Jump to content

Απόψεις

MK1977

Recommended Posts

Νίκο δεν διαφωνήσω καθόλου, μιλάω για απλά πράγματα και για ένα απλό ξεκίνημα με απλά φυτά.

Και όπως είδες το είπα και πριν, το CO2 μόνο καλό θα κάνει , σε όλους τους τομείς. Και σίγουρα χωρίς CO2 ίσως κάποια φυτά μπορούν να έχουν  κάποιες ατέλειες , και σίγουρα αν δεν υπάρχει μια ισορροπία θρεπτικών συστατικών σε σχέση με το φωτισμό και το υπάρχον CO2 θα υπάρξουν άλγες, αλλά όχι πως αν δεν βάλεις CO2 δεν μπορείς να έχεις φυτά (και δεν μιλάω για ανούμπιες). Μιλάω για απλά, εύκολα και φυτά γρήγορης ανάπτυξης

Ειπε καποιος οτι χωρις co2 δεν μπορεις να εχεις φυτα? Μη διαβαζεις οτι θελεις...

Ειδικα τα φυτα γρηγορης αναπτυξης ειναι αυτα που θελουν co2..γιατι τραβανε περισσοτερο.

Τα αργης δεν θελουν πολυ co2..

Ειπε καποιος οτι χωρις co2 δεν μπορεις να εχεις φυτα? Μη διαβαζεις οτι θελεις...

Ειδικα τα φυτα γρηγορης αναπτυξης ειναι αυτα που θελουν co2..γιατι τραβανε περισσοτερο.

Τα αργης δεν θελουν πολυ co2..

Μιλάμε για CO2 σε μπουκάλα, αέριο, εξτρα.

Χωρίς CO2 κανένα φυτό δεν μπορεί να ζήσει, και δεν μιλάμε για το CO2 που περιέχει το νερό , μιλάμε για το CO2 που προσθέτουμε εμείς.

Και επαναλαμβάνω ότι η προσθήκη CO2 μόνο καλό θα κάνει, αλλά αν κάποιος δεν μπορεί να προσθέτει CO2 ή θέλει μαζέψει χρήματα να βάλει αργότερα ή λόγω άλλων συνθηκών δεν θα βάλει ποτε, τότε μπορεί να έχει εύκολα και μη απαιτητικά φυτά χωρίς να χρειάζεται να προσθέτει CO2, αλλά με το CO2 που υπάρχει ήδη στο νερό. Επίσης χωρίς να προσθέτει CO2 δεν θα έχει γρήγορη και πολύ μεγάλη ανάπτυξη, ίσως ακόμα να υπάρχουν και μικρές ατέλειες σε κάποια φυτά, και αν δεν υπάρχει ισοροπία θρεπτικών συστατικών (λιπάσματα, υψηλα νιτρικά κλπ)  σε σχέση με το φωτισμό μπορεί να έχει και άλγη.

Διαφωνείς με τα παραπάνω ;

Έγινε επεξεργασία - takis_gt

www.aquazone.gr/forums/classifieds/item/1984-πωλειται-συστημα-co2/ ας πούμε κάτι τέτοιο?

Στάλθηκε από το G510S 32GB μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Αγγελίες ξέχασα ο ανακλαστηρας κάνει τίποτα? Ελπίζω Να μην σας έχω τρελάνει πάρα πολύ λ

Το αγγελίες άσχετο του T9

Μιλάμε για CO2 σε μπουκάλα, αέριο, εξτρα.

Χωρίς CO2 κανένα φυτό δεν μπορεί να ζήσει, και δεν μιλάμε για το CO2 που περιέχει το νερό , μιλάμε για το CO2 που προσθέτουμε εμείς.

Και επαναλαμβάνω ότι η προσθήκη CO2 μόνο καλό θα κάνει, αλλά αν κάποιος δεν μπορεί να προσθέτει CO2 ή θέλει μαζέψει χρήματα να βάλει αργότερα ή λόγω άλλων συνθηκών δεν θα βάλει ποτε, τότε μπορεί να έχει εύκολα και μη απαιτητικά φυτά χωρίς να χρειάζεται να προσθέτει CO2, αλλά με το CO2 που υπάρχει ήδη στο νερό. Επίσης χωρίς να προσθέτει CO2 δεν θα έχει γρήγορη και πολύ μεγάλη ανάπτυξη, ίσως ακόμα να υπάρχουν και μικρές ατέλειες σε κάποια φυτά, και αν δεν υπάρχει ισοροπία θρεπτικών συστατικών (λιπάσματα, υψηλα νιτρικά κλπ)  σε σχέση με το φωτισμό μπορεί να έχει και άλγη.

Διαφωνείς με τα παραπάνω ;

Δυστυχως,αργα η γρηγορα θα πρεπει να βαλει co2 οτι φυτα και αν εχει,ειδικα αν εχει αρκετα φυτα στο ενυδρειο του,δεν θα τους φτανει με τιποτα το co2 που εχει το νερο απο μονο του..εκει ξεκινανε τα προβληματα των ελειψεων και οι αλγες.

Κανεις δεν ειπε οτι το πρωτο πραγμα που πρεπει να παρει ειναι το co2,μπορει να το παρει και αργοτερα αλλα η αγορα του ειναι μονοδρομος αν θελει να φτιαξει κατι σωστο και ομορφο.

www.aquazone.gr/forums/classifieds/item/1984-πωλειται-συστημα-co2/ ας πούμε κάτι τέτοιο?

Το λινκ δεν μπορω να το δω δυστυχως.

Αγγελίες ξέχασα ο ανακλαστηρας κάνει τίποτα? Ελπίζω Να μην σας έχω τρελάνει πάρα πολύ λ

Ναι κανει,αν δεν εχεις καλο ειναι να βαλεις.Θα σου συγκεντρωνει μεσα στο ενυδρειο το φως που χανεται απο το πισω μερος της λαμπας.

Σάς ευχαριστήσω πάρα πολύ για την βοήθεια. Σύντομα θα τα πούμε και με άλλες ερώτηση. Δε θα ξεμπερδεψετε εύκολα από μένα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...