Jump to content

Αναγνώριση Φύλου

teo96

Recommended Posts

Βρηκα ενα μαγαζι  στην Νεα Ιωνία που λεει οτι εχει θηλυκά. θα παω αυριο να παρω 2-3 να εχω το κεφαλι μ ήσυχο.Τωρα για τα κορυντορας, αν αποφασίσω τελικα να παρω δεν πιστευω να εχουν κανα θεμα με ανσιστρους και οτοκυκλους ετσι?

εχουν περάσει αρκετες μερες αλλα ακομα εχω αμφιβολίες. στο κατάστημα μου λενε οτι ειναι 100% θηλυκό αλλα αν δεν παρω το 'οκ' και απο εδω, δεν μπορω να είμαι σιγουρος. πάντως ως τωρα ειναι ηρεμα τα πράματα στο ενυδρείο. Δεν εχω βρει ακομα αλλο μαγαζι με θηλυκά dwarf gourami,αλλα που θα παει...!

post-59880-0-67585200-1430310292_thumb.png

post-59880-0-97327600-1430310305_thumb.jpg

post-59880-0-09745900-1430310309_thumb.jpg

τι να κανω τρ? στο μαγαζι δεν το παιρνουν πίσω, μου λενε συνέχεια οτι ειναι ενα θηλυκό coral blue.

τι να κανω τρ? στο μαγαζι δεν το παιρνουν πίσω, μου λενε συνέχεια οτι ειναι ενα θηλυκό coral blue.

Από τις καινούργιες φωτογραφίες σου μου φαίνεται για θηλυκό!! Εμενα έβγαζε πορτοκαλί και μπλε ρίγες όταν ηταν έτοιμο για αναπαραγωγη!! Δεν μπορω να ειμαι 100% σιγουρος αλλα κατα 90% ειναι θηλυκο!

λες δηλδή οτι υπάρχει ακομα ελπιδα να το κρατησω? 

Ναι καλυτερα κράτησε το και τώρα το καλοκαίρι θα δεις; τον αρσενικό να κάνει φούσκες και αν είσαι τυχερός θα ζευγαρώσουν και μόνο τότε θα εισαι σίγουρος!!

οκ φιλε μου. εχαριστω για τον χρονο σου, αμα ειναι θα κοιταξω να βρω κανα δυο θηλυκά ακομα να ειμαι σιγουρος και θα ανεβασω και εδω φωτο να τα δειτε και εσεις.

• Like 1

Καλα θα κάνεις!! Κανένα πρόβλημα! Χαίρομαι π σε βοήθησα!

• Like 1

• 3 weeks later...

βρηκα αυτο σε ενα κατάστημα. το βλεπετε για θηλυκό dwarf gourami?

post-59880-0-73935700-1432897077_thumb.jpg

βρηκα αυτο σε ενα κατάστημα. το βλεπετε για θηλυκό dwarf gourami?

Φαινεται για θηλυκό αλλά το μπλε φως με χαλάει. Τα αρσενικα έχουν πιο μακρύ κορμό και η κοιλίτσα δεν είναι φουσκωμένη!

δεν ειναι στο δικο μου ενυδρειο. ειναι στο καταστημα που το βρηκα και ειπα πριν το αγοράσω να ρωτησω εδω για σιγουρια ;)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...