ScarFace 1 Μαίου 2015 #1 Share 1 Μαίου 2015 Καλησπέρα στο φόρουμ μετα απο αρκετο καιρο απουσιας! :-D Μετα απο εναμιση χρονο θα προσπαθήσω να κανω την 2η αναπαραγωγή μου στα αγαπημένα μου ψαρακια τους μονομάχους!! Η πρώτη οση εχουν δει το thread ηταν επιτυχημένη με πολυ όμορφα ψαρακια! Εχουν κατασκευαστει 4 ενυδρεια(γεννηστρες) 40 λιτρα το καθενα και σιγα σιγα θα ξεκινησω με 1 halfmoon αρσενικο και 3 κοριτσακια! Ευχηθειτε μου καλη τυχη και εντος του μηνα που θα ξεκινήσει το project θα υπαρχει αρκετο υλικο και φωτογραφικο ωστε να βοηθησω και καποια ατομα που καποια στιγμη ισως θελησουν να το δοκιμάσουν! :-D 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap 1 Μαίου 2015 #2 Share 1 Μαίου 2015 Περιμένουμε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalliroi 1 Μαίου 2015 #3 Share 1 Μαίου 2015 Καλή επιτυχία! Στάλθηκε από το G320 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Savou 1 Μαίου 2015 #4 Share 1 Μαίου 2015 Ρνημερωνε μας και βγαλε πολλες φωτο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
argy1 2 Μαίου 2015 #5 Share 2 Μαίου 2015 Καλη επιτυχια και περιμενουμε υλικο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mary74 2 Μαίου 2015 #6 Share 2 Μαίου 2015 (edited) Βρε καλώς τον... σαν τα χιόνια! Τώρα που το κάνεις για δεύτερη φορά πιστεύω θα πάνε ακόμα καλύτερα τα μικρά.... Έγινε επεξεργασία 2 Μαίου 2015 - mary74 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcapone 3 Μαίου 2015 #7 Share 3 Μαίου 2015 Καλη επιτυχια Link to comment Share on other sites More sharing options...
Soulaki1 3 Μαίου 2015 #8 Share 3 Μαίου 2015 Καλή αρχή, και επιτυχία. Μην ξεχάσεις να μας βάλεις φωτό, και κανά βιντεάκι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScarFace 25 Μαίου 2015 Author #9 Share 25 Μαίου 2015 Σιγα σιγα αρχιζει να ετοιμάζεται το project! Περιμενω τα τζάμια να αρχισω το κολλημα.. :-D 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap 26 Μαίου 2015 #10 Share 26 Μαίου 2015 Με το καλό ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος