Jump to content

Πάμε Για Γεννα ;

NikolasB

Recommended Posts

Καλημέρα και χρόνια πολλά...

Μετά από παραααα πολύ καιρό επιστρέφω στο φόρουμ αλλάαααα...με διαφορετική ψαροσυνθεση...Χθες αγοράσαμε κάτι γκαπυ και μετά από πολλές περιπέτειες για να μπουν στο 60λιτρο παρατήρησα σήμερα το πρωί σημάδι εγκυμοσύνης...Πήραμε χαρεμακι 3 θύληκα 1 αρσενικό ....Εεε λοιπόν το ένα θύληκο σήμερα το είδα ψιλό φουσκωμένο και με το μαύρο σημάδι κατα από την κοιλιά...Λέτε να έχουμε γεννητούρια;; Μέσα δεν έχω κέρατο φύλλο...Βασικά δεν έχω κανένα φυτό...αληθινό...έχω ένα ψεύτικο... :3 Ορίστε μερικές φωτόγραφιες.... Το ψάρι είναι αυτό με την μπλε ουρά...

post-56445-0-13989800-1429080956_thumb.jpg

post-56445-0-01547900-1429080981_thumb.jpg

Έγινε επεξεργασία - NikolasB

Άντε καλός τα δέχτηκες σε λίγες μέρες θα έχεις γεννητούρια. Καλό είναι να βάλεις εύκολα φυτά γρήγορης ανάπτυξης για να μπορούν να κρύβονται τα μορα ιδικά τον προτο μήνα και όταν καπιο θηλυκό είναι κουρασμένο να μπορεί να πάει κάπου να ξεκουραστεί. Άντε καλός ήρθες και πάλι σου εύχομαι καλή συνέχεια και καλά γεννητούρια, να τα χαίρεσαι.

Κιτα εδο ζούγκλα που τα είχα εγώ :D

post-59496-0-91745600-1429082985_thumb.jpg

• Like 1

Να ρωτήσω κάτι....Επειδή αυτήν την στιγμή είναι δύσκολο να βρω φυτά μπορώ να την μεταφέρω σε ένα πιο μικρό ενυδρείο και να γεννήσει εκεί;; Να κρατήσω τους γόνους εκεί και να ξανά μεταφερθεί η μητέρα στο κανονικό...

Δεν υπαρχει λογος να το κανεις αυτο.. θα ζησουν τα μωρα.. οσα ειναι να ζησουν, αλλωστε απο δω και περα θα χεις συνεχεια γεννες. Μην αγχωνεσαι!

αγχωνομαι γιατι δεν εχω πολλες κρυψωνες στο ενυδρειο... :D

Ε μην αγχωνεσαι! χαχαχα Εχεις δρομο μπροστα σου.. οποτε μπορεσεις κουμπωσε και φυτακια και θα εισαι μια χαρα

Παιδιά σήμερα το συγκεκριμένο θύληκο έχει φουσκώσει πιο πολύ από άλλες φορές στην πίσω περιοχή...Λέτε να ετοιμάζεται;

Γεννησαμεεεεεεεε !!!!!!!! Βρήκα δυο γόνους τους οποίους μετέφερα στο δικό τους 15λιτρο...

Καλως τα δεχτηκες να σου ζησουν :thumbsu:

Ότι δίνεις και στα μεγάλα , απλώς τρίβεις πολύ καλά μέχρι να γίνει σκόνη. Προσοχή στην ποσότητα γιατί αν διάβασα καλά τα έχεις σε 15λιτρο και μπορεί να σου ξεφύγουν οι παράμετροι εύκολα. :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...