sailor247 30 Αυγούστου 2015 #351 Share 30 Αυγούστου 2015 Να σου ζήσει!!!Πολύ ωραίο ψάρι! Στάλθηκε από το W910 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Digital Reason 30 Αυγούστου 2015 #352 Share 30 Αυγούστου 2015 Πως να μην εμπαινε ενα blue tang σε αυτο το ενυδρειο? Υπεροχο φιλε! Δωσε στο ψαρι καλα ταΐσματα με αλγη, κατεψυγμενη, και 2-3 ειδη απο φυλλαρακι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PanaGreco 30 Αυγούστου 2015 Author #353 Share 30 Αυγούστου 2015 (edited) Πως να μην εμπαινε ενα blue tang σε αυτο το ενυδρειο? Υπεροχο φιλε! Δωσε στο ψαρι καλα ταΐσματα με αλγη, κατεψυγμενη, και 2-3 ειδη απο φυλλαρακι. Κάτσε να προσαρμοστεί πρώτα γιατί είναι ακόμα φοβισμένο. Ελπίζω να μη μου βγάλει κανένα ich. Μόλις χθές μπήκε στο ενυδρείο. Μόλις πλησιάσω πάει και κρύβεται. Να δούμε και πως τα πάνε με το yellow tang που θα μπει αυτή την εβδομάδα. Έγινε επεξεργασία 30 Αυγούστου 2015 - PanaGreco Link to comment Share on other sites More sharing options...
Safarpn 31 Αυγούστου 2015 #354 Share 31 Αυγούστου 2015 Κάτσε να προσαρμοστεί πρώτα γιατί είναι ακόμα φοβισμένο. Ελπίζω να μη μου βγάλει κανένα ich. Μόλις χθές μπήκε στο ενυδρείο. Μόλις πλησιάσω πάει και κρύβεται. Να δούμε και πως τα πάνε με το yellow tang που θα μπει αυτή την εβδομάδα. Αν δε κανω λάθος ειναι και λίγο ευαίσθητο ψάρι στο ich, έτσι διαβάζω απο τους θαλασσινούς. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lykourgos 31 Αυγούστου 2015 #355 Share 31 Αυγούστου 2015 Ωραίο ψαράκι να το χαίρεσαι δείξε εγκράτεια στις προσθήκες τώρα που έβαλες τέτοιο είδος ψαριού όχι πολλά χέρια μέσα και σωστό τάισμα με φύλλο αλγες και ποικιλία από flakes Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasilis4x4 31 Αυγούστου 2015 #356 Share 31 Αυγούστου 2015 Πολυ ωραιο, καλοριζικο Πανο Link to comment Share on other sites More sharing options...
mouseman 31 Αυγούστου 2015 #357 Share 31 Αυγούστου 2015 Να το χαιρεσαι φιλε μου ειναι πανεμορφο αλλα προσοχη σε οτι κανεις απο εγω και περα οπως ειπε και ο Λυκουργος <<εγκρατεια>>. Ασε να περασει λιγος καιρος και μετα βαλε το yellow. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PanaGreco 31 Αυγούστου 2015 Author #358 Share 31 Αυγούστου 2015 Blue Tang video HD. Το ψάρι έχει πολύ πλάκα αν και πολύ φοβιτσιάρικο. Φαίνεται να του αρέσει να παίζει με τους κυκλοφορητές. Πάει και κάθεται κόντρα στο ρεύμα και παίζει. Λέω εγώ τώρα. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 31 Αυγούστου 2015 #359 Share 31 Αυγούστου 2015 Καλα ρε συ εβαλες την κομματαρα του Gary Mour και εκανες το βιντεο στο αργο?κοντεψα να κοιμηθω αχαχαχα.Να του αρεσει η κυκλοφορια γιατι του καθαριζει τα παρασιτα εαν εχει που αυτα ειναι συγγενης του ικ,επισεις παιζει με το (κυμα ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
PanaGreco 31 Αυγούστου 2015 Author #360 Share 31 Αυγούστου 2015 Καλα ρε συ εβαλες την κομματαρα του Gary Mour και εκανες το βιντεο στο αργο?κοντεψα να κοιμηθω αχαχαχα.Να του αρεσει η κυκλοφορια γιατι του καθαριζει τα παρασιτα εαν εχει που αυτα ειναι συγγενης του ικ,επισεις παιζει με το (κυμα ) χα χα μου ταίριαζε στο slow motion Πες μου όμως κάτι. Είναι έτσι φοβιτσιάρικα αυτά τα blue ? Θα στρώσει με τον καιρό? Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 31 Αυγούστου 2015 #361 Share 31 Αυγούστου 2015 χα χα μου ταίριαζε στο slow motion Πες μου όμως κάτι. Είναι έτσι φοβιτσιάρικα αυτά τα blue ? Θα στρώσει με τον καιρό? Θα βελτιωθει αλλα γενικα εινα φοβιτσιαρικα. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 3 Σεπτεμβρίου 2015 #362 Share 3 Σεπτεμβρίου 2015 Να σου ζησει το μπλε τερατακι Πανο ενταξει μπορει να σου ταιριαζε σε slow motion αλλα οχι και τοσο slow Link to comment Share on other sites More sharing options...
PanaGreco 4 Σεπτεμβρίου 2015 Author #363 Share 4 Σεπτεμβρίου 2015 Μια νέα προσθήκη μιας και είχα υποσχεθεί σε ένα φίλο να ανεβάσω υλικό. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Safarpn 4 Σεπτεμβρίου 2015 #364 Share 4 Σεπτεμβρίου 2015 .......πάω να χτυπήσω το κεφάλι μου στον τοίχο απο ζήλια και ερχομαι σε λίγο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ 4 Σεπτεμβρίου 2015 #365 Share 4 Σεπτεμβρίου 2015 .......πάω να χτυπήσω το κεφάλι μου στον τοίχο απο ζήλια και ερχομαι σε λίγο!Περιμενε και μενααααααααα!!!!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Safarpn 4 Σεπτεμβρίου 2015 #366 Share 4 Σεπτεμβρίου 2015 Περιμενε και μενααααααααα!!!!!Θα του το ματιάσουμε του παιδιού, χαχααχα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ 4 Σεπτεμβρίου 2015 #367 Share 4 Σεπτεμβρίου 2015 ΕΓΩ Δ Ε Ν ΜΑΤΙΑΖΩ!!!!!! ΞΕΜΑΤΙΑΖΩ ΜΟΝΟ!!!!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 4 Σεπτεμβρίου 2015 #368 Share 4 Σεπτεμβρίου 2015 Α ρε σαλιαριδες κι οι δυο σας. Ομορφο Πανο. Αντε κι εις ανωτερα. Στάλθηκε από το LG-P710 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 4 Σεπτεμβρίου 2015 #369 Share 4 Σεπτεμβρίου 2015 Καλοριζικο και αυτο το τερατακι Πανο Link to comment Share on other sites More sharing options...
mouseman 4 Σεπτεμβρίου 2015 #370 Share 4 Σεπτεμβρίου 2015 Πανεμορφα και τα δυο φιλε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alan boy 4 Σεπτεμβρίου 2015 #371 Share 4 Σεπτεμβρίου 2015 πολυ ομορφα Παναγιωτη ... να σου ζησουν φιλε Link to comment Share on other sites More sharing options...
PanaGreco 13 Σεπτεμβρίου 2015 Author #372 Share 13 Σεπτεμβρίου 2015 Ένας νέος συγκάτοικος προστέθηκε στην παρέα μας. Πολύ φοβικό ψάρι αλλά φαγανό. Φοβάται όμως με το παραμικρό και χάνει τα χρώματά του. Δεν ξέρω αν είναι χαρακτηριστικό του είδους αλλά ελπίζω να συνηθίσει γρήγορα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Puff 13 Σεπτεμβρίου 2015 #373 Share 13 Σεπτεμβρίου 2015 Κούκλος είναι! Μικρούλης είναι θα ισιώσει πιστεύω σύντομα! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sailor247 13 Σεπτεμβρίου 2015 #374 Share 13 Σεπτεμβρίου 2015 Ένας νέος συγκάτοικος προστέθηκε στην παρέα μας. Πολύ φοβικό ψάρι αλλά φαγανό. Φοβάται όμως με το παραμικρό και χάνει τα χρώματά του. Δεν ξέρω αν είναι χαρακτηριστικό του είδους αλλά ελπίζω να συνηθίσει γρήγορα. Έτσι είναι αυτό το ψαράκι Παναγιώτη.Το δικό μου είναι ακόμη πιο μικρό.Μόλις τρομάξει λίγο χάνει τα χρώματα του και αποτι διάβασα έτσι κάνουν γενικά.Να σου ζήσει φίλε!!Στάλθηκε από το W910 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PanaGreco 14 Σεπτεμβρίου 2015 Author #375 Share 14 Σεπτεμβρίου 2015 Και ένα video HD από το Foxface. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος