teoxan 7 Δεκεμβρίου 2015 #626 Share 7 Δεκεμβρίου 2015 Μπράβο! Το ενυδρείο είναι πολυ όμορφο! Τωρα καλή συντήρηση και το απολαμβάνεις. Τάιζε και λιγο, τα lps χρειάζονται φαγητό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ioannis tank 7 Δεκεμβρίου 2015 #627 Share 7 Δεκεμβρίου 2015 Χωρις λογια!!! Απιθανο!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
PanaGreco 7 Δεκεμβρίου 2015 Author #628 Share 7 Δεκεμβρίου 2015 Μπραβο σου ρε Πανο ειναι τελειο γεμισε ρε θηριο κιολας αντε ευχομαι να το δεις δασος.Οσο για το προβλημα χωρου που λες φερε τπτ στην συναντηση να ξελαφρωσεις. Ευχαριστώ Μάκη. Πάντα θα υπάρχει λίγος χώρος. Ακόμα και στους κυκλοφορητές θα βάλω Εκτος οτι στα βιντεο και τις φωτο ειναι φοβερος Μπορει τα μ****α (με εξερεση zoanthus και ricordeas) δεν με πολυ τρελαινουν το ενυδρειο σου μου αρεσει παρα πολυ και ο τροπος που τα εχεις τοποθετησει Να είσαι καλά Παύλο Μπράβο! Το ενυδρείο είναι πολυ όμορφο! Τωρα καλή συντήρηση και το απολαμβάνεις. Τάιζε και λιγο, τα lps χρειάζονται φαγητό. Σε ευχαριστώ Θοδωρή. Τι ταίζεις τα δικά σου LPS? Χωρις λογια!!! Απιθανο!!! Thanks John Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasilis4x4 7 Δεκεμβρίου 2015 #629 Share 7 Δεκεμβρίου 2015 Υπεροχο Πανο!!! Αντε με το καλο το μεγαλυτερο Link to comment Share on other sites More sharing options...
PanaGreco 7 Δεκεμβρίου 2015 Author #630 Share 7 Δεκεμβρίου 2015 Υπεροχο Πανο!!! Αντε με το καλο το μεγαλυτερο Ευχαριστώ Βασίλη αλλά έχουμε μέλλον ακόμα για το μεγαλύτερο. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Puff 7 Δεκεμβρίου 2015 #631 Share 7 Δεκεμβρίου 2015 Υπέροχο Παναγιώτη. Κάθε φορά δείχνει ακόμα πιο όμορφο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Safarpn 7 Δεκεμβρίου 2015 #632 Share 7 Δεκεμβρίου 2015 Τι υπέροχα χρώματα ρε Πάνο είναι αυτά !!!! Τρέλα το ενυδρείο σου φιλαράκι και το τραγούδι που επέλεξες αυτή τη φορά, όλα τα λεφτά! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tasso 7 Δεκεμβρίου 2015 #633 Share 7 Δεκεμβρίου 2015 Φτου,φτου πολυ όμορφο Πανο να το χαίρεσαι !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 7 Δεκεμβρίου 2015 #634 Share 7 Δεκεμβρίου 2015 Αυτα τα καινουρια εκει κατω αριστερα τα σπανε. Νομιζω πως τιγκαρες κουμπι. Send from the heart of the Amazonas Link to comment Share on other sites More sharing options...
PanaGreco 7 Δεκεμβρίου 2015 Author #635 Share 7 Δεκεμβρίου 2015 Υπέροχο Παναγιώτη. Κάθε φορά δείχνει ακόμα πιο όμορφο! Τι υπέροχα χρώματα ρε Πάνο είναι αυτά !!!! Τρέλα το ενυδρείο σου φιλαράκι και το τραγούδι που επέλεξες αυτή τη φορά, όλα τα λεφτά! Φτου,φτου πολυ όμορφο Πανο να το χαίρεσαι !!! Αυτα τα καινουρια εκει κατω αριστερα τα σπανε. Νομιζω πως τιγκαρες κουμπι.Send from the heart of the Amazonas Σας ευχαριστώ φιλαράκια Link to comment Share on other sites More sharing options...
Akridas66 8 Δεκεμβρίου 2015 #636 Share 8 Δεκεμβρίου 2015 πολυ ομοεφο και γεματο εχει γινει...πολλα μπραβο και απο εμενα Πανο!!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PanaGreco 8 Δεκεμβρίου 2015 Author #637 Share 8 Δεκεμβρίου 2015 Κάπως νωρίς μου έφερε τα δώρα ο Αη Βασίλης. :) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasilis4x4 8 Δεκεμβρίου 2015 #638 Share 8 Δεκεμβρίου 2015 Πανο για πες για τον ριακτορα, τιμη και απο που;;; Ευχαριστω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
PanaGreco 8 Δεκεμβρίου 2015 Author #639 Share 8 Δεκεμβρίου 2015 Πανο για πες για τον ριακτορα, τιμη και απο που;;; Ευχαριστω! Τον είχε βάλει αγγελία ένας φίλος. Είναι αχρησιμοποίητος. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PanaGreco 8 Δεκεμβρίου 2015 Author #640 Share 8 Δεκεμβρίου 2015 Ρε παιδιά δεν βρίσκω πουθενά την δοςολογία. Για πείτε καμία πρόταση. Τα φωσφορικά μου είναι ήδη χαμηλά. Μη βάλω πολύ και το στεγώσουμε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
teoxan 8 Δεκεμβρίου 2015 #641 Share 8 Δεκεμβρίου 2015 Παναγιώτη, το εχω χρησιμοποιήσει αλλα οχι σε ριάκτορα. Για να υπολογίσεις, σε 400 λιτρα ενυδρείου τα 100ml αφαιρούν 3ppm φωσφορικά. Αυτο σημαίνει οτι μολις και οποτε αφαιρέσει 3ppm αλλάζει χρώμα Ανάλογα με τα φωσφορικά που εχεις, η διάρκεια αλλάζει. Εγω στα 160 λίτρα ειχα ξεκινήσει με 40 ml αλλα ειχα πολλα φωσφορικά και το τερμάτισα στα 100ml. Νομιζω, γνώμη μου, ξεκίνα στα 60 ml και δες πως δουλεύει στο ριάκτορα γιατι πρεπει να υπάρχει διαφορά. Το ποσο συχνά τον αλλάζεις θα το καταλάβεις.Κάνε και συχνες μετρήσεις για να βρεις και την ακριβή ποσότητα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PanaGreco 8 Δεκεμβρίου 2015 Author #642 Share 8 Δεκεμβρίου 2015 Ευχαριστώ Θοδωρή. Ίσως 60 ml να είναι λίγα για να δουλέψει ο ριάκτορας σωστά. Θα δώ μήπως συμπληρώσω τον ριάκτορα με άνθρακα και να έχω δύο σε ένα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PanaGreco 10 Δεκεμβρίου 2015 Author #643 Share 10 Δεκεμβρίου 2015 Νέος κάτοικος από χθές ένα πανέμορφο anthia. Όπως καταλαβαίνετε το χρώμα ήταν επιλογή της κόρης μου που μου ήταν πολύ δύσκολο να της το αρνηθώ. Και ένα video 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasilis4x4 10 Δεκεμβρίου 2015 #644 Share 10 Δεκεμβρίου 2015 Ομορφο!!!!! Τρωει;;;;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
PanaGreco 10 Δεκεμβρίου 2015 Author #645 Share 10 Δεκεμβρίου 2015 Ομορφο!!!!! Τρωει;;;;;; Ακόμα όχι. Αλλά θα φάει. Δεν θα πεινάσει; Link to comment Share on other sites More sharing options...
fishbone! 10 Δεκεμβρίου 2015 #646 Share 10 Δεκεμβρίου 2015 Το ψαράκι τα σπάει !!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 10 Δεκεμβρίου 2015 #647 Share 10 Δεκεμβρίου 2015 Ομορφο!!!!! Τρωει;;;;;;+1000 μακαρι να φαει πανεμορφο Link to comment Share on other sites More sharing options...
sailor247 10 Δεκεμβρίου 2015 #648 Share 10 Δεκεμβρίου 2015 Να σου ζησει Παναγιωτη!!!Πανεμορφο!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Puff 11 Δεκεμβρίου 2015 #649 Share 11 Δεκεμβρίου 2015 Καλορίζικο Παναγιώτη είναι υπέροχο!! Φτου-φτου σκόρδα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manoskap 11 Δεκεμβρίου 2015 #650 Share 11 Δεκεμβρίου 2015 Πολυ ομορφο! Τελειο ενυδριο!! Ο ριακτορας σε σχεση με την απλη τοποθετηση αντιφοσφωρου τι πλεονεκτηματα εχει; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος