VasilisM3 29 Μαίου 2015 Author #151 Share 29 Μαίου 2015 Κι άλλο bonus 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
paschalpgr 29 Μαίου 2015 #152 Share 29 Μαίου 2015 Ολα ωραια Βασιλη!!! Εισαι στο σωστο το δρομο 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 29 Μαίου 2015 #153 Share 29 Μαίου 2015 Βασιλη η εξελιξη του ειναι αισθητη μπραβο σου. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Puff 30 Μαίου 2015 #154 Share 30 Μαίου 2015 Μπράβο Βασίλη πολύ όμορφο το ενυδρείο. Συνέχεισε έτσι. Θα γίνει υπέροχο! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasilis4x4 30 Μαίου 2015 #155 Share 30 Μαίου 2015 Μπραβο Μπιλλυ μια χαρα παει 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fmnstr 30 Μαίου 2015 #156 Share 30 Μαίου 2015 Κουκλί είναι. Μπράβο σου 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
VasilisM3 30 Μαίου 2015 Author #157 Share 30 Μαίου 2015 Ολα ωραια Βασιλη!!! Εισαι στο σωστο το δρομο Βασιλη η εξελιξη του ειναι αισθητη μπραβο σου. Μπράβο Βασίλη πολύ όμορφο το ενυδρείο. Συνέχεισε έτσι. Θα γίνει υπέροχο! Μπραβο Μπιλλυ μια χαρα παει Κουκλί είναι. Μπράβο σου Σας ευχαριστώ πολύ όλους!!! Όντως η διαφορά με πριν είναι αισθητή,συνεχίζω έτσι Link to comment Share on other sites More sharing options...
lykourgos 30 Μαίου 2015 #158 Share 30 Μαίου 2015 Οι αλλαγες και η ωριμότητα πλεον φαινεται αν και εχει δρομο εισαι στον σωστό μπραβο σου! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κωστας Τ 31 Μαίου 2015 #159 Share 31 Μαίου 2015 μπραβο Μπιλλακο. οταν μπουν και αλλα κοραλια θα δειχνει σουπερ. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
VasilisM3 31 Μαίου 2015 Author #160 Share 31 Μαίου 2015 Οι αλλαγες και η ωριμότητα πλεον φαινεται αν και εχει δρομο εισαι στον σωστό μπραβο σου! Εχει πάαααααρα πολύ δρόμο Λυκούργο....απλά τώρα είναι που έπιασα το ασφάλτινο κομμάτι!Να σαι καλά πάντως για τα σχόλια σου! μπραβο Μπιλλακο. οταν μπουν και αλλα κοραλια θα δειχνει σουπερ. Ευχαριστώ πολύ αγορίνα κάτι θα κάνουμε για τα κοράλλια Κώστα!!!Δεν βιάζομαι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Akridas66 1 Ιουνίου 2015 #161 Share 1 Ιουνίου 2015 Καθαρο και λαμπερο... Η υπομονη ειναι αρετη Βασιλη 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kargo12 1 Ιουνίου 2015 #162 Share 1 Ιουνίου 2015 Πολύ καλό στήσιμο φίλε μου, νομίζω πως σιγά σιγά θα γίνει υπέροχο.....ξέρεις, θέλει τον χρόνο του!!! Καλή συνέχεια σου εύχομαι! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
VasilisM3 1 Ιουνίου 2015 Author #163 Share 1 Ιουνίου 2015 Καθαρο και λαμπερο... Η υπομονη ειναι αρετη Βασιλη Eυχαριστώ πολύ φιλαράκι Το παλεύω όσο μπορώ! Πολύ καλό στήσιμο φίλε μου, νομίζω πως σιγά σιγά θα γίνει υπέροχο.....ξέρεις, θέλει τον χρόνο του!!! Καλή συνέχεια σου εύχομαι! Σε ευχαριστώ πολύ!!!Να ξέρεις ότι το δικό σου ενυδρείο είναι ένα απο τα αγαπημένα μου και στόχος μου 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kargo12 1 Ιουνίου 2015 #164 Share 1 Ιουνίου 2015 Σε ευχαριστώ πολύ φιλαράκι!!! Σου εύχομαι λοιπόν να το ξεπεράσεις και να σου πάνε όλα καλά! Και μην αγχώνεσαι, όλα θέλουν τον χρόνο τους, όλα θα κάνουν τον κύκλο τους. ακόμα και τα πιο επίμονα. Και πάντα με φυσικό τρόπο αντιμετώπισης, εκτός βέβαια αν υπάρχει σοβαρό πρόβλημα. Κράτα εσύ τα βασικά νούμερα στα επίπεδα που πρέπει ( + - ) και το σύστημα θα δουλέψει όπως ξέρει. Να σου πω και την αλήθεια, έχω να μετρήσω νιτρικά και φωσφορικά από τον τέταρτο μήνα της λειτουργίας του ενυδρείου μου. Εντάξει μπορεί να μην είναι παράδειγμα προς μίμηση, αλλά είναι αυτό που σου είπα παραπάνω. Όπως λέμε εδώ πάνω....χαλαρααα.....!!!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAN 2 Ιουνίου 2015 #165 Share 2 Ιουνίου 2015 Μπράβο Βασίλη,πολυ μου αρέσει το στήσιμο.... Υπομονή με το στοκάρισμα και θα πάει σούπερ... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
VasilisM3 3 Ιουνίου 2015 Author #166 Share 3 Ιουνίου 2015 Σε ευχαριστώ πολύ φιλαράκι!!! Σου εύχομαι λοιπόν να το ξεπεράσεις και να σου πάνε όλα καλά! Και μην αγχώνεσαι, όλα θέλουν τον χρόνο τους, όλα θα κάνουν τον κύκλο τους. ακόμα και τα πιο επίμονα. Και πάντα με φυσικό τρόπο αντιμετώπισης, εκτός βέβαια αν υπάρχει σοβαρό πρόβλημα. Κράτα εσύ τα βασικά νούμερα στα επίπεδα που πρέπει ( + - ) και το σύστημα θα δουλέψει όπως ξέρει. Να σου πω και την αλήθεια, έχω να μετρήσω νιτρικά και φωσφορικά από τον τέταρτο μήνα της λειτουργίας του ενυδρείου μου. Εντάξει μπορεί να μην είναι παράδειγμα προς μίμηση, αλλά είναι αυτό που σου είπα παραπάνω. Όπως λέμε εδώ πάνω....χαλαρααα.....!!!! Είμαι γενικότερα υπέρ του να περνάει κάτι με φυσικό τρόπο...και στην ζωή μου αν είναι εφικτό. Επειδή είναι ένα χόμπυ (το πιο όμορφο μαζί με το μηχανοκινητο κατα την γνώμη μου) ΠΡΕΠΕΙ να πηγαίνει χαλαρά για να το απολαμβάνουμε αλλά και να μαθαίνουμε πράγματα απο αυτό. Μεγάλο ρόλο παίζουν και τα οικονομικά οπότε δεν χρειάζονται "μεγάλα ανοίγματα" Μπράβο Βασίλη,πολυ μου αρέσει το στήσιμο.... Υπομονή με το στοκάρισμα και θα πάει σούπερ... Θανάση σε ευχαριστώ πολύ!!!Ελπίζω να τα πούμε απο κοντά με όλους σας την Κυριακή! Είπαμε η υπομονή είναι αρετή Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spy74 3 Ιουνίου 2015 #167 Share 3 Ιουνίου 2015 Πολυ ωραία έχεις βάλει τα βράχια συνχαριτηρια σε λίγο καιρό θα θαυμάζεις το έργο σου 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
VasilisM3 4 Ιουνίου 2015 Author #168 Share 4 Ιουνίου 2015 Να σαι καλά φιλαράκι και το δικό σου ενυδρείο είναι κούκλα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tasso 4 Ιουνίου 2015 #169 Share 4 Ιουνίου 2015 Μπράβο και απο μένα billy μια χαρά δείχνει θα γίνει σούπερ καλή συνέχεια να χεις!!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
VasilisM3 4 Ιουνίου 2015 Author #170 Share 4 Ιουνίου 2015 Σε ευχαριστώ πολύ Τάσο!!!Αντε να ξεμπερδευεις και με το δικό σου! Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 4 Ιουνίου 2015 #171 Share 4 Ιουνίου 2015 Ναι επιτελους ξεμπερδεψα!! Το ενυδρειο ειναι μια χαρα και εχει μπει στον σωστο δρομο 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
VasilisM3 5 Ιουνίου 2015 Author #172 Share 5 Ιουνίου 2015 Ναι επιτελους ξεμπερδεψα!! Το ενυδρειο ειναι μια χαρα και εχει μπει στον σωστο δρομο Eλα να πιουμε καφεδάκι Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 5 Ιουνίου 2015 #173 Share 5 Ιουνίου 2015 Πρεπει πρεπει γιατι χρειαζομαι τι βοηθεια σου για το επιπλο του ενυδρειου και πρεπει να σου φερω και κατι πραγματακια 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
VasilisM3 6 Ιουνίου 2015 Author #174 Share 6 Ιουνίου 2015 Με μεγάλη μου χαρά Παυλάρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasilis4x4 3 Ιουλίου 2015 #175 Share 3 Ιουλίου 2015 Μπιλυ τι εγινε ρε φιλαρακι; κατι ειδα στις αγγελιες.......... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος