PanaGreco 28 Απριλίου 2015 #1 Share 28 Απριλίου 2015 Όσο το ψάχνω τόσο ψάχνομαι. Μετά από συζητήσεις για την κατασκευή του θαλασσινού μου προέκυψε το θέμα υγρασίας από την εξάτμιση στον χώρο του sump. Με δεδομένο ότι η βάση μου είναι από μελαμίνη ή mdf (δεν ξέρω την διαφορά) προβλέπετε ότι μελλοντικά θα υπάρχει πρόβλημα να φουσκώσει η μελαμίνη και να κινδυνεύει η σταθερότητα του ενυδρείου? Εσείς αντιμετωπίζετε παρόμοιο θέμα και αν ναι πως το έχετε λύσει? Εγώ σκέφτομαι ψεκάσω όλο τον χώρο του sump με spray σιλικόνης και να βάλω κάποιο ανεμιστηράκι στην πίσω πλάτη για να τραβάει και να κυκλοφορεί τον αέρα μέσα στον χώρο του sump. Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 28 Απριλίου 2015 #2 Share 28 Απριλίου 2015 Την πλατη να την αφησεις ανοιχτη εαν δεν γινετε βαλε ανεμιστηρακι που ρουφαει απο μεσ και στενει εξω και εαν θες σκεπασε τα διαμςρισματα του σαμπ και εισαι οκ 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
lykourgos 28 Απριλίου 2015 #3 Share 28 Απριλίου 2015 Την πλατη να την αφησεις ανοιχτη εαν δεν γινετε βαλε ανεμιστηρακι που ρουφαει απο μεσ και στενει εξω και εαν θες σκεπασε τα διαμςρισματα του σαμπ και εισαι οκ +1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
montiliani 28 Απριλίου 2015 #4 Share 28 Απριλίου 2015 καλησπερα αδερφε η πιο καλη λυση ειναι αυτη που εγραψε ο niknik, εγω ετσι το τρεχω 2 χρονια τωρα χωρις προβλημα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fishbone! 29 Απριλίου 2015 #5 Share 29 Απριλίου 2015 Εγώ έχω ντύσει όλο το έπιπλο με πλαστικό καλλημα βιβλίων ! Αυτή που είναι αυτοκόλλητη μεμβράνη ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος