submarine1981 10 Ιουλίου 2015 #301 Share 10 Ιουλίου 2015 Βαλε αμέσως αντιφώσφορο να σου ρουφήξει το πυρίτιο και τις φωσφορικες ενώσεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PanaGreco 10 Ιουλίου 2015 Author #302 Share 10 Ιουλίου 2015 Βαλε αμέσως αντιφώσφορο να σου ρουφήξει το πυρίτιο και τις φωσφορικες ενώσεις. Από την αρχή υπάρχει πάντα αντιφώσφορος μέσα στο sump. Ίσως να θέλει περισσότερο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
immer 10 Ιουλίου 2015 #303 Share 10 Ιουλίου 2015 Kαλημέρα σίγουρα βοηθάνε όλα τα goby που ανακατεύουν την άμμο, όμως πολύ περισσότερο βοηθάει μία Alpeus, η οποία ζεί στην άμμο και την ανακατεύει μόνιμα για να φτιάξει τούνελ, χωρίς να σηκώνει «σκόνη». Link to comment Share on other sites More sharing options...
lykourgos 10 Ιουλίου 2015 #304 Share 10 Ιουλίου 2015 Από την αρχή υπάρχει πάντα αντιφώσφορος μέσα στο sump. Ίσως να θέλει περισσότερο. το υλικό πως το έχεις στο σαμπ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
PanaGreco 10 Ιουλίου 2015 Author #305 Share 10 Ιουλίου 2015 το υλικό πως το έχεις στο σαμπ; σε κάλτσα μέσα σε ένα φιλτροκούτι στο οποίο πέφτει το νερό που έρχεται από την υπερχείληση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PanaGreco 12 Ιουλίου 2015 Author #306 Share 12 Ιουλίου 2015 Νέες προσθήκες νέο update ( HD) 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alan boy 12 Ιουλίου 2015 #307 Share 12 Ιουλίου 2015 να σου ζησουν Παναγιωτη. και δοσομετρικη βλεπω. ωραιος ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
PanaGreco 12 Ιουλίου 2015 Author #308 Share 12 Ιουλίου 2015 να σου ζησουν Παναγιωτη. και δοσομετρικη βλεπω. ωραιος ! Σε ευχαριστώ. Η δοσομετρική υπάρχει αλλά ακόμα δεν την χρησιμοποιώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 13 Ιουλίου 2015 #309 Share 13 Ιουλίου 2015 Ομορφο Παναγιωτη! Σιγα σιγα γεμιζει! Link to comment Share on other sites More sharing options...
submarine1981 13 Ιουλίου 2015 #310 Share 13 Ιουλίου 2015 Ροζ Hystix ειναι αυτη στον βραχο πανω πανω ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
PanaGreco 13 Ιουλίου 2015 Author #311 Share 13 Ιουλίου 2015 Ροζ Hystix ειναι αυτη στον βραχο πανω πανω ? Δεν έχω την παραμικρή ιδέα Link to comment Share on other sites More sharing options...
submarine1981 13 Ιουλίου 2015 #312 Share 13 Ιουλίου 2015 Μαλλων για ροζ Hystrix την κόβω. Έχει πολύ ωραιο χρώμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PanaGreco 19 Ιουλίου 2015 Author #313 Share 19 Ιουλίου 2015 Μια μικρή και ταπεινή προσθήκη. Ένα "ξεσκονόπανο" πάντα το ήθελα. Αν πάει καλά θα βάλω 2-3 ακόμα. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Safarpn 19 Ιουλίου 2015 #314 Share 19 Ιουλίου 2015 Πω πω ρε φίλε, αυτο ειναι αναντριχιαστικό..... Το πήρες ζεστά πάντως και μ' αρεσει. Καλη συνέχεια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 19 Ιουλίου 2015 #315 Share 19 Ιουλίου 2015 Τι ειναι αυτο ρε γιατρε; Να σου πω, στο 0:29 τι ειναι αυτο κατω δεξια απο το ζωανθακι; Link to comment Share on other sites More sharing options...
PanaGreco 21 Ιουλίου 2015 Author #316 Share 21 Ιουλίου 2015 Νέο update αλλά με προβλήματα αυτή την φορά. Σιγά μη την γλίτωνα. Εδώ και δύο ημέρες έχουν αρχίσει να πεθαίνουν όλες σχεδόν οι calustrera χωρίς να μπορώ να εντοπίσω τι δεν τους αρέσει και ξαφνικά άρχισαν να πεθαίνουν. Μου το ματιάσατε !!!! Τους άλλαξα θέση αλλά δεν έγινε κάτι. Όλες οι μετρήσεις είναι εντός ορίων. Επίσης η μάχη με την διατομική είναι πλέον καθημερινό φαινόμενο. Τα τζάμια από μέσα πιάνουν συνέχεια κάτι που μάλλον πρασινίζει και όταν το καθαρίζω με τον μαγνήτη γίνεται σκόνη. Σε μια με δύο ώρες έχει γεμίσει ξανά!!!!! Τα νεύρα μου. Το skimmer μετά από 4 ημέρες !!!!! Calustrera No1 Calustrera No2 Για πείτε καμιά ιδέα εδώ ρε παιδιά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mouseman 22 Ιουλίου 2015 #317 Share 22 Ιουλίου 2015 (edited) Παναγιωτη στην no1 μου φαινεται σαν bacterial bloom (χωρις να ειμαι πολυ σιγουρος) και στην no 2 κυανο αλλα κατσε να σου πουν και οι ποιο εμπειροι. Απο νιτρικα πως πας ? και βακτηρια τι βαζεις και καθε ποτε? εχεις θολο νερο ? Έγινε επεξεργασία 22 Ιουλίου 2015 - mouseman Link to comment Share on other sites More sharing options...
PanaGreco 22 Ιουλίου 2015 Author #318 Share 22 Ιουλίου 2015 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mouseman 22 Ιουλίου 2015 #319 Share 22 Ιουλίου 2015 Παναγιώτη το kh σου είναι πολύ κατεβασμένο και το mg στο οριο Link to comment Share on other sites More sharing options...
yomus 22 Ιουλίου 2015 #320 Share 22 Ιουλίου 2015 (edited) στην τελευταια φωτο φαινεται οτι εχει κυανό που στο σκοτώνει σιγά σιγά......στην άμμο έχει καθόλου ή σε βράχο? ή είναι το μοναδικό σημείο που έχει πιάσει? Κάνε αλλαγές νερού, βγάλε το κοραλι και οσο μπορείς σιφωνάρισε το και κανε και καμμία προσθήκη βακτηριδίων. Έγινε επεξεργασία 22 Ιουλίου 2015 - yomus Link to comment Share on other sites More sharing options...
alan boy 7 Αυγούστου 2015 #321 Share 7 Αυγούστου 2015 Παναγιωτη τι γίνεται; πως πάει το ενυδρείο; Link to comment Share on other sites More sharing options...
PanaGreco 19 Αυγούστου 2015 Author #322 Share 19 Αυγούστου 2015 Γυρίσαμε και εμείς από τις διακοπές μας και αφού σας ευχηθώ καλή συνέχεια σε όσους συνεχίζουν και καλό κουράγιο σε όσους γύρισαν είπα να σας κάνω μια ενημέρωση για το ενυδρείο. Έλειψα 20 ημέρες !!!!! Στο διάστημα αυτό το ενυδρείο κατανάλωσε 160 λίτρα νερό αναπλήρωσης !!!!!! Απίστευτο !!! Η τροφοδοσία του φαγητού γινόταν από την νέα ταίστρα της JBL στην οποία μπορείς να βιδώσεις ολόκληρο το κουτί του φαγητού.Ταίζα 1 φορά την ημέρα πολύ ελάχιστο. Η θερμοκρασία μου παρά τους 4 ανεμιστήρες ήταν από 28 έως 30 βαθμούς !!!! Το ενυδρείο το παρακολουθούσα on line σε καθημερινή βάση μέσω IP camera . Πως το βρήκα κατά την επιστροφή? Τα πάντα σε άριστη κατάσταση. Όλα τα LPS είχαν μεγαλώσει όπως και τα λιγοστά ψάρια που έχω. O αραγωνίτης πεντακάθαρος σαν να μπήκε χθες. Όλα τα συστήματα δούλεψαν στην εντέλεια. Ακόμα και το UPS που χρειάστηκε να λειτουργήσει για λίγο ευτυχώς. Στα τζάμια λίγη πράσινη άλγη η οποία έφυγε εύκολα με ξύστρα. Το νερό? Πεντακάθαρο. Δεν έχω ξαναδεί τόσο καθαρό νερό !!!!! Μιλάμε κρύσταλλο !!!!! Τα σαλιγκάρια μου έχουν πιάσει άλγη και φαίνονται σαν χνουδωτές μπαλίτσες να κόβουν βόλτες. Τι κάνω με αυτά? Μετρήσεις δεν έχω κάνει ακόμα αλλά θα κάνω. Παιδιά το νερό είναι τόσο καθαρό που δεν ξέρω αν πρέπει να κάνω και αλλαγή νερού. Το ενυδρείο έχει μάλλον βρει την ισορροπία του και δεν θέλω να την χαλάσω. Τελικά όσο λιγότερο ασχολείσαι τόσο καλύτερα πάει. Άντε τώρα να αρχίσουμε να το στοκάρουμε !!!!!! Σας παραθέτω και ένα μικρό HD video προς απόλαυσή σας. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Puff 19 Αυγούστου 2015 #323 Share 19 Αυγούστου 2015 Μπράβο μια χαρά πήγαν όλα! Και το ενυδρείο δείχνει πολύ όμορφο και πεντακάθαρο! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Akridas66 19 Αυγούστου 2015 #324 Share 19 Αυγούστου 2015 μια χαρα ειναι Παναγιωτη!! πολλα μπραβο!! ισχυει και ειναι αγραφος νομος οτι οσο λιγοτερο ασχολησαι παει καλητερα, αρκει να κρατας τις ρουτηνες και τις ισορροποιες σταθερες!!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mouseman 19 Αυγούστου 2015 #325 Share 19 Αυγούστου 2015 Μπραβο ρε Πανο πολυ ωραιο το ενυδρειο σου φτου σκορδα. Τι κυκλοφορια εχεις μεσα? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος