Jump to content

Καινουριο Μονομαχο Ενυδρειο!

Scelazar

Recommended Posts

Γεια σας παιδια!Ειχα αγορασει ενα 55 λιτρα ενυδρειο και χτες εβαλα μεσα τον μονομαχο μου!Τον αφησα με κλειστο φως και αταιστο.Ποσο να τον ταιζω απο σημερα?Διαβασα σε αλλα ποστ σε μικρες ποσοτητες 1-2 φορες την μερα αλλα δεν το καταλαβαινω!Τι εννοειτε μικρες ποσοτητες?Εχω απο τροφες το sera bloodworms του εχω παρει καιμια κατεψυγμενη,ειναι σαν παγακια και εχω και μια sera για guppy κανει να του την δινω?

Δεν ξέρω σε μέγεθος πόσο είναι της sera, αλλά για να έχεις ένα μέτρο σύγκρισης, εγώ δίνω 5 μπιλίτσες την φορά απ'την attison's betta pro που είναι πολύ μικρές και ταΐζω ανά 12ωρο.

Δηλαδή 10 την μέρα. 1 φορά την εβδομάδα νηστεία και την επαύριο αρακά βρασμένο.

Λογικά το μόνο πρόβλημα που μπορεί να υπάρχει με την τροφή των guppy, είναι να μην του αρέσει. Αν την φάει, δεν θα πάθει και τίποτα αλλά κυρίως είναι σαρκοφάγο ψάρι, που σημαίνει ότι έχε σαν κύρια τροφή τα bloodworms.

2 με 3 φιλαράκια του δινω εγω το πρωι και το βραδι του δινω bloodworms

Εγώ δίνω 5 μπιλάκια  και δύο bloodworms μόνο το πρωί και μία φορά την εβδομάδα χωρίς φαγητό! Αυτό με τον αρακά δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα!!!

Ο δικός μου πάντως τρώει ακόμα και την τροφή που ρίχνω για το γλύφτη που μένει μαζί του…

Αυτή η ποσότητα που λες είναι για την κάθε φορά; Δηλαδή δίνεις 5 μπιλάκια και 2 bloodworms την στιγμή που ταΐζεις; Αν ναι είναι πολύ και καλύτερα να το χωρίσεις σε τουλάχιστον 2 γεύματα/μέρα.

Τέλεια… τότε θα του δίνω 4 μπαλάκια το πρωί και 3 σκουλικάκια το απόγευμα….!  :bigemo_harabe_net-53:

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...