ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ 18 Δεκεμβρίου 2015 #701 Share 18 Δεκεμβρίου 2015 Ωραία προσθήκη τα θαλασσοταρανδακια! Τι Κοραλία φυτρώνουν στα κεφάλια τους;;;; ΥΓ. Ποιος είναι ρε παιδιά αυτός ο γκουρού;;;;;;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 19 Δεκεμβρίου 2015 #702 Share 19 Δεκεμβρίου 2015 Νέα προσθήκη. Μια όμορφη Scleronepthya. Τις πρώτες ημέρες ήταν ξαπλωμένη. Από χθές το βράδυ σηκώθηκε. Ξέρω ότι είναι από τα δύσκολα αλλά θα το παλέψω. Φοβερη προσθηκη!! Μακαρι να την δεις τερας Link to comment Share on other sites More sharing options...
PanaGreco 19 Δεκεμβρίου 2015 Author #703 Share 19 Δεκεμβρίου 2015 Δύο νέες παρουσίες από σήμερα. Μια Orange Tubastrea. Ακόμα δεν έχει ανοίξει. Μάλλον το βράδυ την περιμένω για να την ταΐσω. Και ένα Mesothorax που προσαρμόστηκε μια χαρά από την αρχή. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Safarpn 19 Δεκεμβρίου 2015 #704 Share 19 Δεκεμβρίου 2015 Έχεις κάνα μηχάνημα που φτιάχνει λεφτά ρε κολλητάρι; Θέλω κι εγώ μερικά! Link to comment Share on other sites More sharing options...
PanaGreco 19 Δεκεμβρίου 2015 Author #705 Share 19 Δεκεμβρίου 2015 Έχεις κάνα μηχάνημα που φτιάχνει λεφτά ρε κολλητάρι; Θέλω κι εγώ μερικά! Ναι. Αυτό είναι. Λες να μας βάλουν να δηλώσουμε και τα ψάρια μας στο περιουσιολόγιο? 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 19 Δεκεμβρίου 2015 #706 Share 19 Δεκεμβρίου 2015 Την tubastrea θα ελεγα να την εβαζες σε ενα πιο σκιερο σημειο Οσο για το μηχανιματακι , χρειαζομαι μερικα χρηματα για να παρω ενα skimmer οποτε σε βολευει ερχομαι να φτοιαξουμε τιποτα 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PanaGreco 20 Δεκεμβρίου 2015 Author #707 Share 20 Δεκεμβρίου 2015 (edited) Έτοιμη και η δική μου φραγκιέρα. Μόλις βρεθούν και τα φραγκάκια θα πάρει την θέση της στο ενυδρειο. Το διαβάσατε καλά; Μόλις βρεθούνε τα φραγκάκια Έγινε επεξεργασία 20 Δεκεμβρίου 2015 - PanaGreco 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 20 Δεκεμβρίου 2015 #708 Share 20 Δεκεμβρίου 2015 Αν και ειμαι κουφος και δεν βλεπω καλα μεγειες. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κωστας Τ 20 Δεκεμβρίου 2015 #709 Share 20 Δεκεμβρίου 2015 (edited) Αν και ειμαι κουφος και δεν βλεπω καλα μεγειες. να αποφευγεις την οδηγηση τοτε.δεν σουν φταινε τιποτα οι αλλοι. σορρυ Πανο για το offtopic. ωραια κατασκευη Έγινε επεξεργασία 20 Δεκεμβρίου 2015 - Κωστας Τ Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 20 Δεκεμβρίου 2015 #710 Share 20 Δεκεμβρίου 2015 να αποφευγεις την οδηγηση τοτε.δεν σουν φταινε τιποτα οι αλλοι. σορρυ Πανο για το offtopic. ωραια κατασκευη Εχεις δικιο γιαυτο τωρα τελευταια αρχιζω να προσαρμοζομαι με τα νεα δεδομενα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
pan_Oz 20 Δεκεμβρίου 2015 #711 Share 20 Δεκεμβρίου 2015 Πολυ ωραίες οι προσθήκες φιλε! Σου εύχομαι να τα χαρείς! τι έγινε, το έριξες στα μη φωτοσυνθετικά ; Sent from my iPhone using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
PanaGreco 20 Δεκεμβρίου 2015 Author #712 Share 20 Δεκεμβρίου 2015 Πολυ ωραίες οι προσθήκες φιλε! Σου εύχομαι να τα χαρείς! τι έγινε, το έριξες στα μη φωτοσυνθετικά ; Sent from my iPhone using Tapatalk Ταΐζω που ταΐζω τον σκύλο μου. Όταν περισσεύει κάτι το ρίχνω στο ενυδρείο Τώρα όταν θα λείπω τι να πω? Ας φάει το ένα το άλλο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PanaGreco 20 Δεκεμβρίου 2015 Author #713 Share 20 Δεκεμβρίου 2015 (edited) Απορία Μια Orange Tubastrea. Ακόμα δεν έχει ανοίξει. Μάλλον το βράδυ την περιμένω για να την ταΐσω. Έχω μια απορία. Όταν κάνουμε target feeding ένα τέτοιο ή παρόμοιο κοράλλι πρέπει να ταΐζουμε όλα τα κεφάλια ή κάποια από αυτά? Αν κάποιο κεφάλι δεν φάει θα πεθάνει ή έχουν κοινό "στομάχι" ? Έγινε επεξεργασία 20 Δεκεμβρίου 2015 - PanaGreco 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 20 Δεκεμβρίου 2015 #714 Share 20 Δεκεμβρίου 2015 Ριχνεις επανω του την τροφη και θα ανοιξουν κανονικα,οχι το καθε ενα ειναι ανεξαρτητο του αλλου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post PanaGreco 26 Δεκεμβρίου 2015 Author Popular Post #715 Share 26 Δεκεμβρίου 2015 Αποχαιρετώ το 2015 με το παρακάτω videaki πάντα σε HD Ευχαριστώ όλα τα παιδιά που με βοήθησαν και συνεχίζουν να βοηθάνε σε αυτή την προσπάθεια και το αφιερώνω σε κάποιον που κάποτε μου είπε ότι δεν θα κατάφερνα να φτιάξω ποτέ reef tank. Ποτέ μη μου λες ποτέ Καλή Χρονιά σε όλους και τα καλύτερα έρχονται. 11 Link to comment Share on other sites More sharing options...
VasilisM3 26 Δεκεμβρίου 2015 #716 Share 26 Δεκεμβρίου 2015 Πολύ όμορφο βίντεο!!!Το ενυδρείο πάει απο το καλό στο καλύτερο!Ίσως πρέπει να υπάρχουν και αυτοί οι άνθρωποι που είναι δύσπιστοι για να τους αποδεικνίουμε ότι μπορούμε να πάμε ακόμη πιο ψηλά. Καλές γιορτές με υγεία και με το καλό το 2016 Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 26 Δεκεμβρίου 2015 #717 Share 26 Δεκεμβρίου 2015 Εξαιρετικο το βιντεο Πανο και φυσικα η απαντηση σου,να εισαι καλα να το χαιρεσε και 2016 να ετοιμαζεις μεγαλυτερο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ioannis tank 26 Δεκεμβρίου 2015 #718 Share 26 Δεκεμβρίου 2015 Φιλε απιστευτος ο υφαλος σου!!! Να εισαι καλα με υγεια,σου ευχομαι το 2016 να ειναι ακομα πιο δημιουργικο!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κωστας Τ 26 Δεκεμβρίου 2015 #719 Share 26 Δεκεμβρίου 2015 υπερπαραγωγη μιλαμε το βιντεο. πολυ ομορφο αποτελεσμα Παναγιωτη. να σαι καλα να το χαιρεσαι για χρονια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Puff 27 Δεκεμβρίου 2015 #720 Share 27 Δεκεμβρίου 2015 Υπέροχο βιντεάκι Παναγιώτη. Χρόνια πολλά με υγεία! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tasso 27 Δεκεμβρίου 2015 #721 Share 27 Δεκεμβρίου 2015 Πω πω πω πολυ όμορφο Παναγιώτη να το χαίρεσαι πραγματικα υπέροχο !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasilis4x4 27 Δεκεμβρίου 2015 #722 Share 27 Δεκεμβρίου 2015 Αποχαιρετώ το 2015 με το παρακάτω videaki πάντα σε HD Ευχαριστώ όλα τα παιδιά που με βοήθησαν και συνεχίζουν να βοηθάνε σε αυτή την προσπάθεια και το αφιερώνω σε κάποιον που κάποτε μου είπε ότι δεν θα κατάφερνα να φτιάξω ποτέ reef tank. Ποτέ μη μου λες ποτέ Καλή Χρονιά σε όλους και τα καλύτερα έρχονται. Φιλε μου σε συγχαιρω για ολη την προσπαθεια που ξεκινησες απο την αρχη βημα βημα και εφτασες ως εδω Ενα μεγαλο Μπραβο κι απο μενα :thumbsu: Και Χρονια Πολλα!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
PanaGreco 27 Δεκεμβρίου 2015 Author #723 Share 27 Δεκεμβρίου 2015 Πολύ όμορφο βίντεο!!!Το ενυδρείο πάει απο το καλό στο καλύτερο! Ίσως πρέπει να υπάρχουν και αυτοί οι άνθρωποι που είναι δύσπιστοι για να τους αποδεικνίουμε ότι μπορούμε να πάμε ακόμη πιο ψηλά. Καλές γιορτές με υγεία και με το καλό το 2016 Εξαιρετικο το βιντεο Πανο και φυσικα η απαντηση σου,να εισαι καλα να το χαιρεσε και 2016 να ετοιμαζεις μεγαλυτερο. Φιλε απιστευτος ο υφαλος σου!!! Να εισαι καλα με υγεια,σου ευχομαι το 2016 να ειναι ακομα πιο δημιουργικο!!!! υπερπαραγωγη μιλαμε το βιντεο. πολυ ομορφο αποτελεσμα Παναγιωτη. να σαι καλα να το χαιρεσαι για χρονια. Υπέροχο βιντεάκι Παναγιώτη. Χρόνια πολλά με υγεία! Πω πω πω πολυ όμορφο Παναγιώτη να το χαίρεσαι πραγματικα υπέροχο !!!! Φιλε μου σε συγχαιρω για ολη την προσπαθεια που ξεκινησες απο την αρχη βημα βημα και εφτασες ως εδω Ενα μεγαλο Μπραβο κι απο μενα :thumbsu: Και Χρονια Πολλα!!! Σας ευχαριστώ όλους παιδιά. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pan_Oz 28 Δεκεμβρίου 2015 #724 Share 28 Δεκεμβρίου 2015 Χρόνια πολλά φιλαράκι! το vibeo τα σπασε!!!! καταπληκτικό!!! :bow: 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ 28 Δεκεμβρίου 2015 #725 Share 28 Δεκεμβρίου 2015 Φιλε Παναγιωτη φοβερο το βιντεο, οπως και η σταγονα ωκεανου που εχεις!!! Συγχατητηρια! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος