vasilis4x4 22 Φεβρουαρίου 2016 #801 Share 22 Φεβρουαρίου 2016 Αν ειναι ετσι πολυ ωραια, οποτε δωσε μια ευκαιρια ακομα και ελπιζω να φταιει αυτο και να ησυχασεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad23 22 Φεβρουαρίου 2016 #802 Share 22 Φεβρουαρίου 2016 Μια χαρα παναγιωτη,καλυτερη λυση αυτη κ κυριως με το λιγοτερο δυνατο κοστος! Ειμαι σιγουρος πως αυτη τη φορα θα πανε ολα καλα Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAN 22 Φεβρουαρίου 2016 #803 Share 22 Φεβρουαρίου 2016 Όταν είναι για εργασίες μέχρι 10 λεπτά πατάω το πλήκτρο feed. Αν είναι για παραπάνω τότε κλείνω την παροχή από ένα touch controller. Ούτε την πρίζα βγάζω αλλά ούτε και το βύσμα. Μιλώντας (mail) με την fishstreet δέχτηκαν να μου στείλουν ΞΑΝΑ ένα πλήρες σετ μαζί με τον controller. Σε όλες τις προηγούμενες φορές μου αλλάζαν πότε την φτερωτή και πότε την αντλία. Ίσως το πρόβλημα να προέρχεται από τον controller και με την παροχή τάσεως. Μπορεί να είναι αυτο έπρεπε εξ αρχης να στο αλλάζανε και να μην σου έβγαζαν την πίστη.. Σου είπα και πριν 2 χρόνια απροβλημάτιστα η δική μου μην την ματιάσω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dalaiklama 22 Φεβρουαρίου 2016 #804 Share 22 Φεβρουαρίου 2016 μακαρι αυτή τη φορα να σου παει καλα. ειναι τιμιο σκιμερ για τα λεφτα του παντως αν επενδύσεις σε ένα καλο σκιμερ δεν θα το μετανιώσεις. εγω αλαξα 3 σκιμερ μεχρι που τελικα πηρα atb. και ησυχασα. αλλα ακομα και αυτό jebao φοραει. φαντασου να δινεις 1300 ευρω για να παρεις το τοπ και όταν το ανοίγεις να βλεπεις jebao, μιλαμε για μεγαλο ξενερωμα. ολες οι αντλιες είναι jebao ή sicce. η διαφορα είναι στο ιμπελερ που εχει η κάθε εταιρια. τωρα στο σκιμερ δεν είναι μονο η αντλια, είναι και το υλικο και η ποιοτητα κατασκευης που εχει το σωμα αν δεις ας πουμε το vertex από κοντα και το πιασεις στα χερια σου θα δεις ότι δεν είναι το ιδιο . αν με ρωτήσεις αξιζει αυτή τη διαφορα στην τιμη του? εγω θα λεγα πως ναι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PanaGreco 5 Μαρτίου 2016 Author #805 Share 5 Μαρτίου 2016 (edited) Ενημέρωση Μαρτίου. Συνεχίζω να μην έχω skimmer . Υπομονή. Μικρές αλλαγές στον αριστερό βράχο. Έγινε επεξεργασία 5 Μαρτίου 2016 - PanaGreco 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 5 Μαρτίου 2016 #806 Share 5 Μαρτίου 2016 Πολυ ομορφο Παναγιωτη. Φτου φτου φιλε. Send from the heart of the Amazonas Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 5 Μαρτίου 2016 #807 Share 5 Μαρτίου 2016 Πανό το ενυδρείο είναι κουκλί η χαρά των lps ετοιμάσου σιγά σιγά για το άλλο. ΜΠΡΆΒΟ σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Safarpn 5 Μαρτίου 2016 #808 Share 5 Μαρτίου 2016 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasilis4x4 6 Μαρτίου 2016 #809 Share 6 Μαρτίου 2016 (edited) Πανο φανταστικο Και η μουσικη πολυ ωραια Αν θες δινε μας και τιμες με την ενημερωση του μηνα Έγινε επεξεργασία 6 Μαρτίου 2016 - vasilis4x4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PanaGreco 6 Μαρτίου 2016 Author #810 Share 6 Μαρτίου 2016 Πολυ ομορφο Παναγιωτη. Φτου φτου φιλε. Send from the heart of the Amazonas Thanks kubi Πανό το ενυδρείο είναι κουκλί η χαρά των lps ετοιμάσου σιγά σιγά για το άλλο. ΜΠΡΆΒΟ σου. Σε ευχαριστώ Νίκο μου αλλά έχουμε πολύ δρόμο ακόμα για μεγαλύτερο. skorda.jpg Πανο φανταστικο Και η μουσικη πολυ ωραια Αν θες δινε μας και τιμες με την ενημερωση του μηνα Ναι έχεις δίκιο αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν μετράω και πολύ πλέον. Το νερό είναι το ίδιο από τα Χριστούγεννα που έκανα τη τελευταία αλλαγή !!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
baggos777777 6 Μαρτίου 2016 #811 Share 6 Μαρτίου 2016 Τούμπανο είναι φίλε μου να το χαίρεσαι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PanaGreco 8 Μαρτίου 2016 Author #812 Share 8 Μαρτίου 2016 Ρε παιδιά ψάχνω κάτι σε κίτρινο χρώμα. Κατά προτίμηση LPS ή Soft .Ας είναι και σφουγγάρι. Για πείτε καμιά ιδέα/πρόταση Link to comment Share on other sites More sharing options...
teoxan 8 Μαρτίου 2016 #813 Share 8 Μαρτίου 2016 Tubastrea-Sun coral. Αλλα νομιζω ειναι μη φωτοσυνθετικό, θελει οργανωμένο τάισμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PanaGreco 8 Μαρτίου 2016 Author #814 Share 8 Μαρτίου 2016 Tubastrea-Sun coral. Αλλα νομιζω ειναι μη φωτοσυνθετικό, θελει οργανωμένο τάισμα. Δεν είμαι για τέτοια βρε Θοδωρή. Εδώ δεν προλαβαίνω να φάω εγώ. Που να ταΐζω και τα κοράλλια τώρα? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
teoxan 8 Μαρτίου 2016 #815 Share 8 Μαρτίου 2016 Ασε, κι εγω το ίδιο. Τι ωραίες που είναι οι ξενιες και τα σαρκόφυτα που δεν θελουν τιποτα... Να σου πω, υπάρχουν και τα Parazoanthus gracillis. Και η turbinaria-yellow cup. Αλλα δεν ξερω αν ειναι sps ή lps. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PanaGreco 8 Μαρτίου 2016 Author #816 Share 8 Μαρτίου 2016 Ασε, κι εγω το ίδιο. Τι ωραίες που είναι οι ξενιες και τα σαρκόφυτα που δεν θελουν τιποτα... Να σου πω, υπάρχουν και τα Parazoanthus gracillis. Και η turbinaria-yellow cup. Αλλα δεν ξερω αν ειναι sps ή lps. Ναι μάλλον SPS είναι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Akridas66 11 Μαρτίου 2016 #817 Share 11 Μαρτίου 2016 η turbinaria ειναι sps, τα παραζοανθους δεν ειναι αλλα γινονται σαν τις απταιζιες, πανε παντου και αντε καθαρισετα μετα..... κιτρηνα μονο κατι σε ζοανθους αμα βρεις νομιζω..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
PanaGreco 13 Μαρτίου 2016 Author #818 Share 13 Μαρτίου 2016 Άντε να δούμε. Ήρθαν τα ανταλλακτικά του skimmer και με την ευκαιρία έγινε και μια καλή Φασίνα στο sump. Για να δούμε πόσο θα κρατήσει αυτή τη φορά το skimmer. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad23 13 Μαρτίου 2016 #819 Share 13 Μαρτίου 2016 Αντε επιτελους,ελπιζω να πανε ολα καλα αυτη τη φορα πανο Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 14 Μαρτίου 2016 #820 Share 14 Μαρτίου 2016 (edited) Αντέ ρε συ τώρα να ευχηθώ να σε αφήσει ήσυχο για πολύ καιρό. Έγινε επεξεργασία 14 Μαρτίου 2016 - niknik Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAN 14 Μαρτίου 2016 #821 Share 14 Μαρτίου 2016 Εύχομαι να μην έχεις αλλες αναποδιές με το σκιμμερ φίλε.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
PanaGreco 14 Μαρτίου 2016 Author #822 Share 14 Μαρτίου 2016 (edited) Μετρήσεις μετά απο ένα μήνα σχεδόν χωρίς skimmer και με τελευταία αλλαγή νερού τα Χριστούγεννα !!!!!!! Τα Νιτρικά μας ξεφύγανε Έγινε επεξεργασία 14 Μαρτίου 2016 - PanaGreco Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasilis4x4 14 Μαρτίου 2016 #823 Share 14 Μαρτίου 2016 Κανε και μια αλλαγη ρε Πανο, θα ζωντανεψουν ολα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
PanaGreco 14 Μαρτίου 2016 Author #824 Share 14 Μαρτίου 2016 Κανε και μια αλλαγη ρε Πανο, θα ζωντανεψουν ολα! Γιατί ρε Βασίλη? μια χαρά δεν φαίνονται ? πλάκα κάνω. Θα κάνω αλλαγή σύντομα τώρα που τα νιτρικά κοκκινήσανε. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PanaGreco 19 Μαρτίου 2016 Author #825 Share 19 Μαρτίου 2016 Μικρές αλλαγές και λίγες προσθήκες 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος