PanaGreco 26 Απριλίου 2015 Author #26 Share 26 Απριλίου 2015 Ποίος έχει την διάθεση, τις γνώσεις και τα εργαλεία να έρθει από εδώ να τρυπήσουμε το Rio και γενικά να γίνει μια μελέτη στο σύνολο του εγχειρήματος? Link to comment Share on other sites More sharing options...
PanaGreco 27 Απριλίου 2015 Author #27 Share 27 Απριλίου 2015 Ποίος έχει την διάθεση, τις γνώσεις και τα εργαλεία να έρθει από εδώ να τρυπήσουμε το Rio και γενικά να γίνει μια μελέτη στο σύνολο του εγχειρήματος? Ωρέ μπράβο προθυμία !!!! Δεν ξέρω ποιόν να διαλέξω !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastaman 27 Απριλίου 2015 #28 Share 27 Απριλίου 2015 Παναγοοοο για τρύπες στο έπιπλο μπορώ να σε βοηθήσω μέχρι Φ80 σε στρογγυλή και από εκεί και πάνω σε τετράγωνες . . . Για κατασκευή σιδερένιας βάσης επίσης μπορώ να σε βοηθησω και να την αναλάβω μάλιστα. . . Για τρύπες στο γυαλί όμως δύσκολα Link to comment Share on other sites More sharing options...
PanaGreco 27 Απριλίου 2015 Author #29 Share 27 Απριλίου 2015 Το πρώτο βήμα ήταν να φύγουν οι δίσκοι και έγινε. Το δεύτερο να καθαρίσει το ενυδρείο και έγινε. Το επόμενο βήμα είναι να προσαρμοστεί και να ενισχυθεί η βάση του ενυδρείου σε αυτό που θέλω να κάνω για να χωρέσει το sump. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PanaGreco 27 Απριλίου 2015 Author #30 Share 27 Απριλίου 2015 Παναγοοοο για τρύπες στο έπιπλο μπορώ να σε βοηθήσω μέχρι Φ80 σε στρογγυλή και από εκεί και πάνω σε τετράγωνες . . . Για κατασκευή σιδερένιας βάσης επίσης μπορώ να σε βοηθησω και να την αναλάβω μάλιστα. . . Για τρύπες στο γυαλί όμως δύσκολα Σε ευχαριστώ πολύ. Την τρύπα στο έπιπλο την καταφέρνω και εγώ. Αν θέλεις μπορείς να με βοηθήσεις σε μια μεταλλική κατασκευή που θέλω και σκέφτομαι να κάνω εσωτερικά του υπάρχοντος επίπλου για ενίσχυσή του γιατί θα πρέπει να φύγουν τα εσωτερικά χωρίσματα για να γίνει χώρος για το sump. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Safarpn 27 Απριλίου 2015 #31 Share 27 Απριλίου 2015 Την αρχή την έχεις κάνει με το μικρό οπότε θα σου ευχηθώ καλή συνέχεια στο μεγάλο. Περιμένω να δω θαύματα απο σένα! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 27 Απριλίου 2015 #32 Share 27 Απριλίου 2015 (edited) Πανο, τρυπες και τετοια δεν ξερω να κανω αλλα οτι αλλο θελεις, εδω ειμαι! Ελα για να μαζευεσται λιγο οι μαστορες! Τον φαγατε να κανει θαλασσινο και τωρα κανετε τα παγωνια; Έγινε επεξεργασία 27 Απριλίου 2015 - Sturm 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alan boy 27 Απριλίου 2015 #33 Share 27 Απριλίου 2015 (edited) φιλε με ενα τετοιο εχω τρυπησει ενυδρειο δεν θυμαμαι ποσα mm ηταν το ποτηροτρυπανο http://www.ebay.co.uk/itm/141331551692?_trksid=p2060353.m1438.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT θελει προσοχη αλλα πιστευω αν πιανουν τα χερια σου μπορεις να το καταφερεις. δες και αυτο Έγινε επεξεργασία 27 Απριλίου 2015 - alan boy Link to comment Share on other sites More sharing options...
alan boy 27 Απριλίου 2015 #34 Share 27 Απριλίου 2015 δες και αυτα http://www.ebay.com/itm/271734406528?ru=http%3A%2F%2Fwww.ebay.com%2Fsch%2Fi.html%3F_from%3DR40%26_sacat%3D0%26_nkw%3D271734406528%26_rdc%3D1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PanaGreco 27 Απριλίου 2015 Author #35 Share 27 Απριλίου 2015 δες και αυτα http://www.ebay.com/itm/271734406528?ru=http%3A%2F%2Fwww.ebay.com%2Fsch%2Fi.html%3F_from%3DR40%26_sacat%3D0%26_nkw%3D271734406528%26_rdc%3D1 Σε ευχαριστώ. Το πρόβλημα δεν είναι τα εργαλεία. Βασικά ούτε η τρύπα στο τζάμι. Φωνάζω ένα τζαμά και ξεμπερδεύω. Δεν έχω καταλάβει την σχέση μεταξύ διαμέτρου τρύπας και σωλήνα σε σχέση με το μέγεθος του sump και την αντλία επιστροφής. Μου φαίνεται μια εξίσωση με πολλούς αγνώστους Χ που δεν μπορώ να λύσω μόνος μου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
paschalpgr 28 Απριλίου 2015 #36 Share 28 Απριλίου 2015 Παναγιωτη τωρα διαβασα το θεμα σου. Τρυπες στο ενυδρειο μπορουμε να τις κανουμε καθως εχω ανοιξει καποιες στο παρελθον. Το ΣΚ αυτο υπαρχει λιγος χρονος για να τις κανουμε αν βολευει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PanaGreco 28 Απριλίου 2015 Author #37 Share 28 Απριλίου 2015 Παναγιωτη τωρα διαβασα το θεμα σου. Τρυπες στο ενυδρειο μπορουμε να τις κανουμε καθως εχω ανοιξει καποιες στο παρελθον. Το ΣΚ αυτο υπαρχει λιγος χρονος για να τις κανουμε αν βολευει. Πασχάλη καλημέρα. Σε ευχαριστώ για την προσφορά σου. Αυτό το ΣΚ βολεύει και εμένα. Τι θέλεις να έχω πάρει μέχρι τότε? Τι τρύπα θα κάνουμε σε Φ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spartan 28 Απριλίου 2015 #38 Share 28 Απριλίου 2015 Ευτυχώς πρόλαβα και το είδα από κοντά γεμάτο πρίν το αδειάσεις. Από τρύπες σε γυαλί δέν τό'χω. Για οποιαδήποτε άλλη βοήθεια στο στήσιμο μου λές. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lykourgos 28 Απριλίου 2015 #39 Share 28 Απριλίου 2015 Καλησπερα τωρα ειδα το θεμα θα κανεις μια τρύπα φ60 και θα παρεις μια μούφα για φ60 τρύπα και για φ40 η φ50 σωλήνα αν πας Σταματίου θα στα πούνε ξέρουν αν θελετε βοήθεια στην τρύπα εδω ειμαι και εγω Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastaman 28 Απριλίου 2015 #40 Share 28 Απριλίου 2015 Σε ευχαριστώ πολύ. Την τρύπα στο έπιπλο την καταφέρνω και εγώ. Αν θέλεις μπορείς να με βοηθήσεις σε μια μεταλλική κατασκευή που θέλω και σκέφτομαι να κάνω εσωτερικά του υπάρχοντος επίπλου για ενίσχυσή του γιατί θα πρέπει να φύγουν τα εσωτερικά χωρίσματα για να γίνει χώρος για το sump. Αν έχεις σκεφτεί-σχεδιάσει κάτι στείλε μου pm να το δούμε και εννοείται πως όλα θα τα δούμε και από κοντά . . . Link to comment Share on other sites More sharing options...
PanaGreco 29 Απριλίου 2015 Author #41 Share 29 Απριλίου 2015 Λοιπόν το sump θα καλύψει τελικά τους δύο αριστερούς χώρους της βάσης με τα παρακάτω χαρακτηριστικά. Πιστεύω τα λίτρα να είναι αρκετά. Το Σάββατο πάμε για ψώνια Το skimmer είναι αυτό Το πρόβλημα είναι το φωτιστικό που ακόμα ψάχνω μια οικονομική αλλά όχι ''φθηνή'' λύση. Ακούω προτάσεις αλλά όχι DIY. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alan boy 29 Απριλίου 2015 #42 Share 29 Απριλίου 2015 το skimmer τοσο ακριβα μεταφορικα εχει; Link to comment Share on other sites More sharing options...
lykourgos 29 Απριλίου 2015 #43 Share 29 Απριλίου 2015 Στο μονο πράγμα για μένα που δεν πρεπει να κανεις οικονομία ειναι φωτισμός και σκιμμερ υπαρχουν πολλες λυσεις το θεμα ειναι το τι μπατζετ διαθέτεις 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PanaGreco 30 Απριλίου 2015 Author #44 Share 30 Απριλίου 2015 (edited) Το επόμενο βήμα ήταν να βάψω την πλάτη αφού πρώτα αφαιρέθηκε το εσωτερικό φίλτρο του ενυδρείου. Τα υλικά Η προετοιμασία με ταινία Δύο ώρες μετά και ύστερα από 4 χέρια στρώσεις Έγινε επεξεργασία 30 Απριλίου 2015 - PanaGreco 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgosmarios 30 Απριλίου 2015 #45 Share 30 Απριλίου 2015 Το επόμενο βήμα ήταν να βάψω την πλάτη. Τα υλικά Η προετοιμασία με ταινία Δύο ώρες μετά και ύστερα από 4 χέρια στρώσεις Ρε Πανο δεν με φωναξες να κουνησω το κουτι ( ανακατεψω ) χαχαχαχα! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PanaGreco 30 Απριλίου 2015 Author #46 Share 30 Απριλίου 2015 Ρε Πανο δεν με φωναξες να κουνησω το κουτι ( ανακατεψω ) χαχαχαχα! Καλύτερα να σου βγει το μάτι παρά το όνομα ε? Είσαι ο επίσημος χρωματικουνιστήρας του ΑΖ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
montiliani 30 Απριλίου 2015 #47 Share 30 Απριλίου 2015 τελικα αλλο πραγμα το μπλε φοντο αλλο πραγμα η θαλασσα!!!καλογεμιστο αδερφε με το καλο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgosmarios 30 Απριλίου 2015 #48 Share 30 Απριλίου 2015 Καλύτερα να σου βγει το μάτι παρά το όνομα ε? Είσαι ο επίσημος χρωματικουνιστήρας του ΑΖ? Τη μηχανηματα και βλακειες και το κουνας σε οποια κατευθυνση θελεις! Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAN 30 Απριλίου 2015 #49 Share 30 Απριλίου 2015 Το επόμενο βήμα ήταν να βάψω την πλάτη αφού πρώτα αφαιρέθηκε το εσωτερικό φίλτρο του ενυδρείου. Τα υλικά Η προετοιμασία με ταινία Δύο ώρες μετά και ύστερα από 4 χέρια στρώσεις Πολυ καλη δουλεια εκανες με την πλατη..... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ 1 Μαίου 2015 #50 Share 1 Μαίου 2015 Εγώ πάντως περιμένω βιντεάκι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος