλα τους .καλορίζικα και πάντα υγεία να σου έχουν όλα..... :thumbsu:Σ'ευχαριστώ πολύ Νίκο!!!Καλορίζικα Γιώργο είναι πολύ όμορφα!Ευχαριστώ πολύ Λουκά!!!Στάλθηκε από το W910 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Levados 22 Δεκεμβρίου 2015 #382 Share 22 Δεκεμβρίου 2015 Καλορίζικα. Ειναι όλα πολύ όμορφα 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bouboulas 24 Δεκεμβρίου 2015 #383 Share 24 Δεκεμβρίου 2015 Καλορίζικα αγορίνα!!! Είναι πανέμορφα !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sailor247 24 Δεκεμβρίου 2015 Author #384 Share 24 Δεκεμβρίου 2015 Καλορίζικα. Ειναι όλα πολύ όμορφαΕυχαριστώ πολυυυυ!!!Καλορίζικα αγορίνα!!! Είναι πανέμορφα !!!!Ευχαριστώ φιλαράκι!!!Στάλθηκε από το W910 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
tasso 27 Δεκεμβρίου 2015 #385 Share 27 Δεκεμβρίου 2015 Καλοριζικα κΑι απο μένα πολυ ομορφΑ!!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sailor247 31 Ιανουαρίου 2016 Author #386 Share 31 Ιανουαρίου 2016 Μετα απο αρκετο καιρο και μετα απο καποιες αλλαγες λογω καποιων απωλειων και καποιων νεων προσθηκων ειπα να κανω ενα μικρο update.Τελευταιες προσθηκες ενα maxima clam καθως και μια turbinaria(peltata???) 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marou 31 Ιανουαρίου 2016 #387 Share 31 Ιανουαρίου 2016 Πολυ ωραια ολα Γιωργο! Αληθεια πως και ειχες απωλειες; Ηταν πολλες; Link to comment Share on other sites More sharing options...
sailor247 31 Ιανουαρίου 2016 Author #388 Share 31 Ιανουαρίου 2016 Πολυ ωραια ολα Γιωργο! Αληθεια πως και ειχες απωλειες; Ηταν πολλες; Εν μεσω γιορτων και αφου το κρυο ειχε πιασει για τα καλα ξαφνικα εβλεπα καποια κοραλλια να χαλανε.Τυχαια ανακαλυψα οτι η θερμοκρασια ενω ο controller εδειχνε 25 ηταν 23 ισως και λιγοτερο.Το kh ειχε φθασει 11+ απο 8 που ηταν πριν.Τωρα σιγα σιγα ανεκαμψαν τα υπολοιπα αλλα καμια σχεση οι ρυθμοι αναπτυξης που ειχα πριν με τωρα.Εχασα ολες μου τις σεριατοπορες,μια στυλοφορα και καποια αλλα μικρα φραγκακια.Και σαν να μην εφθανε αυτο ανακαλυψα οτι οι peppermint γαριδες μου γευματιζαν την ποσιλλοπορα μου(Προφανως λογω λιγης τροφης που εριχνα).Τωρα τα πραγματα δειχνουν καλυτερα και κοιταω να σταθεροποιησω παλι τις τιμες μου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
submarine1981 31 Ιανουαρίου 2016 #389 Share 31 Ιανουαρίου 2016 παρολα αυτά μια χαρά δείχνει το ενυδρείο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sailor247 31 Ιανουαρίου 2016 Author #390 Share 31 Ιανουαρίου 2016 παρολα αυτά μια χαρά δείχνει το ενυδρείο. ευχαριστω πολυ Ευγενιε!!Δοξα τον θεο τωρα παει παλι καλα.Αν επανελθει και παλι σιγα-σιγα η αναπτυξη που ειχα πριν θα γινει ακομα καλυτερο Link to comment Share on other sites More sharing options...
VasilisM3 1 Φεβρουαρίου 2016 #391 Share 1 Φεβρουαρίου 2016 Κρίμα για τις απωλειες σου Γιώργο... Πάντως θα συμφωνήσω με τα παιδιά το ενυδρείο είναι σαν να μην πέρασε ταραχή,είναι πολύ όμορφο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 2 Φεβρουαρίου 2016 #392 Share 2 Φεβρουαρίου 2016 Εν μεσω γιορτων και αφου το κρυο ειχε πιασει για τα καλα ξαφνικα εβλεπα καποια κοραλλια να χαλανε.Τυχαια ανακαλυψα οτι η θερμοκρασια ενω ο controller εδειχνε 25 ηταν 23 ισως και λιγοτερο.Το kh ειχε φθασει 11+ απο 8 που ηταν πριν.Τωρα σιγα σιγα ανεκαμψαν τα υπολοιπα αλλα καμια σχεση οι ρυθμοι αναπτυξης που ειχα πριν με τωρα.Εχασα ολες μου τις σεριατοπορες,μια στυλοφορα και καποια αλλα μικρα φραγκακια.Και σαν να μην εφθανε αυτο ανακαλυψα οτι οι peppermint γαριδες μου γευματιζαν την ποσιλλοπορα μου(Προφανως λογω λιγης τροφης που εριχνα).Τωρα τα πραγματα δειχνουν καλυτερα και κοιταω να σταθεροποιησω παλι τις τιμες μου. Γιωργο ελα να τα πουμε εχω κατι φραγγακια μην σκας ρεεεεεεεεεεεεεεεεεε συ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
manolisreef 2 Φεβρουαρίου 2016 #393 Share 2 Φεβρουαρίου 2016 μια χαρα το πας γιωργο Link to comment Share on other sites More sharing options...
sailor247 2 Φεβρουαρίου 2016 Author #394 Share 2 Φεβρουαρίου 2016 Κρίμα για τις απωλειες σου Γιώργο... Πάντως θα συμφωνήσω με τα παιδιά το ενυδρείο είναι σαν να μην πέρασε ταραχή,είναι πολύ όμορφο! Ευχαριστω πολυ Βασιλη!!Απλα χαλαστηκα γιατι εβλεπα καποια κοραλλια που μεχρι τοτε πηγαιναν πολυ καλα να φευγουν σιγα-σιγα και δεν μπορουσα να κανω κατι.Anyway και αυτα στο χομπυ ειναι.Keep reefing!!! Γιωργο ελα να τα πουμε εχω κατι φραγγακια μην σκας ρεεεεεεεεεεεεεεεεεε συ. Θα κανονισουμε Νικολα!Θα παρω εναν φιλο παραπονιαρη και θα ερθουμε για καφεδακι. :thumbsu: μια χαρα το πας γιωργο Ευχαριστω πολυ Μανωλη!!!Ελπιζω καποια στιγμη να φθασω στο επιπεδο σας 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasilis4x4 3 Φεβρουαρίου 2016 #395 Share 3 Φεβρουαρίου 2016 Ευχαριστω πολυ Βασιλη!!Απλα χαλαστηκα γιατι εβλεπα καποια κοραλλια που μεχρι τοτε πηγαιναν πολυ καλα να φευγουν σιγα-σιγα και δεν μπορουσα να κανω κατι.Anyway και αυτα στο χομπυ ειναι.Keep reefing!!! Θα κανονισουμε Νικολα!Θα παρω εναν φιλο παραπονιαρη και θα ερθουμε για καφεδακι. :thumbsu: Ευχαριστω πολυ Μανωλη!!!Ελπιζω καποια στιγμη να φθασω στο επιπεδο σας Για οσους δεν καταλαβαν, για μενα λεει 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sailor247 5 Μαρτίου 2016 Author #396 Share 5 Μαρτίου 2016 Μιας και εχω καιρο να γραψω ειπα να κανω ενα update.Καποια ψαρια εφυγαν,καποια αλλα προστεθηκαν.Δοθηκε το scopas και την θεση του πηρε ενα desjardini,προστεθηκε ενα blue tang,μια μικρη πεταλουδα chelmon rostratus,ενα clam tridacna maxima και πλεον το κοπαδακι των chromis εχει 8 μελη.Ακολουθουν φωτο Στάλθηκε από το Valencia2_Y100pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sailor247 5 Μαρτίου 2016 Author #397 Share 5 Μαρτίου 2016 Στάλθηκε από το Valencia2_Y100pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasilis4x4 5 Μαρτίου 2016 #398 Share 5 Μαρτίου 2016 (edited) Εχει γινει τελειο Μονο βαλε κανα ψαρακι ακομα γιατι δεν εχεις τιποτα Έγινε επεξεργασία 5 Μαρτίου 2016 - vasilis4x4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sailor247 5 Μαρτίου 2016 Author #399 Share 5 Μαρτίου 2016 Εχει γινει τελειο Μονο βαλε κανα ψαρακι ακομα γιατι δεν εχεις τιποτα Χαχαχαχα!!! Σκεφτομαι τι αλλο να βαλωΣτάλθηκε από το Valencia2_Y100pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad23 5 Μαρτίου 2016 #400 Share 5 Μαρτίου 2016 Βγαλε τη φραγκιερα γιωργαρεεεεε Το ενυδρειο ειναι σουπερ φιλε Φτου φτου και φτου! Εχεις τοποθετησει πολυ ομορφα τα κοραλια τα οποια αρκετα απο αυτα εχουν πολυ ωραια μεγεθη! Εχεις και πολλα και ομορφα ψαρακια,πραγμα που μαζι με τα lps δινει πολυ ομορφη κινηση στο ενυδρειο σαν συνολικη εικονα! Μπραβο ρε συ! Αληθεια θες να βαλεις κ αλλα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος