visarionas13 23 Ιουνίου 2015 #76 Share 23 Ιουνίου 2015 Με το καλο η προσθήκη ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
petrossol 23 Ιουνίου 2015 Author #77 Share 23 Ιουνίου 2015 Ευχαριστώ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
maik78 23 Ιουνίου 2015 #78 Share 23 Ιουνίου 2015 Καλορίζικα και να τα χαρείς!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
petrossol 24 Ιουνίου 2015 Author #79 Share 24 Ιουνίου 2015 Να και τα ψαράκια μου!!!!!!!!!!!!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dano23 24 Ιουνίου 2015 #80 Share 24 Ιουνίου 2015 καλορίζικα φίλε...στο frag swap λέγαμε για το scopas και να που το έβαλες τελικά...άντε να γίνουν θηριάκια.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
petrossol 24 Ιουνίου 2015 Author #81 Share 24 Ιουνίου 2015 καλορίζικα φίλε...στο frag swap λέγαμε για το scopas και να που το έβαλες τελικά...άντε να γίνουν θηριάκια.. Ευχαριστώ! Μα ήταν δηνατή επιλογή! Έχει την πιο χαζή φάτσα που θα μπορούσε να έχει ψάρι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Puff 24 Ιουνίου 2015 #82 Share 24 Ιουνίου 2015 Να σου ζήσουν! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tasso 25 Ιουνίου 2015 #83 Share 25 Ιουνίου 2015 καλοριζικα και να τα χαρεις!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
petrossol 27 Ιουνίου 2015 Author #84 Share 27 Ιουνίου 2015 Και ένα όχι τόσο καλό βίντεο!!! https://www.youtube.com/watch?v=l_pZQ4EYUiQ Link to comment Share on other sites More sharing options...
petrossol 28 Ιουνίου 2015 Author #85 Share 28 Ιουνίου 2015 Διστυχώς σήμερα το πρωί βρήτα το μάτα νεκρό.Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί βέβαια, από την πρώτη μέρα το ψαράκι φαινόταν μια χαρά, από φαί δεν προλάβαινα να ρίξω και το εξαφάνιζε εχθές που έκανα μετρήσεις ήμουν οκ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
petran halen 28 Ιουνίου 2015 #86 Share 28 Ιουνίου 2015 ΚΡΙΜΑ!! μηπως τον πειραζε ο scopas πετρο?? ξαφνικα ετσι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
petrossol 28 Ιουνίου 2015 Author #87 Share 28 Ιουνίου 2015 Όχι δεν είδα κάτι, μια χαράτα πήγαιναν. Δεν έδειξε κάποιο σημάδι, τι να πω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 29 Ιουνίου 2015 #88 Share 29 Ιουνίου 2015 Διστυχώς σήμερα το πρωί βρήτα το μάτα νεκρό.Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί βέβαια, από την πρώτη μέρα το ψαράκι φαινόταν μια χαρά, από φαί δεν προλάβαινα να ρίξω και το εξαφάνιζε εχθές που έκανα μετρήσεις ήμουν οκ. Κριμα Πετρο ο τροπος που τα πιανουν παιζει τρομερο ρολο στην συνεχισει τις ζωης του ψαριου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KostasXatz 29 Ιουνίου 2015 #89 Share 29 Ιουνίου 2015 με ένα Mata πριν από χρόνια έπαθα ακριβώς το ίδιο πράγμα. .εκεί που ήταν μια χαρά το ψάρι,μια μέρα. .ξαφνικος ανεξήγητος θάνατος. .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
petrossol 30 Ιουνίου 2015 Author #90 Share 30 Ιουνίου 2015 Πιστεύω πως το κυριότερο αίτιο είναι αυτό που λέει ο Νίκος. Αν έχει ταλαιπωρηθεί κατά το ψάρεμα τρώει και την μεταφορά στα καπάκια και δυο προσαρμογές τι να σου κάνει το ψαράκι, κάτι να μην του κάτσει καλά είναι τόσο ταλαιπωρημένο που δεν αντέχει. Δεν πειράζει όμως πάμε για καλήτερα!!!! Εχθες έβαλα και καινούρια frag εχθές! Θα βάλω και φωτό προς το βράδυ. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
petran halen 2 Ιουλίου 2015 #91 Share 2 Ιουλίου 2015 Περιμενουμε της φωτο απο τα φραγκ!!! Οσο για το ψαρακι οπως λεει ο νικολας παιζει καθοριστικο ρολο το πως παινετε!! πολυ τα ψαρευουν απο οσο εχω διαβασει με κυανιο η ρωτενονη κατι σαν ανεσθητικα.. κατι που το ψαρι παθαινει τρελα προβληματα... και την πληρωνει ο τελικος ιδιωκτητης του,λαθοι και ασεβια των εμπορων υνδονισιων.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
petrossol 2 Ιουλίου 2015 Author #92 Share 2 Ιουλίου 2015 Και οι φωτό... Μια μικρή εφύλια και δύο άκρο για της οποίες θα ήθελα αν κάποιος μπορεί να μου πει και ονόματα. Οι δεύτερη έχει μερικά ασπρίσματα από τη μεταφορά αλλά από τη Δευτέρα που μου ήρθε είναι σταθερή και θέλω να πιστεύω πως θα ανακάμψει. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
visarionas13 2 Ιουλίου 2015 #93 Share 2 Ιουλίου 2015 Καλορίζικα τα κοραλακια φιλε να τα χερεσαι :) πάω και εγω να ανεβάσω τα δικά μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Puff 2 Ιουλίου 2015 #94 Share 2 Ιουλίου 2015 Πολύ όμορφα, να σου ζήσουν! Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 14 Ιουλίου 2015 #95 Share 14 Ιουλίου 2015 Η δευτερη με τα ασπρισματα πως παει? Νομιζω ειναι acropora staghorn την πρωτη την ειχα και εγω αλλα δεν εχω βρει το ονομα της Link to comment Share on other sites More sharing options...
petrossol 14 Ιουλίου 2015 Author #96 Share 14 Ιουλίου 2015 Καλησπέρα, πολύ καλά. Τα ασπρίσματα δεν φένονται πια και η πρώτη έχει αρχίσει να χτίζει βάση! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tasso 15 Ιουλίου 2015 #97 Share 15 Ιουλίου 2015 Καλοριζικα !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
petrossol 15 Ιουλίου 2015 Author #98 Share 15 Ιουλίου 2015 Ευχαριστώ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 29 Ιουλίου 2015 #99 Share 29 Ιουλίου 2015 Μια χαρά τότε!! άρα πας πολύ καλά Link to comment Share on other sites More sharing options...
petrossol 29 Αυγούστου 2015 Author #100 Share 29 Αυγούστου 2015 Καλησπέρα!!! Μετά τις διακοπές και τρεις βδομάδες απουσίας ευτυχώς χωρίς κανένα πρόβλημα να κάνω και ένα update. Το ενυδρείο πάει πολύ καλά με ικανοποιητικά σημάδια ανάπτυξης. Οι μετρήσεις πλέων έχουν σταθεροποιηθεί εκτός των ΝΟ3 που ανέβηκαν στο 10 πιθανότατα επειδή λόγο απουσίας έχασα τρείς αλλαγές αλλά πιστεύω θα πέσουν αρκετά γρήγορα. Και μιας που πέρασα από Αθήνα δεν μπορούσα να μην πάρω και κάτι, οπότε έχουν προστεθεί δύο clarkii και μία γονιόπορα. Φωτογραφίες θα ανεβάσω από αύριο για τώρα έχω μόνο ένα βίντεο. https://youtu.be/j0xeTljuhto Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος