maik78 4 Οκτωβρίου 2015 #251 Share 4 Οκτωβρίου 2015 Ναι αυτό σκέφτηκα κι εγώ και τον άλλαξα.Ελπίζω να ξεμπερδεψω χωρίς άλλες απώλειες Στάλθηκε από το W910 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Στο εύχομαι. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sailor247 7 Οκτωβρίου 2015 Author #252 Share 7 Οκτωβρίου 2015 (edited) Photoupdate!!!Και τα νέα μου αποκτήματα δωρεά του δάσκαλου niknik Στάλθηκε από το W910 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Έγινε επεξεργασία 7 Οκτωβρίου 2015 - sailor247 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sailor247 7 Οκτωβρίου 2015 Author #253 Share 7 Οκτωβρίου 2015 (edited) Έγινε επεξεργασία 7 Οκτωβρίου 2015 - sailor247 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasilis4x4 7 Οκτωβρίου 2015 #254 Share 7 Οκτωβρίου 2015 Οσο παει κι ομορφαινει :thumbsu: Καιρος να ντυσεις τη βαση τωρα...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
pan_Oz 7 Οκτωβρίου 2015 #255 Share 7 Οκτωβρίου 2015 super? two spotted bristletooth είναι το τανκάκι?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sailor247 7 Οκτωβρίου 2015 Author #256 Share 7 Οκτωβρίου 2015 Οσο παει κι ομορφαινει :thumbsu: Καιρος να ντυσεις τη βαση τωρα...... Ευχαριστώ Βασίλη!!!Όντως πρέπει να ντυσω την βάση το οποίο έχει αναλάβει ο πεθερός(πρώην επιπλοποιος)αλλά όλο μου την κοπανάει.super? two spotted bristletooth είναι το τανκάκι??Ευχαριστώ Πάνο!Ναι αυτό είναι το tang.Στάλθηκε από το W910 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
teoxan 7 Οκτωβρίου 2015 #257 Share 7 Οκτωβρίου 2015 Πολυ καλα πάει Γιώργο! Μπράβο! Μεγειά τα καινούργια! Η γονιοπόρα βλέπω super! ( Ντύσε τη βάση να δείχνει ακομα καλύτερο). Link to comment Share on other sites More sharing options...
sailor247 7 Οκτωβρίου 2015 Author #258 Share 7 Οκτωβρίου 2015 Πολυ καλα πάει Γιώργο! Μπράβο! Μεγειά τα καινούργια! Η γονιοπόρα βλέπω super! ( Ντύσε τη βάση να δείχνει ακομα καλύτερο). Ευχαριστώ πολύ Θοδωρή!!!Ελπίζω κάποια στιγμή να στριμωξω τον πεθερό να την ντύσει!Η γονιοπορα αν και την φοβόμουν στην αρχή όντως πάει πολύ καλά και την έχω καιρόΣτάλθηκε από το W910 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 7 Οκτωβρίου 2015 #259 Share 7 Οκτωβρίου 2015 Γιωργο το ενυδρειο παει μια χαρα,το νου σου στις τιμες τωρα. :thumbsu: Link to comment Share on other sites More sharing options...
sailor247 7 Οκτωβρίου 2015 Author #260 Share 7 Οκτωβρίου 2015 Ναι Νίκο.Το παρακολουθώ συνέχεια και ειδικά τώρα που ψάχνω τις ποσότητες για την δοσομετρικη. Στάλθηκε από το W910 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
fishbone! 7 Οκτωβρίου 2015 #261 Share 7 Οκτωβρίου 2015 Ομορφιές !!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marou 8 Οκτωβρίου 2015 #262 Share 8 Οκτωβρίου 2015 Γιωργο μπραβο σου το ενυδρειο δειχνει να πηγαινει πολυ καλα! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pan_Oz 8 Οκτωβρίου 2015 #263 Share 8 Οκτωβρίου 2015 Ευχαριστώ Πάνο!Ναι αυτό είναι το tang. Στάλθηκε από το W910 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk τον έχω σταμπάρει! για πες, πόσο καιρό τον έχεις? συμπεριφορά?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sailor247 8 Οκτωβρίου 2015 Author #264 Share 8 Οκτωβρίου 2015 (edited) Είναι ωραίο ψάρι!Γενικά δεν ενοχλεί τα υπόλοιπα ψάρια.Με το scopas που έχω μανουριαζουν που και που άλλα τίποτα το σημαντικό.Και καμία φορά κυνηγάει τον γιατρό αφού τον έχει καθάρισει.Τις πρώτες 3-4 μέρες δεν έτρωγε και τώρα δεν αφήνει τίποτα.Τρώει αλγες,νόρι,flakes,κατεψυγμενη,τα πάντα!!Εχει γίνει το αφεντικό του ενυδρείου.Τον έχω από τότε που έστρωσε το ενυδρείο.Γύρω στους 2,5-3 μήνες δηλαδή Στάλθηκε από το W910 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Έγινε επεξεργασία 8 Οκτωβρίου 2015 - sailor247 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pan_Oz 8 Οκτωβρίου 2015 #265 Share 8 Οκτωβρίου 2015 Είναι ωραίο ψάρι!Γενικά δεν ενοχλεί τα υπόλοιπα ψάρια.Με το scopas που έχω μανουριαζουν που και που άλλα τίποτα το σημαντικό.Και καμία φορά κυνηγάει τον γιατρό αφού τον έχει καθάρισει.Τις πρώτες 3-4 μέρες δεν έτρωγε και τώρα δεν αφήνει τίποτα.Τρώει αλγες,νόρι,flakes,κατεψυγμενη,τα πάντα!!Εχει γίνει το αφεντικό του ενυδρείου.Τον έχω από τότε που έστρωσε το ενυδρείο.Γύρω στους 2,5-3 μήνες δηλαδήΣτάλθηκε από το W910 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Κούκλος ειναι να σου ζήσει! Sent from my iPhone using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
sailor247 8 Οκτωβρίου 2015 Author #266 Share 8 Οκτωβρίου 2015 Κούκλος ειναι να σου ζήσει! Sent from my iPhone using Tapatalk Ευχαριστώ πολύ Πάνο!!!Στάλθηκε από το W910 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
PanaGreco 8 Οκτωβρίου 2015 #267 Share 8 Οκτωβρίου 2015 Ευχαριστώ Βασίλη!!!Όντως πρέπει να ντυσω την βάση το οποίο έχει αναλάβει ο πεθερός(πρώην επιπλοποιος)αλλά όλο μου την κοπανάει. Ευχαριστώ Πάνο!Ναι αυτό είναι το tang. Στάλθηκε από το W910 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Όντως πολύ όμορφο ψάρι. Που το πέτυχες; Δεν μεγαλώνει πολύ όμως; Link to comment Share on other sites More sharing options...
sailor247 8 Οκτωβρίου 2015 Author #268 Share 8 Οκτωβρίου 2015 Από το Cosmozoo το είχα πάρει Παναγιώτη.Μεγαλώνει κι άλλο αλλά δεν γίνεται τεράστιο σαν κάποια άλλα. Στάλθηκε από το W910 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
sailor247 8 Οκτωβρίου 2015 Author #269 Share 8 Οκτωβρίου 2015 Γιωργο μπραβο σου το ενυδρειο δειχνει να πηγαινει πολυ καλα! Ευχαριστω πολυ Γιωργη!Ελπιζω να καταφερω καποια στιγμη να ερθω απο το μαγαζι σου να δω το στολιδι σου Link to comment Share on other sites More sharing options...
pan_Oz 9 Οκτωβρίου 2015 #270 Share 9 Οκτωβρίου 2015 είναι απο τα τανκ με τις λιγότερες απαιτήσεις σε λίτρα.. στο liveaquaria το δίνει για 75G. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sailor247 9 Οκτωβρίου 2015 Author #271 Share 9 Οκτωβρίου 2015 Ναι Πάνο.Για το strigosus πήγαινα αρχικά που είναι στα ίδια λίτρα και κατά τύχη το πέτυχα στο Cosmozoo και το πήρα Στάλθηκε από το W910 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
maik78 9 Οκτωβρίου 2015 #272 Share 9 Οκτωβρίου 2015 Έχω ακριβώς το ίδιο ψάρι. Από όταν το έβαλα δεν το ενόχλησαν ούτε και αυτό ενοχλεί τα άλλα. Όλη μέρα τσιμπολογάει την άλγη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gregkn73 9 Οκτωβρίου 2015 #273 Share 9 Οκτωβρίου 2015 To δικό μου Ctenochaetus πάντως detritus τρώει, αλγη ούτε για δείγμα, είτε τριχοειδής είτε μακροαλγες που έρχονται με τα βραχακια στα Κοραλία που αγοράζουμε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sailor247 11 Οκτωβρίου 2015 Author #274 Share 11 Οκτωβρίου 2015 Μιας και πλεον τα wrasse μου εγιναν 3(εκτος απο τον μελανουρο και τον γιατρο αγορασα το Σαββατο ενα lubbocki)σκεφτομαι να φτιαξω ενα καλυμμα για το ενυδρειο με διαφανο πλεγμα ψιλο ωστε να μην καταληξει κανενα τους στο πατωμα.Εχει κατασκευασει κανεις κατι αντιστοιχο?Εχετε υποψιν σας καποιο ειδος πλεγματος για τετοιες κατασκευες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sailor247 12 Οκτωβρίου 2015 Author #275 Share 12 Οκτωβρίου 2015 και νεες φωτο(καλυτερες)με την βοηθεια του φιλου vasilis4x4 και της dslr του.Ο νεος μου μανδαρινος 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος