Savou 16 Απριλίου 2015 #1 Share 16 Απριλίου 2015 Γενική κατηγορία ενυδρείουBetto-ΕνυδρείοΓενικές ΠληροφορίεςΔιαστάσεις Ενυδρείου (ΜxΠxΥ): 35*25*25Συνολικά Λίτρα:Περίπου 20ΟργανισμοίΦυτά: Hygrophila difformis,Cryptocoryne wendtii,Heteranthera zosterifolia,Java mossΨάρια: 1 vailtail bettaΔιακοσμητικά υλικάΦόντο: ΜαύροΠέτρες: ΝαιΞύλα:MagroveΆλλα διακοσμητικά : -Υπόστρωμα: Seachem FlouriteBlack SandΒυθός: Seachem Flourite Black SandΦωτισμός Πηγές φωτισμού (πλήθος και τύπος):11wattΔιάρκεια φωτισμού: 8 ώρεςΥποστήριξη οργανισμών Φίλτρανση: Hailea RP-200Θέρμανση/ Ψύξη: Eheim 25WΛίπανση: flourishΠαροχή CO2: diy με Hailea HL-BT200 για διάχυση.Άλλες τεχνικές ευκολίες ή/και παρεμβάσεις: Διατροφή: Ξηρά Τροφή: Tropical supervit granulat, Sera vipan, Jbl novobetta, Tropical supervite, Jbl spirulina, Tetra pro.Κατεψυγμένη Τροφή: Ocean Nutrition Dafnia, Gamma blister bloodworm.ΠαράμετροιpH: 7,2Γενική σκληρότητα (GH):6Ανθρακική σκληρότητα (ΚΗ):5Αμμωνία (ΝΗ3): 0Νιτρώδη (ΝΟ2): 0Νιτρικά (ΝΟ3):5Φωσφορικά (PΟ4):0,5Μέση Θερμοκρασία (°C):27ΣυντήρησηΑλλαγές νερού: Κάθε μήνα 30% 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikolasB 17 Απριλίου 2015 #2 Share 17 Απριλίου 2015 Ωραίο.... Ωραίος και ο Ψαρης.... Να σου ζήσουν...Αν και με χαλάει κάπως ο εξοπλισμός σου έτσι όπως είναι...φτιάξε τον λίγο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
cinelli 17 Απριλίου 2015 #3 Share 17 Απριλίου 2015 Ωραιος ο ψαρης, τζαμι το ενυδρειο, τουμπανο οι μετρησεις. Φανταζομαι ο εξοπλισμος δεν μπορει να παει και αλλου (thats life) Λιγο δεν ειναι 30% καθε μηνα; εγω τον αλλαζω 30% καθε εβδομαδα και εχω την εντυπωση οτι ειναι οριακο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
garganik 17 Απριλίου 2015 #4 Share 17 Απριλίου 2015 πολυ ωραιοςςςς.... και ο ψαρις σου καλως!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Savou 17 Απριλίου 2015 Author #5 Share 17 Απριλίου 2015 Ωραίο.... Ωραίος και ο Ψαρης.... Να σου ζήσουν...Αν και με χαλάει κάπως ο εξοπλισμός σου έτσι όπως είναι...φτιάξε τον λίγο... Ο εξοπλισμός δεν μπορεί να μπει κάπως αλλιώς! Εκεί είναι καλύτερα από κάθε σημείο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Savou 17 Απριλίου 2015 Author #6 Share 17 Απριλίου 2015 Ωραιος ο ψαρης, τζαμι το ενυδρειο, τουμπανο οι μετρησεις. Φανταζομαι ο εξοπλισμος δεν μπορει να παει και αλλου (thats life) Λιγο δεν ειναι 30% καθε μηνα; εγω τον αλλαζω 30% καθε εβδομαδα και εχω την εντυπωση οτι ειναι οριακο. Έχεις δίκιο λάθος έγραψα 30% κάθε βδομάδα είναι!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Savou 17 Απριλίου 2015 Author #7 Share 17 Απριλίου 2015 Σας ευχαριστώ παιδιά! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Penny27 3 Μαίου 2015 #8 Share 3 Μαίου 2015 Εϊναι πολύ ωραίο.....!!!!!! (Υποστήριξη οργανισμών Φίλτρανση: Hailea RP-200Θέρμανση/ Ψύξη: Eheim 25WΛίπανση: flourish Παροχή CO2: diy με Hailea HL-BT200 για διάχυση.) Τα παραπάνω δεν τα κατάλαβα πολύ καλά.... πρέπει να έχουμε τόσα??? Εγώ έχω ένα ενυδρείο 60 λίτρα aquael με δικό του θερμοστάτη και φίλτρο sicce adv 600 (ο κάδος του έχει σφουγγάρι, μακαρόνια, σφουγγάρι, άνθρακα, σφουγγάρι) φυσικά δεν χρησιμοποιώ τις μπουρμπουλίθρες γιατί προκαλεί δόνηση σε όλο το ενυδρείο… Το έχω βάλει στο πιο σιγανό του αλλά και πάλι πιστεύω ότι έχει αρκετή ροή… Θα πρέπει να πάρω και άλλο εξάρτημα για να κάνει λίπανση??? Και τι είναι αυτό (Παροχή CO2: diy με Hailea HL-BT200 για διάχυση)???????? Είναι νέα στο χώρο και έχω το ενυδρείο μόλις ένα μήνα με ένα μονομάχο και ένα πλέκο γλύφτη! Link to comment Share on other sites More sharing options...
AgMa 3 Μαίου 2015 #9 Share 3 Μαίου 2015 Το co2 είναι διοξείδιο του άνθρακα για τα φυτά. Μην σε ανησυχεί, είναι για πιο προχωρημένα στάδια και πιο δύσκολα φυτά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Savou 3 Μαίου 2015 Author #10 Share 3 Μαίου 2015 Εϊναι πολύ ωραίο.....!!!!!! (Υποστήριξη οργανισμών Φίλτρανση: Hailea RP-200 Θέρμανση/ Ψύξη: Eheim 25W Λίπανση: flourish Παροχή CO2: diy με Hailea HL-BT200 για διάχυση.) Τα παραπάνω δεν τα κατάλαβα πολύ καλά.... πρέπει να έχουμε τόσα??? Εγώ έχω ένα ενυδρείο 60 λίτρα aquael με δικό του θερμοστάτη και φίλτρο sicce adv 600 (ο κάδος του έχει σφουγγάρι, μακαρόνια, σφουγγάρι, άνθρακα, σφουγγάρι) φυσικά δεν χρησιμοποιώ τις μπουρμπουλίθρες γιατί προκαλεί δόνηση σε όλο το ενυδρείο… Το έχω βάλει στο πιο σιγανό του αλλά και πάλι πιστεύω ότι έχει αρκετή ροή… Θα πρέπει να πάρω και άλλο εξάρτημα για να κάνει λίπανση??? Και τι είναι αυτό (Παροχή CO2: diy με Hailea HL-BT200 για διάχυση)???????? Είναι νέα στο χώρο και έχω το ενυδρείο μόλις ένα μήνα με ένα μονομάχο και ένα πλέκο γλύφτη! Καλησπερα! Οχι το δευτερο φιλτρο δεν ειναι αναγκαστικα να το εχεις εγω απλα το χρησιμοποιω για την διαχυση του co2 ! Co2 αν θελεις βαζεις αναλογα βεβαια και με το τ φυτα εχεις! Εγω δεν εχω καποιο δυσκολο φυτο απλα ηθελα να το βαλω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Penny27 4 Μαίου 2015 #11 Share 4 Μαίου 2015 Οκ Κατάλαβα… Εγώ έχω μία Ανούμπια (είναι το μόνο που ξέρω το όνομα του…) πάνω στη ρίζα, και μερικά ακόμα που δεν ξέρω πως τα λένε, και ρίχνω μια φορά την εβδομάδα λίπασμα αλλά τα βλέπω ότι είναι όλα μια χαρά! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος