piranhas2 14 Απριλίου 2015 #1 Share 14 Απριλίου 2015 Γενική κατηγορία ενυδρείου βιοτοπικο Ασιας laosΓενικές ΠληροφορίεςΔιαστάσεις Ενυδρείου (ΜxΠxΥ):81x36x50,Συνολικά Λίτρα:125ΟργανισμοίΦυτά: microsorumΨάρια: 1 tetraodon suvattiiΆλλα είδη:-Διακοσμητικά υλικάΦόντο:βαμμένη πλάτη σε μαυρο χρωμαΠέτρες:απο ποταμιΞύλα:πλατανοριζεςΒυθός:αμμοςΦωτισμόςΠηγές φωτισμού (πλήθος και τύπος): 2 λαμπες Τ8 28WΔιάρκεια φωτισμού: 8-9 ωρεςΥποστήριξη οργανισμών Φίλτρανση:eheim 2217 + εσωτερικο φιλτρο 600 λιτραΘέρμανση/ Ψύξη:με ελενκτη εναν jager 150 watt ψυξη προσεχώς Λίπανση:-Παροχή CO2:-Άλλες τεχνικές ευκολίες ή/και παρεμβάσεις: φυλλα στον πατο του ενυδρειουΔιατροφή:κτψ γαριδα γαυρο καλαμαρι μυδι κτλΠαράμετροιpH:-Γενική σκληρότητα (GH):-Ανθρακική σκληρότητα (ΚΗ):-Αμμωνία (ΝΗ3):0Νιτρώδη (ΝΟ2):0Νιτρικά (ΝΟ3):40Φωσφορικά (PΟ4):-Μέση Θερμοκρασία (°C):25ΣυντήρησηΑλλαγές νερού:το 1/3 καθε βδομαδαΠροετοιμασία νερού/πρόσθετα:σε βαρελακι το νερο με θερμοστατι και αντιχλωριο , βακτηριαΆλλες ρουτίνες συντήρησης:Φωτογραφίες: 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasilis4x4 14 Απριλίου 2015 #2 Share 14 Απριλίου 2015 Πολυ ομορφο, να το χαιρεσαι :thumbsu: 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
garganik 14 Απριλίου 2015 #3 Share 14 Απριλίου 2015 Good 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgerocks 14 Απριλίου 2015 #4 Share 14 Απριλίου 2015 Πολυ ομορφο! Αλλα μία φωτογραφια μονο???Δεν μας λυπασαι? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Savou 14 Απριλίου 2015 #5 Share 14 Απριλίου 2015 Υπέροχο ενυδρείο με πολύ όμορφο ψάρι! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
theodor72 15 Απριλίου 2015 #6 Share 15 Απριλίου 2015 Υπέροχο ενυδρείο με πολύ όμορφο ψάρι! Δεν είναι και ο ορισμός της ομορφιάς! Respect φίλε μου για το ενυδρείο! Respect και για την τρέλα που κουβαλάς! Μακάρι να είχαμε κι άλλους τέτοιους τρελούς... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Savou 15 Απριλίου 2015 #7 Share 15 Απριλίου 2015 Δεν είναι και ο ορισμός της ομορφιάς! Respect φίλε μου για το ενυδρείο! Respect και για την τρέλα που κουβαλάς! Μακάρι να είχαμε κι άλλους τέτοιους τρελούς... Χαχαχα. Τροπος του λεγειν! Περα απο την πλακα φαινεται πολυ ενδιαφερον ψαρι! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
piranhas2 16 Απριλίου 2015 Author #8 Share 16 Απριλίου 2015 παιδια ευχαριστω πολυ , το set up αυτο ειναι πολυ μελετημένο , μεχρι και mail στο heiko bleher εστειλα με φωτο να μου πει την γνωμη του για το αν ειναι σωστα στημένο σαν βιοτοπικο , ευτυχώς ηταν σωστο εκτος απο το microsoroum που το ειχα στο βαθος του ενυδρειου.Tιποτα δεν ειναι τυχαια στημενο πχ τα φυτα μπηκαν εκει γιατι τα microsorum φυτρώνουν σε ριχα νερα , στο ενυδρειο αυτο εχω προσπαθήσει να κανω την οχθη οπου εμφανιζετε ποιο συχνα στη φυση το ψαρι ,με παιδευει πολυ καιρο κανενα χρονο +++ αυτη η οχθη χαχαχχα , ενω εκανα set up που μου αρεσαν δεν ηταν σωστα βιοτοπικα , ηθελα να το κανω οσο ποιο βιοτοπικο γινοταν ετσι ωστε το ψαρι να νιωθει ποιο κοντα στο φυσικο του περιβαλλον , αλλα να εχει και χωρο ωστε να ειναι άνετα , απο πληροφοριες σχεδον τιποτα......ασχολουμε με τα ενυδρεια απο 10 χρονών κλασικα στην αρχη με γυαλα και χρυσοψαρο και ποιο μετα πολλααααααααα ενυδρεια , σημερα μετα απο τοσα χρονια ενασχολήσεις με το hobby καταφερα να κανω αυτο που πραγματικα ηθελα και να ειμαι 99% ευχαριστημένος , και επιτελους μετα απο πολυ διαβασμα και χρονο το εκανα !!! πιστοποιημένο κιόλας χαχαχα !!!!! δειτε τα σταδια μεχρι να γινει το τελικο μου set up 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tepe 16 Απριλίου 2015 #9 Share 16 Απριλίου 2015 κοιτα τελικα ποσες εναλαχτικές εχεις με ενα ριο125. Και το ειχα υποτιμήσει. Ωραιο φιλε να το χαιρεσαι 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
piranhas2 16 Απριλίου 2015 Author #10 Share 16 Απριλίου 2015 και ενα βιντεακι 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
argy1 16 Απριλίου 2015 #11 Share 16 Απριλίου 2015 Πολυ ωραιος τυπος ο ψαρης σου και πολυ ομορφο ενυδρειο! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 16 Απριλίου 2015 #12 Share 16 Απριλίου 2015 Τουμπανο!Πολυ ομορφο ενυδρειο! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
eja 17 Απριλίου 2015 #13 Share 17 Απριλίου 2015 Παρα πολύ ωραίο και το ενυδρείο και η ψαρουκλα σου να τα χαίρεσαι και τα 2 Συγχαρητήρια 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ 17 Απριλίου 2015 #14 Share 17 Απριλίου 2015 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgerocks 17 Απριλίου 2015 #15 Share 17 Απριλίου 2015 Μονο αμα το ταϊσεις στο στομα τρωει?Ή για το βιντεο το εκανες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
piranhas2 26 Μαίου 2015 Author #16 Share 26 Μαίου 2015 θα το φαει αλλα το ταιζω με την λαβιδα για να νομιζει οτι επιτίθεται καπου , αλλα και για να μην μενουν πολλα αποφαγια ευχαριστω για τα σχολια και να βαλω μερικες νεες φωτο 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 26 Μαίου 2015 #17 Share 26 Μαίου 2015 Ακρως ατμοσφαιρικο και ομορφο ενυδρειο φτιαγμενο με μερακι! Το παλευες το παλευες, τελικα το εκανες οπως επρεπε. Μπραβο! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
piranhas2 27 Μαίου 2015 Author #18 Share 27 Μαίου 2015 να εισαι καλα!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
adlib 28 Μαίου 2015 #19 Share 28 Μαίου 2015 Πολύ όμορφο βιοτοπικο και το βίντεο τα σπάει! Ειδικά εκεί που θαβεται! Συγχαρητήρια φίλε μου! Sent from my XT1032 using Tapatalk 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος