lykourgos 22 Νοεμβρίου 2015 #576 Share 22 Νοεμβρίου 2015 Πολύ όμορφο Πανο μπράβο σου!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Puff 23 Νοεμβρίου 2015 #577 Share 23 Νοεμβρίου 2015 Μπράβο Παναγιώτη όμορφο το βιντεάκι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad23 23 Νοεμβρίου 2015 #578 Share 23 Νοεμβρίου 2015 Πολυ ωραιο βιντεο παναγιωτη και κανεις πολυ καλα που βαζεις αυτη την αλγη στη διατροφη των ψαριων. Απλα να τη διπλωνεις/τριπλωνεις στο μαναταλακι, για να μην κοβεται ευκολα οταν την τσιμπανε.Αυτο το μεγαλο κομματι που κοψανε ,δεν θα το φαει κανενα.Τουλαχιστον οχι οσο εχουν αυτο το μεγεθος,μεχρι να μεγαλωσουν. Αυτα τα κομματια μενουν και μετα αλλοιωνουν την ποιοτητα του νερου σου γιατι δυσκολα θα καταναλωθουν απο αλλους οργανισμους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PanaGreco 23 Νοεμβρίου 2015 Author #579 Share 23 Νοεμβρίου 2015 Εχεις δίκιο Μιχάλη. Αυτά τα μεγάλα κομμάτια "πιάνονται" στους κυκλοφορητές και με μια τσιμπίδα τα πιάνω και τα αφαιρώ εύκολα χωρίς να βάζω χέρι μέσα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pan_Oz 24 Νοεμβρίου 2015 #580 Share 24 Νοεμβρίου 2015 και γω κάπως έτσι την πατάω με τη άλγη.. ασε που μερικές φορές δεν τη βγάζω κάν πολύ ωραίο το video Παναγιώτη! Link to comment Share on other sites More sharing options...
pitsiovic 24 Νοεμβρίου 2015 #581 Share 24 Νοεμβρίου 2015 Εμένα ρε παιδιά γιατί δεν δίνουν καθόλου σημασία ούτε στην πράσινη αλλά ούτε και στην κόκκινη άλγη σε αντίστοιχο φύλλο άλγης. Εν το μεταξύ από το ενυδρείο και τα 2 (Yellow belly και ctenochaetus strigosus) όλη την ώρα τσιμπάνε βράχια και τζάμια. Είναι μικρά δεν ξέρω εάν οφείλεται εκεί. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sailor247 24 Νοεμβρίου 2015 #582 Share 24 Νοεμβρίου 2015 Εμένα ρε παιδιά γιατί δεν δίνουν καθόλου σημασία ούτε στην πράσινη αλλά ούτε και στην κόκκινη άλγη σε αντίστοιχο φύλλο άλγης. Εν το μεταξύ από το ενυδρείο και τα 2 (Yellow belly και ctenochaetus strigosus) όλη την ώρα τσιμπάνε βράχια και τζάμια. Είναι μικρά δεν ξέρω εάν οφείλεται εκεί.Κι εμένα έτσι έκαναν όσο έβαζα την άλγη με μανταλακι στο χείλος του ενυδρείου.Από τότε που πήρα με βεντουζα και την βάζω χαμηλά την ξεσκίζουνΣτάλθηκε από το W910 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
pan_Oz 25 Νοεμβρίου 2015 #583 Share 25 Νοεμβρίου 2015 παντως και μενα την άλγη περισσότερο την χτυπάνε τα chromis και το anthias (!!!) παρα ο ctenochaetus Link to comment Share on other sites More sharing options...
PanaGreco 25 Νοεμβρίου 2015 Author #584 Share 25 Νοεμβρίου 2015 Έκανα ένα δώρο σήμερα στον εαυτό μου. Η ένδειξη γράφει ότι ο Φώσφορος στο ενυδρείο μου είναι 15 ppb που σημαίνει ότι τα φωσφορικά μου είναι 0,046 ppm Είναι πολλά αυτά; Αν ναι πόσα πρέπει να είναι; 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PanaGreco 25 Νοεμβρίου 2015 Author #585 Share 25 Νοεμβρίου 2015 Πως σας φαίνεται η νέα μου μοντιπόρα ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΤΑΜΟΣ 25 Νοεμβρίου 2015 #586 Share 25 Νοεμβρίου 2015 Έκανα ένα δώρο σήμερα στον εαυτό μου. Η ένδειξη γράφει ότι ο Φώσφορος στο ενυδρείο μου είναι 15 ppb που σημαίνει ότι τα φωσφορικά μου είναι 0,046 ppm Είναι πολλά αυτά; Αν ναι πόσα πρέπει να είναι; Πανό από Ελλάδα το πήρες;από που για δώσε πληροφορίες!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 25 Νοεμβρίου 2015 #587 Share 25 Νοεμβρίου 2015 Καλοριζικο το hanna,και η montipora confuca,μια χαρα εισαι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dano23 25 Νοεμβρίου 2015 #588 Share 25 Νοεμβρίου 2015 πολύ όμορφη η μοντιπόρα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gregkn73 25 Νοεμβρίου 2015 #589 Share 25 Νοεμβρίου 2015 Έκανα ένα δώρο σήμερα στον εαυτό μου. Η ένδειξη γράφει ότι ο Φώσφορος στο ενυδρείο μου είναι 15 ppb που σημαίνει ότι τα φωσφορικά μου είναι 0,046 ppm Είναι πολλά αυτά; Αν ναι πόσα πρέπει να είναι; Καλά είσαι, ιδανικά κάτω από 10 ppb, αλλά να μετράς περίπου την ίδια ώρα, πριν τάισεις, για να παιρνεις συγκρίσιμες τιμές και να ξέρεις αν κινησαι πτωτικά ή ανοδικά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PanaGreco 25 Νοεμβρίου 2015 Author #590 Share 25 Νοεμβρίου 2015 Πανό από Ελλάδα το πήρες;από που για δώσε πληροφορίες!!! Δες εδώ http://www.aquazone.gr/forums/topic/102195-ηanna-736-phosphate-reader-παρουσίαση/#entry1078089 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PanaGreco 25 Νοεμβρίου 2015 Author #591 Share 25 Νοεμβρίου 2015 Καλά είσαι, ιδανικά κάτω από 10 ppb, αλλά να μετράς περίπου την ίδια ώρα, πριν τάισεις, για να παιρνεις συγκρίσιμες τιμές και να ξέρεις αν κινησαι πτωτικά ή ανοδικά. Αν είμαι καλά τότε γιατί παλεύω ακόμα με τις άλγες ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gregkn73 26 Νοεμβρίου 2015 #592 Share 26 Νοεμβρίου 2015 Ε δεν παλευεις και τοσο, καλα εισαι. Τελειως θα καθαρισεις οταν σταματησει α ξερναει ο βραχος σου και σταθεροποιηθεις κατω απο 10. Αντιφοσφωρο πως τον δουλευεις τελικα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Puff 26 Νοεμβρίου 2015 #593 Share 26 Νοεμβρίου 2015 Καλοδούλευτο το hanna Παναγιώτη. Κούκλα η monti να σου ζήσει. Τα φωσφορικά στα ξερνάει ο βράχος οπότε λίγο καιρό υπομονή ακόμα και ανελλιπή χρήση αντιφωσφόρου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PanaGreco 26 Νοεμβρίου 2015 Author #594 Share 26 Νοεμβρίου 2015 (edited) Αντιφοσφωρο πως τον δουλευεις τελικα; Μέσα σε κάλτσα μετά την υπερχείληση. Έγινε επεξεργασία 26 Νοεμβρίου 2015 - PanaGreco Link to comment Share on other sites More sharing options...
gregkn73 26 Νοεμβρίου 2015 #595 Share 26 Νοεμβρίου 2015 Μέσα σε κάλτσα μετά την υπερχείληση. Ετσι που τον δουλευεις μια χαρα ειναι και τα 15! Στο εχω ξαναγραψει, IMHO το στησιμο του σαμπ σου, σου στερει την δυνατοτητα να ταιζεις περισσοτερο τα ζωντανα σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pan_Oz 26 Νοεμβρίου 2015 #596 Share 26 Νοεμβρίου 2015 μεγειά το κοράλλι Παναγιώτη! πολύ όμορφο το hanna πολύ καλή επένδυση Link to comment Share on other sites More sharing options...
PanaGreco 26 Νοεμβρίου 2015 Author #597 Share 26 Νοεμβρίου 2015 Ετσι που τον δουλευεις μια χαρα ειναι και τα 15! Στο εχω ξαναγραψει, IMHO το στησιμο του σαμπ σου, σου στερει την δυνατοτητα να ταιζεις περισσοτερο τα ζωντανα σου. Φαντάζομαι ότι εννοείς το τελευταίο στάδιο που το νερό πάει απο κάτω στην αντλία επιστροφής και όχι απο πάνω. Σωστά? Αυτό όμως πως σχετίζεται με το πως χρησιμοποιώ τον αντιφώσφορο? Εχω καταλάβει κάτι λάθος? Δηλαδή αν αλλάξω τον τρόπο που πάει το νερό στην αντλία θα έχω λιγότερα φωσφορικά? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marou 26 Νοεμβρίου 2015 #598 Share 26 Νοεμβρίου 2015 Μαλλον ο gregkn73 εννοει οτι τρεχεις τον αντιφοσφορο παθητικα ετσι οπως τον εχεις βαλει, για να παρεις το 100% τις αποροφιτικοτητας του πρεπει να τον βαλεις σε ριακτορα οπως αυτον τoν phosban reactor. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gregkn73 26 Νοεμβρίου 2015 #599 Share 26 Νοεμβρίου 2015 Φαντάζομαι ότι εννοείς το τελευταίο στάδιο που το νερό πάει απο κάτω στην αντλία επιστροφής και όχι απο πάνω. Σωστά? Αυτό όμως πως σχετίζεται με το πως χρησιμοποιώ τον αντιφώσφορο? Εχω καταλάβει κάτι λάθος? Δηλαδή αν αλλάξω τον τρόπο που πάει το νερό στην αντλία θα έχω λιγότερα φωσφορικά? Εννοω Πανο την παθητικη ροη στον αντιφοσφωρο, την εισοδο νερου απο κατω στο διαμερισμα επιστροφης, αλλα και την υπερβολικη μηχανικη φιλτρανση με ενυδρειακο βαμβακι που βλεπω στην φωτο, που ελπιζω να μην εφαρμοζεις συνεχεια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gregkn73 26 Νοεμβρίου 2015 #600 Share 26 Νοεμβρίου 2015 Α ααα, και αφου εχεις προνοησει ,γιατι δεν βαζεις χαεγο στο μεσαιο διαμεριμα; μονο καλο μπορει να σου κανει! Ζημια αποκλειεται..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος