Sturm 14 Σεπτεμβρίου 2015 #376 Share 14 Σεπτεμβρίου 2015 Ωραιο αλλα πολυ σφιγμενο ρε συ. Στάλθηκε από το LG-P710 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
PanaGreco 14 Σεπτεμβρίου 2015 Author #377 Share 14 Σεπτεμβρίου 2015 Ωραιο αλλα πολυ σφιγμενο ρε συ. Στάλθηκε από το LG-P710 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ναι είναι. Ας του δώσουμε λίγο χρόνο να προσαρμοστεί. Φοβάται με το παραμικρό και ασπρίζει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
teoxan 14 Σεπτεμβρίου 2015 #378 Share 14 Σεπτεμβρίου 2015 Ειχα κι εγω ενα, πιο μεγάλο απο αυτο. Ειναι οντως πολυ φοβιτσιάρης αλλα θα δεις οτι ειναι και πολυ καλος αλγοφάγος. Τάιζε τον απαραίτητα και Nori-sea weed. Το χρειάζονται. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PanaGreco 14 Σεπτεμβρίου 2015 Author #379 Share 14 Σεπτεμβρίου 2015 Ειχα κι εγω ενα, πιο μεγάλο απο αυτο. Ειναι οντως πολυ φοβιτσιάρης αλλα θα δεις οτι ειναι και πολυ καλος αλγοφάγος. Τάιζε τον απαραίτητα και Nori-sea weed. Το χρειάζονται. Του δίνω απο αυτό http://www.oceannutrition.eu/en/products.aspx?Product=green-marine-algae Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ 15 Σεπτεμβρίου 2015 #380 Share 15 Σεπτεμβρίου 2015 Kαλορίζικος Πάνο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gfdimopo 17 Σεπτεμβρίου 2015 #381 Share 17 Σεπτεμβρίου 2015 Ο δικός μου ο fox face όταν φοβάται κάνει το ψοφιο! αλλάζει χρώματα και μένει ακίνητος πάνω στο βράχο και απλά αναπνέει. Τις πρώτες μέρες νομιζα ότι το έχανα το ψάρι . Link to comment Share on other sites More sharing options...
PanaGreco 17 Σεπτεμβρίου 2015 Author #382 Share 17 Σεπτεμβρίου 2015 Ο δικός μου ο fox face όταν φοβάται κάνει το ψοφιο! αλλάζει χρώματα και μένει ακίνητος πάνω στο βράχο και απλά αναπνέει. Τις πρώτες μέρες νομιζα ότι το έχανα το ψάρι . Μια από τα ίδια κάνει και ο δικός μου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fishbone! 17 Σεπτεμβρίου 2015 #383 Share 17 Σεπτεμβρίου 2015 Ο δικός μου θα πάρει πόδι γιατί εχει γίνει κτήνος μέσα σε 6 μήνες !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
PanaGreco 19 Σεπτεμβρίου 2015 Author #384 Share 19 Σεπτεμβρίου 2015 Μια πανέμορφη γονιοπόρα στολίζει από χθές ένα μέρος του βράχου. Ελπίζω και εύχομαι να αντέξει όσο μπορεί. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Puff 19 Σεπτεμβρίου 2015 #385 Share 19 Σεπτεμβρίου 2015 Φτου φτου σκόρδα! Όντος πανέμορφη. Να σου ζήσει! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mouseman 20 Σεπτεμβρίου 2015 #386 Share 20 Σεπτεμβρίου 2015 Πολυ ομορφη Παναγιωτη αλλα νομιζω οτι εκει που την εχεις εχει πολυ ροη και δεν την χρειαζεται. Πριν κανα 2 μερες ημουνα σε διλημμα για να παρω και εγω αλλα τελικα την αφησα.Χρειαζεται συχνο ταισμα αν μπορεις και target ακομα καλυτερα και αν μπορεις να προσεξεις το καλιο του νερου σου (potassium) θα ειναι ακομα καλυτερα.Ειναι κατι που χρειαζεται πολυ αυτο το φυτο για την αναπτυξη του και τα αλατια που χρησιμοποιουμε δεν εχουν το επιτρεπτο οριο σε ποσοτητα.(Μονο ενα αλατι εχει ικαποιητικη ποσοτητα δεν θυμαμαι ποιο).Παντως ευχομαι καλη επιτυχια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PanaGreco 20 Σεπτεμβρίου 2015 Author #387 Share 20 Σεπτεμβρίου 2015 Μάκη δεν έχει πάντα τόση ροή. Οι jebao είναι ρυθμισμένες στην τυχαία λειτουργία και αρκετές φορές δεν την χτυπάει η ροή. Ξέρουμε ´οτι είναι απο τα δύσκολα κοράλια για να τα κρατήσουμε στο ενυδρείο αλλά δεν μπορούσα να αντισταθώ σε αυτή την πρόκληση. Αυτό με το Κάλιο δεν το έχω διαβάσει. Αντιθέτως έχω διαβάσει για τις ανάγκες της σε Ιώδιο. Ακόμα δεν έχει φάει αλλά ψάχνω και για ζωντανό φυτοπλαγκτόν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PanaGreco 29 Σεπτεμβρίου 2015 Author #388 Share 29 Σεπτεμβρίου 2015 Βρήκα ευκαιρία τώρα που είμαι χωρίς skimmer να κάνω μια αναβάθμιση στο sump μου. Σε δουλειά να βρισκόμαστε δηλαδή. Πρόσθεσα ένα ακόμα χώρο μέσα από τον οποίο αναγκάζεται το νερό να περάσει. Εκεί σε δύο "πατώματα'' από egg crate που αφαιρούνται έχω τοποθετήσει τα διάφορα κατά περίπτωση υλικά που χρησιμοποιώ. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marou 29 Σεπτεμβρίου 2015 #389 Share 29 Σεπτεμβρίου 2015 Πολύ καλή δουλειά στο σαμπ! Μπράβο σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pan_Oz 30 Σεπτεμβρίου 2015 #390 Share 30 Σεπτεμβρίου 2015 τι λεσ! πολυ ωραια Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasilis4x4 30 Σεπτεμβρίου 2015 #391 Share 30 Σεπτεμβρίου 2015 Ωραια και τακτοποιημενα Πανο, αλλα φοβαμαι οτι το νερο δεν περναει ολο μεσα απο τα υλικα που εχεις στο διχτακι αλλα διαφευγει απ τα κενα..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
PanaGreco 30 Σεπτεμβρίου 2015 Author #392 Share 30 Σεπτεμβρίου 2015 Ωραια και τακτοποιημενα Πανο, αλλα φοβαμαι οτι το νερο δεν περναει ολο μεσα απο τα υλικα που εχεις στο διχτακι αλλα διαφευγει απ τα κενα..... Ίσως βρε Βασίλη την πρώτη φορά. Αλλά τι στο καλό 6000 λίτρα αντλία δεν μπορεί να μην περάσει όλο το νερό κάποια στιγμή από τα διχτάκια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAN 30 Σεπτεμβρίου 2015 #393 Share 30 Σεπτεμβρίου 2015 Βρήκα ευκαιρία τώρα που είμαι χωρίς skimmer να κάνω μια αναβάθμιση στο sump μου. Σε δουλειά να βρισκόμαστε δηλαδή. Πρόσθεσα ένα ακόμα χώρο μέσα από τον οποίο αναγκάζεται το νερό να περάσει. Εκεί σε δύο "πατώματα'' από egg crate που αφαιρούνται έχω τοποθετήσει τα διάφορα κατά περίπτωση υλικά που χρησιμοποιώ. Καλη κατασκευη φιλε. Ετσι οπως το εκανες τα υλικα θα εχουν καλυτερη αποδοση Link to comment Share on other sites More sharing options...
PanaGreco 5 Οκτωβρίου 2015 Author #394 Share 5 Οκτωβρίου 2015 Παρά τα προβληματάκια με λίγο διατομική ,λίγο κυανό , λίγο έως πολύ τριχοειδή (έχω λίγο από όλα )το νερό παραμένει crystal clear και μάλιστα είμαι και 10 ημέρες χωρίς skimmer λόγω βλάβης. Ακόμα και από το πλάι βλέπεις την άλλη μεριά. Video HD 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
baggos777777 5 Οκτωβρίου 2015 #395 Share 5 Οκτωβρίου 2015 Μπράβο σου φίλε μου πολύ όμορφο. Και ωραίο φωτισμό βλέπω τι έχεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
PanaGreco 5 Οκτωβρίου 2015 Author #396 Share 5 Οκτωβρίου 2015 Μπράβο σου φίλε μου πολύ όμορφο. Και ωραίο φωτισμό βλέπω τι έχεις? Thanks. Το φωτιστικό είναι ένα ΑΤΙ 6 x 39w dimmable. Link to comment Share on other sites More sharing options...
maik78 5 Οκτωβρίου 2015 #397 Share 5 Οκτωβρίου 2015 Ωραία χρώματα,ωραία ζωντανά!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Puff 5 Οκτωβρίου 2015 #398 Share 5 Οκτωβρίου 2015 Πανέμορφο το ενυδρείο σου. Εύχομαι να ξεμπερδέψεις σύντομα με αυτή τη "μάλλινη" άλγη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
petran halen 6 Οκτωβρίου 2015 #399 Share 6 Οκτωβρίου 2015 Μια πανέμορφη γονιοπόρα στολίζει από χθές ένα μέρος του βράχου. Ελπίζω και εύχομαι να αντέξει όσο μπορεί. Μια χαρα θα παει!! Μου χαρησε ενας φιλος μια πολυ πολυ μικρη πριν 1.30 χρονο!τωρα εχει γινει κανονικοτατο κοραλλι!παλια ειχα ακουσι για σιδηρο..δεν ισχιοι ηgoniopores ζουνε χαμηλα στον υφαλλο χωρις πολυ κυκλοφορια (ισα ισα να κουνιετε) κατα προτειμηση (μαστιγιο) θα εποφελειθει με κανα ταργκετ με ροτιφερσ η κυκλωπες Link to comment Share on other sites More sharing options...
petran halen 6 Οκτωβρίου 2015 #400 Share 6 Οκτωβρίου 2015 Πολλες νεκρωνουν απο κατω επειδη της πετσοκοβουν οι φιλτατοι ινδονισιοι στο ψαρεμα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος