Jump to content

Sos Δισκοπροβλημα

zapetros

Recommended Posts

καλησπερα.εδω και αρκετες ημερες ενας δισκος μου παρουσιαζει λευκα περιτωματα.εχει απομονωθει σε ενυδρειο καραντινα και εχει χρησιμοποιηθει flagyl.παρολα αυτα σημερα πεμπτη ημερα θεραπειας συνεχιζει να βγαζει λευκα περιτωματα?εχει τυχει σε κανεναν αυτο?καποιος να προτεινει κατι?

Δεν ειναι απαραιτητο να εχει ασθενεια. Καποιες φορες τα λευκα περιττωματα σημαινει οτι δεν τρεφονται σωστα ή εχουν εντερικα προβληματα!

Ποσες φορες ταιζεις και τι;

ocean nutrition discus flakes ,tetra diskus bits κατεψυγμενη stendker με σκορδο

Συνεχισε

5 μερες δεν φτανουν συνηθως.

Περιεγραψε μεθοδολογια της θεραπειας σου.

Στο φαι βαζεις? στο νερο? ποσο? κλπ

Έγινε επεξεργασία - Jimi
  • Like 1

τωρα δεν τον ταιζω τπτ να δω πως θα παει παντως χθες γεμισε το ενυδρειο με περιτωματα λευκα.

ταιζω 5 φορες την ημερα.

επισης εχω παρατηρησει και ξυσιμο στο φιλτρο αλλα οχι συνεχομενα.

500 mg/20lt νερου.θερμοκρασια 29.

Γνωμη μου, τεσσερις μερες ταισμα σπιρουλινα με σκορδοζουμο!

500 mg/20lt νερου.θερμοκρασια 29.

Νομιζω ειναι υπερδοσολογια (2.5 φορες πανω). Το εχεις ξανακανει επιτυχως ετσι?

• Like 2

την  σπιρουλινα δεν την αγγιζει.to flagyl δενβ το εχω δοκιμασει ξανα.σε τετοιες περιπτωσεις χρησιμοποιοθσα general cure. .

Μαξιμουμ δοσολογια γνωριζω 500mg ανα 50 λιτρα.

Εχω δοκιμασει επιτυχως σε hexamita, 500mg ανα 100 λιτρα νερο και 1/3 εως 1/2 καψουλας σε τροφη, εναλλαξ ανα 12 ωρες για 10 ημερες.

Αλλαγη μερα παρα μερα 50%.

Μαζι και epsom salt, 1 κουταλάκι γλυκού  ανά 25 λίτρα, και αναπληρωση του 50% μετα απο καθε αλλαγη.

θερμοκρασια μπορεις να ανεβασεις κι αλλο?

ΥΓ σκοτεινο ενυδρειο, σκεπασμενο ει δυνατον το μεγαλυτερο μερος του και μονο καποιο ανοιγμα για ελεγχο.

Έγινε επεξεργασία - Jimi
  • Like 2

Μαξιμουμ δοσολογια γνωριζω 500mg ανα 50 λιτρα.

Εχω δοκιμασει επιτυχως σε hexamita, 500mg ανα 100 λιτρα νερο και 1/3 εως 1/2 καψουλας σε τροφη, εναλλαξ ανα 12 ωρες για 10 ημερες.

Αλλαγη μερα παρα μερα 50%.

Μαζι και epsom salt, 1 κουταλάκι γλυκού  ανά 25 λίτρα, και αναπληρωση του 50% μετα απο καθε αλλαγη.

θερμοκρασια μπορεις να ανεβασεις κι αλλο?

ΥΓ σκοτεινο ενυδρειο, σκεπασμενο ει δυνατον το μεγαλυτερο μερος του και μονο καποιο ανοιγμα για ελεγχο.

Αυτο για ποιο λογο να γινει?

Ποσες φορες ταιζεις κατεψυγμενη  ( τη βδομαδα ) και τη?

• 1 month later...

θερμοκρασια ειναι στους 32 δοκιμασα το flagyl και τπτ .επισης το esha 2000 και παλι τπτ.τελος το τετρα ηεχ-εχ και παλι τπτ.απο τροφες stendker καθημερινα.

Αδερφε προβλημα στο ταισμα σου εχεις... οταν λες στενκερ καθημερινα? Τι στενκερ? Και, τις ιδιες καθε μερα? Το flagyl γιατι το εδωσες? Εχει φουσκωμενη κοιλια το ψαρι?

οχι δεν εχει φουσκωμενη κοιλια η stendker ειναι η κατεψυγμενη που τα ταιζω.τρωνε και αλλες δυο τροφες.flakes και bits.ο συγκεκριμενος την στενδκερ δεν την αγγιζει παντως.

Flakes τρωει? Δινεις τις ιδιες τροφες καθε μερα?  Σκορδοζουμι τους δινεις που και που? Το flagyl ειναι για bloat. Κακως το δινεις αν το ψαρι σου εχει απλα ασπρα περιττωματα. Μπορουσες να κανεις αλλα πραγματα πρωτα πιο ηπια και να δεις πως θα παει.

λοιπον σκορδο παντα στην κατεψυγμενη.γενικα δεν ειναι λαιμαργο ψαρι απο την αρχη .παρολα αυτα εχει αναπτυξη.αν εννοεις ιδιας μαρκας?οχι.τα bits τα αλλαζω σε μαρκα.

Οχι μονο μαρκα.. καλο θα ειναι να εχεις μεγαλη ποικιλια στις τροφες και να κανεις transitions. Απο εκει και περα θεωρω οτι κατεψυγμενη καθε μερα ειναι αρνητικο καλο θα ηταν 2 φορες τη βδομαδα.

εκτος απο flakes bits κατεψυγμενη τι αλλο να εχεις?κατεψυγμενη τρωνε ολοι και δεν εχω θεματα .

Εχεις απειρες τροφες... εγω δινω διαφορες μιξεις π.χ. απο τροπικαλ και ocean

το κανω και αυτο  που λες.απλα απο τα flakes η ocean nutrition ειναι αυτη βπου κυριολεκτικα την ρημαζουνε.τα bits η tropical εχει τροφη με σκορδο.την επομενη φορα αυτη θα παρω.το θεμα ομως ειναι οτι δεν ξερω τι αλλο να κανω τωρα.

1ον όπως είπαν και άλλοι το flagyl το υπερδοσολογείς.

2ον 5 φορές τάισμα την ημέρα είναι υπερβολή

3ον χαλάρωσε.όχι βιαστικές κινήσεις

4ον βγάλε μι καλή φωτό τα άσπρα περιτώματα και πόσταρε την εδώ

5ον συνέχισε flagyl στην σωστή δόση

6ον βάλε αεραντλία φούλ και κατέβασε 1 με 2 βαθμούς την θερμοκρασία.θα το ψήσεις το ψάρι άν το έχεις παρατεταμένα εκεί

Αρχικα πιστευω οτι βιαστηκες και δινεις και μπουκωματα flagyl σε ενα ψαρι που ειναι σε καραντινα κιολας... Περαν αυτου κι εγω για φωτο θα ελεγα, το ψαρι τωρα τρωει κανονικα? Για καραντινα κανε και αυτα που λεει ο jim αν και ειναι αυτονοητα για καραντινα, ελπιζω να τα εχεις κανει ηδη.

οκ θα ανεβασω φωτο το βραδυ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...