Jump to content

PanaGreco 240lt Reef Tank

PanaGreco

Recommended Posts

Μαγεία όλα ειναι ρε φίλε. Τι ζωντανά, τι χρώματα, τι φωτογραφίες!!!.....και ναι ρε φίλε, αποφάσισα κι εγω μετά απο τόση σκέψη αν θα το κανω τελικά το θαλασσινό ενυδρειο και ...... όχι δε θα το κανω, δε με παίρνει.

Σε ευχαριστώ φίλε μου και όλα τα παιδιά για τα καλά σας λόγια.

Όσο για σένα δεν το ξέρεις ακόμα αλλά θα το φτιάξεις το θαλασσινό :)  :)  :)

Δεν έχω λόγια Παναγιώτη! Φωτογραφίες και βίντεο είναι απίθανα!!

Ηξέρες τι τρώει πριν το πάρεις; Πανέμορφα ζωντανά αλλά δυστυχώς πολύ εξειδικευμένα στην διατροφή τους! Καλό θα ήταν και εσύ και ο Νίκος να μας ενημερώνεται για την εξέλιξη τους! Αν τυχόν δεν τρώνε μόνο τα ελάχιστα είδη σπόγγων που αναφέρει ή βιβλιογραφία , θα είστε τρομερα τυχεροί!

Ποσά Τανγκ έχεις πλέον;

Γρηγορη τρωει και αλγες και οτι βρισκει στο βραχο φυσικα να σας ενημερωνο αλλα εχω μερες να το δω.

Ώρα για λίγο οφθαλμόλουτρο :):)

Τα νέα μέλη της παρέας.

Το δικό sea slug είναι ποιό όμορφο από του Νικνικ :) :)

DSC_0236_zpsijfyhh3o.jpg

Εχεις δικιο πολυ ομορφο αλλα που να δεις το αλλο που πειρα ....Ειρηνικος απευθειας......

Χαχαχαχαχαχα αστειευομαι.

Γρηγορη τρωει και αλγες και οτι βρισκει στο βραχο φυσικα να σας ενημερωνο αλλα εχω μερες να το δω.

Εγώ ομολογώ ότι δεν ήξερα πριν το πάρω αν και με διαβεβαίωσαν ότι τρώει άλγη. Στην πορεία και εκ των υστέρων διάβασα ότι τρέφεται με σφουγγάρια.  

Ελπίζω ο Νίκος να έχει δίκιο και να τρώει και άλγες !!!!  Θα δείξει .

Έγινε επεξεργασία - PanaGreco

Πανο... αριστα. Το ενυδρειο γεμισε, τα ψαρια μεγαλωνουν και ο καινουριος κατοικος δεν φαινεται να μασαει. Μπραβο φιλαρακι.

Στάλθηκε από το LG-P710 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Και μια γενική άποψη σε HD

Φιλε σε μικρο χρονικο διαστημα εχεις φτιαξει ενα ενυδρειο μαγικο, Μπραβο σου :thumbsu:

Σε ευχαριστώ βρε Βασίλη αλλά ίσως αυτό το μικρό χρονικό διάστημα είναι και η αιτία κάποιων προβλημάτων με άλγες. Ο αγώνας εναντίων των άλγεων συνεχίζεται.

• Like 1

Ωραίο φίλε μου όμορφα όλα. Να σε ρωτήσω με την υπερχείλιση τι έχεις κάνει ψηλά? Έχω την ίδια και ακούγεται λίγο.

Ωραίο φίλε μου όμορφα όλα. Να σε ρωτήσω με την υπερχείλιση τι έχεις κάνει ψηλά? Έχω την ίδια και ακούγεται λίγο.

Έκλεψα μια φόρμα κρέμας καραμελέ της  τάπερ από την κουζίνα και άνοιξα οπές για να φεύγει το νερό. Είναι ακριβώς Φ40  !!!!

Και μια βραδινή για καληνύχτα.

847210E3-5BBE-4342-BFDB-9E1007FB270A_zps

• Like 3

:thumbsu: :thumbsu:  :thumbsu:

Πανο με ποιες λαμπες ειναι αυτη η φωτο; με blue plus;

Ναι με ΑΤΙ blue plus

• Like 1

Αυτό το φωτισμό τον έχεις μόνιμα μέχρι να ανάψουν τα φώτα ή σβήνει και έχεις και απόλυτο σκοτάδι; Γράφεις για βραδινό φωτισμό γι' αυτο ρωτάω.

Αυτό το φωτισμό τον έχεις μόνιμα μέχρι να ανάψουν τα φώτα ή σβήνει και έχεις και απόλυτο σκοτάδι; Γράφεις για βραδινό φωτισμό γι' αυτο ρωτάω.

13:00 Ανάβουν σιγά σιγά τα μπλε μέχρι το 100% και συνεχίζουν μέχρι τις 23:30 όπου αρχίζουν να χαμηλώνουν μέχρι τις 24:00 που σβήνουν τελείως.

14:00 Αρχίζουν να ανάβουν τα λευκά μέχρι που φθάνουν σταδιακά στο 100% στις 16:00 όπου παραμένουν εκεί μέχρι τις 22:00 όπου μετά αρχίζουν να χαμηλώνουν σταδιακά και σβήνουν τελείως στις 23:00 

Σε κάλυψα ή σε μπέρδεψα Πάνο :)

• Like 1

Και ο αστερίας

2641B187-53DA-43E5-80E6-98C307FDF9F2_zps

• Like 3

Πανέμορφος Παναγιώτη! Αυτό είναι το χρώμα του ή φαίνεται έτσι λόγο του φωτισμού?

Πανέμορφος Παναγιώτη! Αυτό είναι το χρώμα του ή φαίνεται έτσι λόγο του φωτισμού?

Λίγο και από τα δύο φίλε μου.

Θέλω να προσθέσω αραγωνίτη. Θα έχω κάποιο θέμα αν πέσει πάνω απο τον υπάρχοντα που σε κάποια σημεία έχει και λίγο διατομική?

Αν το κανεις για να καλυψεις την διατομικη νομιζω ειναι λαθος

Αν θες να συμπληρωσεις, ριξε σε καθαρα σημεια

Η γνωμη μου Πανο

Έγινε επεξεργασία - vasilis4x4

Αν την συφωνιασεις και βαλεις μετα τον καινουριο πιστευω θα ειναι καλυτερα. Παντως την διατομικη δεν νομιζω να την σταματισεις καλυπτοντας την.. Θα μεγαλωσει απο πανω αφου οι συνθηκες που την προκαλουν δεν θα αλλαξουν..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...