dousi_2 15 Απριλίου 2015 #1 Share 15 Απριλίου 2015 (edited) Θα ήθελα να παρουσιασω και εγω το ενυδρειο μου που ύστερα απο πολλές σκεψεις επιτέλους εγινε πραγματικότητα αλλά πρίν το κάνω θα ήθελα να ευχαριστήσω τα παιδιά απο το forum που χωρίς την βοήθεια τους δεν θα είχα κάνει αυτο το εγχείρημα... ενυδρειο: 180litra (χειροποίητο) φωτισμός:ταινία led 2700k και 6500k (υπάρχει και κοκκινος φωτισμός) Διάρκεια φωτισμού: 5ώρες θερμοκρασία: 26 βαθμούς φυτεμένο:ΝΑΙ ( anubia,eleocharis acicularis mini) Διακοσμητικά υλικά: ηφαιστιακή πέτρα , χαλίκι ,κοχήλια προσεχώς θα μπουν και ξύλα ψάρια:2 σκαλάρια Αμμωνία (ΝΗ3): 0 Νιτρικά (ΝΟ3): 15-20 οποιαδήποτε αλλαγή ή λάθοι του ενυδρείου ειναι ευπρόσδεκτα.... Έγινε επεξεργασία 15 Απριλίου 2015 - dousi_2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
eja 15 Απριλίου 2015 #2 Share 15 Απριλίου 2015 Βάλε μας και καμία άλλη Φότο να το δούμε καλύτερα 2 λάθη που βλέπω εγώ αρχικά είναι τα κοχύλια και η ανουμπια αμα την εχεις φυτέψει αλλά δεν βλέπω και πολύ καθαρά στη Φότο Επίσης κάτι μονόχρωμο για την πλάτη (αφίσα) θα μου άρεσε πιο πολύ αλλά αυτά είναι γούστα Αυτά για αρχή καλή πορεία σου εύχομαι Link to comment Share on other sites More sharing options...
nicpapa 15 Απριλίου 2015 #3 Share 15 Απριλίου 2015 Aν μπορεσεις κανε μια πληρη παρουσιαση. http://www.aquazone.gr/forums/topic/50683-%CF%86%CF%8C%CF%81%CE%BC%CE%B1-%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%BF%CF%85%CF%83%CE%AF%CE%B1%CF%83%CE%B7%CF%82/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος