gfdimopo 20 Απριλίου 2015 #1 Share 20 Απριλίου 2015 Το ενυδρείο είναι 240 λτ με sump 60 lt. Eχω μερικά SPS και το ενυδρείο τρέχει απο το Ιανουάριο. Ήθελα να ρωτήσω αγόρασα δύο ριάκτορες της deltec στους οποίους τρέχω αντιφώσφορο και άνθρακα. Πριν τους αγοράσω είχα πάρει ενα reactor που κάνει για pellet και για άνθρακα και για αντιφώσφορο της innovative marine. Ηθελα να ρωτήσω αν έχει νόημα να χρησιμοποιήσω και τον τρίτο ριάκτορα με pellet. Εχω chaeto στο sump όμως τα νιτρικά μου είναι γύρω στα 7 όπως μετράω με τα τεστ της API. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fishbone! 20 Απριλίου 2015 #2 Share 20 Απριλίου 2015 Φιλε gfdimopo οτι ερώτηση και να κανεις σε αυτη την κατηγορία δύσκολα θα πάρεις απάντηση! Εδω νομίζουν οτι νομίζουν οτι τα SPS ειναι τροπική ασθένεια και reactors εξάρτημα μηχανής ! Το μονο που μπορείς να ακούσεις ειναι οτι η αλμύρα μπαίνει στη φέτα!!! Ασε τους Γλυκουλιδες και ελα στο σωστό το δρόμο!!! Ελααααααα στο κόσμο της ΘΑΛΑΣΣΑΣ !!!!! Με λιγα λόγια εισαι σε λαθος κατηγορία! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gfdimopo 20 Απριλίου 2015 Author #3 Share 20 Απριλίου 2015 Ωχ Νόμιζα ότι έγραφα στην θαλασσα αν μπορείς κάποιος admin να το μεταφέρει Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad23 26 Απριλίου 2015 #4 Share 26 Απριλίου 2015 Καλησπερα φιλε gfdimopo(πες μας και το μικρο σου ) Κατα την ταπεινη μου αποψη,δεν βρισκω καποιο λογο να μην χρησιμοποιησεις και τριτο ριακορα. Ειδικα ο innovative ειναι ιδανικος για bio pellet. Ποια σκεφτεσαι να δουλεψεις? Στην chaeto μην πονταρεις και πολλα.Δεν δουλευει σε ολα τα ενυδρεια. Εχει γινει πανακεια χωρις να ειναι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAN 27 Απριλίου 2015 #5 Share 27 Απριλίου 2015 Καλησπερα φιλε gfdimopo(πες μας και το μικρο σου ) Κατα την ταπεινη μου αποψη,δεν βρισκω καποιο λογο να μην χρησιμοποιησεις και τριτο ριακορα. Ειδικα ο innovative ειναι ιδανικος για bio pellet. Ποια σκεφτεσαι να δουλεψεις? Στην chaeto μην πονταρεις και πολλα.Δεν δουλευει σε ολα τα ενυδρεια. Εχει γινει πανακεια χωρις να ειναι. +1000 Οπως σου λεει ο Μιχάλης δεν υπάρχει λογος για 3 reactor με 2 θα εισαι οκ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος