Safarpn 20 Ιουνίου 2015 #26 Share 20 Ιουνίου 2015 Μην βάζετε μέσα στο ενυδρείο τέτοια πράγματα υπάρχουν κατάλληλες ταμπλέτες για ενυδρεία, κάνετε πειράματα και μπορεί η ζημιά να είναι μη αναστρέψιμη.Υποτίθεται πως ειναι δοκιμασμένες απο χομπίστες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Force 20 Ιουνίου 2015 #27 Share 20 Ιουνίου 2015 Υποτίθεται πως ειναι δοκιμασμένες απο χομπίστες. Υποτίθεται, Ο καθένας παίρνει τα ρίσκα του στο ενυδρείο του. Link to comment Share on other sites More sharing options...
eja 20 Ιουνίου 2015 #28 Share 20 Ιουνίου 2015 3 μήνες στο ενυδρείο του lidl όλα είναι οκ Link to comment Share on other sites More sharing options...
jimmys01 22 Ιουνίου 2015 #29 Share 22 Ιουνίου 2015 3 μήνες στο ενυδρείο του lidl όλα είναι οκ Praktiker: Lidl: Προσωπικά πήρα του lidl αλλά δεν τα έχω χρησιμοποιήσει ακόμη μιας και έχω ακόμη flourish tabs της seachem. Δεν ξέρω ποιά είναι καλύτερα, του praktiker είναι πιο λίγα και είναι πιο ακριβά απ' του lidl. Αυτές του lidl εχω βάλει. Η διαφορά στο αφρικάνικο έιναι αρκετά μεγάλη. Πιστεύω πως εάν δεν ξεθαφτούν απο τα ψάρια τότε όλα καλα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AgMa 3 Φεβρουαρίου 2016 Author #30 Share 3 Φεβρουαρίου 2016 Να πω την γνώμη μου για τις ταμπλέτες του lidl τουλάχιστον που δοκίμασα. Έσπασα μία στη μέση και την έβαλα δίπλα στην ludwigia που είχα. Μετά από περίπου 2 μήνες που ξερίζωσα το φυτό, κάποιες ρίζες του είχαν κολλήσει πάνω στις ταμπλέτες όπως επίσης και λίγο χαλίκι. Η ταμπλέτα δεν είχε διαλυθεί (είχε γίνει μια συμπαγής μάζα η οποία δεν ξέρω αν έτσι που ήταν κατάφερνε να διαλυθεί 100%) και μόλις ανακάτευα το σημείο που την είχα βάλει, έβγαινε μια πράσινη πάχνη. Γενικά δεν έμεινα ευχαριστημένος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Safarpn 3 Φεβρουαρίου 2016 #31 Share 3 Φεβρουαρίου 2016 Εγώ έχω δύο βαλισνεριες στο ενυδρείο. Η μία πήρε τα πάνω της και μεγάλωσε εκεί που ήταν του θανατά ενώ η άλλη έμεινε στάσιμη. Του Lidl είχα βάλει κι εγώ. Τώρα που θα ξηλώσω το ενυδρείο, θα δω τι και από κάτω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GreenMachineGR 11 Φεβρουαρίου 2017 #32 Share 11 Φεβρουαρίου 2017 http://www.afentoulis-geo.gr/προιόντα/60/Λιπάσματα-σε-Μορφή-Sticks/647/Osmocote-Exact-tablet/ για να συνεχισουμε αυτο το θεμα κοιτα3τε αυτο που σας εστειλα Link to comment Share on other sites More sharing options...
GreenMachineGR 12 Φεβρουαρίου 2017 #33 Share 12 Φεβρουαρίου 2017 παιδια λετε να παω σε αυτην την λυση?? ή να παρω της seachem?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
AgMa 14 Φεβρουαρίου 2017 Author #34 Share 14 Φεβρουαρίου 2017 Στο εξωτερικό τις δουλεύουν κατά κόρον. Διαβάζω καλά σχόλια, αλλά προσωπικά δεν τις έχω χρησιμοποιήσει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GreenMachineGR 14 Φεβρουαρίου 2017 #35 Share 14 Φεβρουαρίου 2017 πριν 30 λεπτά, το μέλος AgMa έγραψε: Στο εξωτερικό τις δουλεύουν κατά κόρον. Διαβάζω καλά σχόλια, αλλά προσωπικά δεν τις έχω χρησιμοποιήσει. αυτο ακριβως υπαρχει κοσμος που χρησιμοποιει και τα δυο ειδη ταμπλετων χωρις προβλημα θα τις δοκιμασω και μακαρι να μην υπαρχει κατι τοξικο που 8α βλαψει τα ψαρια Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kon_marma 22 Φεβρουαρίου 2017 #36 Share 22 Φεβρουαρίου 2017 Τελικά τί έγινε με τις ταμπλέτες απο τα lidl/practiker? ακόμα τις δουλεύεται ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
stav 23 Φεβρουαρίου 2017 #37 Share 23 Φεβρουαρίου 2017 πριν 9 ώρες, το μέλος Kon_marma έγραψε: Τελικά τί έγινε με τις ταμπλέτες απο τα lidl/practiker? ακόμα τις δουλεύεται ? Γιατι να μην τις δουλευουμαι;Τις χρησιμοποιω τρια χρονια χωρις προβλημα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kon_marma 23 Φεβρουαρίου 2017 #38 Share 23 Φεβρουαρίου 2017 8 hours ago, stav said: Γιατι να μην τις δουλευουμαι;Τις χρησιμοποιω τρια χρονια χωρις προβλημα. Για να το έχω και εγώ στα υπ όψιν μου! Link to comment Share on other sites More sharing options...
invisiblesurfer 17 Σεπτεμβρίου 2017 #39 Share 17 Σεπτεμβρίου 2017 Πολύ ενδιαφέρον θέμα παίδες (έρχομαι καθυστερημένα, το ξέρω). Όταν λέτε ότι δουλεύουν μια χαρά, βλέπετε ανάπτυξη των φυτών σας που δε θα είχατε με απλό υπόστρωμα; Ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yaros 5 Οκτωβρίου 2017 #40 Share 5 Οκτωβρίου 2017 Υπάρχει καπου καποιο ποστ πως τις τοποθετούμε κ αν υπάρχει πρόβλημα με την επαφη στο νερό μέχρι να μπει στο έδαφος;Στάλθηκε από το GT-I9505 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
stathis spithas 5 Οκτωβρίου 2017 #41 Share 5 Οκτωβρίου 2017 10 ποντους μακρια απο τις ριζες των φυτων τις τοποθετουσα με μια τσιμπιδουλα... Εγω τις θεωρω υπευθηνες για ενα ειδος κυανου που μου εβγαλε στο δισκαδικο αλλα στο φυτεμενο δεν ειχα κανενα απολυτως θεμα!! Δεν επηρεασαν την στηλη του νερου μου!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
AgMa 6 Οκτωβρίου 2017 Author #42 Share 6 Οκτωβρίου 2017 Μήπως δεν ήταν κυανό αλλά διαλυμένο στικ; Έχουν παρόμοιο χρώμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yaros 7 Οκτωβρίου 2017 #43 Share 7 Οκτωβρίου 2017 Stathis μπορείς να μας το κανεις πιο λιανα το πρόβλημα;Θα ηταν καλο να γραφτεί.Ευχαριστώ.Στάλθηκε από το GT-I9505 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος